משהו שקצת דפוק לטעמי באקסטרימר סיידויינדר 3

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
stive פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1509
נתן תודות: 181 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

ככלל, אני מרוצה מהמזרים.
יש בו את כל כיווני התיקון הנדרשים למקרים של 'סטיות' בקבצים.
גם סינכרון קול/תמונה וגם סינכרון כתוביות.
דבר אחד שקצת מעצבן ולטעמי הוא סוג של טעות בדיזיין הוא שתצוגת ה- info נמצאת לגמרי למטה .
אני משתמש בין היתר במקרן עם מסך .
אם אני מצמיד את תמונת ההקרנה למטה, לפסים השחורים המקיפים את המסך, תצוגת ה- info חורגת מגבולות המסך כלפי מטה ואיני רואה את המידע ( רוצה לפעמים במהלך הסרט לבדוק מה אורכו ,כמה נשאר וכ'ו).
ממה שבדקתי בשעתו, זה קיים בכל גרסאות הקושחה לסיידויינדר 3.
באקסטירמ פרו, שהיה ברשותי לפני כן, תצוגה זו הופיעה למעלה ולא היוותה בעיה.

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 543
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

אם הבנתי נכון, ובהנחה שהמסך שלך הוא ביחס 16:9, בסרטים שהיחס שלהם יותר רחב מ16:9 אתה עושה זום להקרנה כך שאין לך פסים שחורים על המסך, ואז בעצם החלק הריק בתמונה (פס שחור התחתון בתמונה) נופל לך על החלק השחור במסך. באותו חלק של התמונה, שהוא בערך השליש התחתון שלה, עולים באמת התפריטים.
אבל בגלל שרוב הסרטים הם 16:9 ולא כתבת שזה קורה רק בחלק מהם, יש לי הרגשה שהאקסטטרימר שלך מוגדר על תצוגה 4:3, ואז כל סרט יוצא עם גבולות פסים שחורים למעלה ולמטה. אם זה המצב, תשנה ל16:9 ואז רוב הסרטים ימלאו לך את המסך במלואו בלי פסים שחורים וזה גם יסדר לך את העניין עם התפריט.
מקווה שזה מובן..

stive פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

כנראה שאני לא הייתי לגמרי מובן.
ראשית, המזרים מכוון על 16:9 ואני לא עושה כל זום, בשני סוגי הרוחב, רק מכוון את גובה המסך ומצמיד את הסרט ( כל ידי כיוון הגובה במקרן) בהתאם לרוחב שלו.
אבל נכון, הפירוט שלי לא היה מלא ובסרטי 16:9 אין את הבעיה הזו גם כשאני מצמיד את התמונה לתחתית המסך, כי יש כנראה מספיק מקום למטה גם לתפריט.
אבל הבעיה קיימת בסרטי 1:2.25 , הרחבים יותר. רק חלק מהתפריט נכנס וחלקו התחתון, שם המידע שנחוץ לי, יוצא ממהמסך ולא ניתן לראותו.
לא כל כך נכון שרוב הסרטים הם 16:9, חלק ניכר מהם כיום הם דווקא הרחבים יותר.

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 543
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #4 

הבנתי. אז באמת אין פתרון לבעיה הזו עבור סרטים ביחס רחב יותר מ16:9...
חוץ למהשאיר את הפסים השחורים למעלה ולמטה בתוך החלק הלבן של המסך (לא להצמיד את התמונה לפס השחור במקרן) ואז התפריט יופיע בשליש התחתון ולא על המיסוך השחור.

stive פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

מסכים וכפי שאמרתי , בעיני זה באג בדזיין שלהם.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”