התלבטות לגבי קניית קונסולה
היי
ראשית אציין שאיני גיימר ואיני פריק של קונסולות.
מעולם לא הייתה לי קונסולה .
אולם,פתאום בא לי להתפנק באיזה קונסולה ואני לא יודע על מה ללכת.
יש את הקונסולות החדשות שזה ה PS4 ו אקסבוקס וואן ויש גם את הדור הקודם
ה PS3 ואקסבוקס 360.
היתרונות של הקונסולות הישנות שיש להם פריצה ולא צריך לקנות משחקים ויש מאגר לא קטן של משחקים אבל ברגע שפורצים זה קצת בעייתי לשחק ברשת לפי מה שהבנתי.
החסרונות של הקונסולות הישנות שכבר לא יפתחו להם יותר משחקים.
היתרונות של הקונסולות החדשות זה חומרה יותר חזקה משחקים חדשים שייפתחו להם + אפשרות לשחק ברשת עם מנוי ה GOLD או איך שלא קוראים לזה .
החסרונות הם המחיר היקר שלה משחקים.
בהנחה שמחיר הקונסולה אינו פאקטור.
מה מומלץ בשבילי ?
ראשית אציין שאיני גיימר ואיני פריק של קונסולות.
מעולם לא הייתה לי קונסולה .
אולם,פתאום בא לי להתפנק באיזה קונסולה ואני לא יודע על מה ללכת.
יש את הקונסולות החדשות שזה ה PS4 ו אקסבוקס וואן ויש גם את הדור הקודם
ה PS3 ואקסבוקס 360.
היתרונות של הקונסולות הישנות שיש להם פריצה ולא צריך לקנות משחקים ויש מאגר לא קטן של משחקים אבל ברגע שפורצים זה קצת בעייתי לשחק ברשת לפי מה שהבנתי.
החסרונות של הקונסולות הישנות שכבר לא יפתחו להם יותר משחקים.
היתרונות של הקונסולות החדשות זה חומרה יותר חזקה משחקים חדשים שייפתחו להם + אפשרות לשחק ברשת עם מנוי ה GOLD או איך שלא קוראים לזה .
החסרונות הם המחיר היקר שלה משחקים.
בהנחה שמחיר הקונסולה אינו פאקטור.
מה מומלץ בשבילי ?
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
הולכים להוציא משחקים לקונסולות הישנות עד שנה הבאה לפחות, אז זה לא בדיוק חיסרון כרגע. מה שכן, הגרפיקה כבר נראית מיושנת אבל אם זה לא מפריע לך אז אולי הם כן מתאימות לך. בכל מקרה יש פריצות שאפשר לשחק און-ליין איתם.
כרגע אין כמעט משחקים לקונסולות החדשות והם גם יקרים מאוד. לדעתי זו קצת טעות לקנות אותן עכשיו. אולי לחכות קצת עד שהספריית משחקים תתרחב.
דרך אגב, למה לא מחשב גיימינג? אתה יכול לחבר שלט XBOX אליו והוא יהיה כמו קונסולה
כרגע אין כמעט משחקים לקונסולות החדשות והם גם יקרים מאוד. לדעתי זו קצת טעות לקנות אותן עכשיו. אולי לחכות קצת עד שהספריית משחקים תתרחב.
דרך אגב, למה לא מחשב גיימינג? אתה יכול לחבר שלט XBOX אליו והוא יהיה כמו קונסולה
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

מה הכוונה ממ"ד? הוא יושב בחדר ממ"ד?
יש לך מחשב שמחובר למערכת הקולנוע הבייתית? ההבדל כרגע בין מחשב לקונסולות הישנות זה המשחקים הבלעדיים שיצאו אליהם. בחדשות למשל, כל המשחקים יצאו גם למחשב ככה שאין להם כרגע שום יתרון. בכסף שאתה קונה קונסולה חדשה אתה משדרג את המחשב למכונה הרבה יותר חזקה מכל קונסולה שיש היום בשוק.
יש לך מחשב שמחובר למערכת הקולנוע הבייתית? ההבדל כרגע בין מחשב לקונסולות הישנות זה המשחקים הבלעדיים שיצאו אליהם. בחדשות למשל, כל המשחקים יצאו גם למחשב ככה שאין להם כרגע שום יתרון. בכסף שאתה קונה קונסולה חדשה אתה משדרג את המחשב למכונה הרבה יותר חזקה מכל קונסולה שיש היום בשוק.
המערכת הקולנועית בסלון מחוברת לטלויזיה מן הסתם.
המחשב בממ"ד אבל זה מחשב ממש ישן שמשמש בעיקר לגלישה באינטרנט ,הורדות ושרת מדיה (שימוש ב PLEX).
אני לא מעוניין להשקיע במחשב ולשים בסלון מחשב.
אני יותר בעניין של קונסולה אבל מתלבט בין ישן/חדש ובין סוני למייקרוסופט.
אני שוב אציין כי איני גיימר אבל זה נראה לי נחמד לשבת מדי פעם בסלון לשים משחק ולהעביר את הזמן (אני מניח שבשלב הראשון אני אתמכר לפיפא).
המחשב בממ"ד אבל זה מחשב ממש ישן שמשמש בעיקר לגלישה באינטרנט ,הורדות ושרת מדיה (שימוש ב PLEX).
אני לא מעוניין להשקיע במחשב ולשים בסלון מחשב.
אני יותר בעניין של קונסולה אבל מתלבט בין ישן/חדש ובין סוני למייקרוסופט.
אני שוב אציין כי איני גיימר אבל זה נראה לי נחמד לשבת מדי פעם בסלון לשים משחק ולהעביר את הזמן (אני מניח שבשלב הראשון אני אתמכר לפיפא).
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

אז אם אתה לא גיימר "כבד" אני לא רואה טעם להשקיע בקונסולה חדשה שרוב הזמן תעלה אבק. כדאי לך ללכת על אחת מהישנות. אולי אפילו יד 2 במצב שמור. לגבי איזו חברה זה עניין של טעם במשחקים עצמם. יש כאלו שיצאו לשני הקונסולות ויש משחקים בלעדיים שיצאו רק לאקס בוקס או לPS3.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אם אתה לא גיימר - קונסולה חדשה ומשחק ברשת זה לא הכיוון שלך.
ברשת יש שחקנים טובים, ומשחק מולם הופך למתסכל מהר מאוד. (למרבית האנשים שאני מכיר בכל אופן)
מציע לך ללכת על XB360, עם פריצת RGH או פריצת LT (זו כן מאפשרת לך לשחק ברשת)
גם הPS3 אופציה כמובן, אך הפריצה של 360 טובה יותר לטעמי.
ברשת יש שחקנים טובים, ומשחק מולם הופך למתסכל מהר מאוד. (למרבית האנשים שאני מכיר בכל אופן)
מציע לך ללכת על XB360, עם פריצת RGH או פריצת LT (זו כן מאפשרת לך לשחק ברשת)
גם הPS3 אופציה כמובן, אך הפריצה של 360 טובה יותר לטעמי.