המלצה על טלוויזית 42 אינצ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
d796684 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב

אני מחפש לקנות טלויזית 42 אינצ' לסלון עבור אימא שלי. היא לא טיפוס טכנולוגי ולדעתי הממיר שלה אפילו לא תומך ב-HD כך שאין צורך ב"מילה האחרונה בתחום", ואולי אפילו עדיף דגם יחסית ישן אבל מוצלח. מה שבעיקר חשוב הוא שאיכות התמונה תהיה טובה ושהמכשיר לא יהיה מועד לתקלות.

בעבר שמעתי המלצה על הטלויזיות של פיליפס. האם הן אכן מומלצות ושוות את ההפרש במחיר? האם ישנו דגם ספציפי שעליו הייתם ממליצים?

בתודה מראש!

d796684 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

שלום,

מכיוון שלא פורסמה אף תשובה, אני פונה שוב לעזרתכם...

תודה

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #3 

תן אינפורמציה ,מרחק צפיה תקציב ?

d796684 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

שלום,

מרחק הצפיה הוא כ-3 מ'. במחירים אינני מתמצא, אך ראיתי שבזאפ המחירים לטלויזיות בגודל הזה הם בין 2000 ל-3000 ש"ח אז כנראה שזה גם התקציב שלי :)

אציין שאחת הסיבות שאימא שלי רצתה להחליף את הטלויזיה היתה שהיה קשה לה לקרוא את התרגום, אז חשוב שהתמונה תהיה חדה כדי שהפונט יהיה ברור (אני אישית פחות אוהב את המראה הזה, אבל נראה לי שזה יהיה יותר מתאים במקרה זה)

שוב תודה

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #5 

42'' הכי מומלצת היא סוני סדרה 6

אם התקציב נמוך - סמסונג UE42F5000 בייבוא מקביל נהדרת.

d796684 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה רבה. הסמסונג נראית כאופציה טובה. בהקשר זה רציתי לשאול: הממיר הקיים לא תומך ב-HD (מחובר כעת לטלויזית CRT) האם האיכות בחיבורו לסמסונג תהיה סבירה?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #7 

תהיה מעולה, יש חיבור SCART RGB . כמובן שעדיף לצפות ב-HD.
שים לב שיש את הדגם רק בחנויות ספורות, כיוון שזה ייבוא מקביל. אחלה טלוויזיה

http://www.trustedreviews.com/samsung-u ... _TV_review

NK
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

d796684 כתב:שלום,

מרחק הצפיה הוא כ-3 מ'. במחירים אינני מתמצא, אך ראיתי שבזאפ המחירים לטלויזיות בגודל הזה הם בין 2000 ל-3000 ש"ח אז כנראה שזה גם התקציב שלי :)

אציין שאחת הסיבות שאימא שלי רצתה להחליף את הטלויזיה היתה שהיה קשה לה לקרוא את התרגום, אז חשוב שהתמונה תהיה חדה כדי שהפונט יהיה ברור (אני אישית פחות אוהב את המראה הזה, אבל נראה לי שזה יהיה יותר מתאים במקרה זה)

שוב תודה
...
אסף אתה קראת את זה ? העיקר להמליץ על אוטומט , למרחק של 3 מטר 42 ובנוסף "קשה לה לקרוא את התרגום" ?

d796684 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

שוב שלום,

שאלתי בחנות לגבי הדגם שהומלץ סמסונג UE42F5000, והמוכר ניסה להניא אותי מלקנות מייבוא מקביל. הוא טען שיכולות להיות בעיות עם האחריות, ושאם אחבר כונן USB לחיבור ה-USB בכדי לנגן סרטים, אז התרגום של הסרטים לא יוצג בעברית, וכמו כן שהשלט יגיע עם כפתורים בסינית.

האם יש משהו בדבריו או שהוא סתם מנסה להפחיד? האם יש לכם נסיון בניגון סרטים עם תרגום לא מובנה בעברית עם דגם זה? האם ניתן לשדרג FIRMWARE בכדי לפתור בעיות כאלו בתרגום?

תודה

NK
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

למרחק צפיה שלך צריך מינימום 50 ! ובטח עם "קשה לה לקרוא את התרגום" .

d796684 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

הי NK,

לאימא שלי יש כרגע 29 אינצ' CRT שכבר לא "במיטבה" והכתוביות נראות בה לעיתים מטושטשות. ב-LCD התצוגה חדה הרבה יותר (לטעמי חדה מדי, אך עושה רושם שטובה לצורך קריאות כתוביות במקרה הזה). לגבי הגודל, לא אתווכח עם המומחה :) אך אימא שלי טענה שלאחר שראתה אצל שכנתה בסלון טלויזית 42 אינצ' היא חושבת שהגודל מתאים. עם זאת, בעקבות המלצתך, אולי נלך לבחון גם 50 אינצ' בתצוגה בחנות.

לגבי שאלותי על הצגת כתוביות SUB/SRT בעברית דרך חיבור ה-USB של UE42F5000: האם יש לחברי הפורום נסיון בנושא?

שוב תודה

d796684 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

שלום,

מכיוון שלא נתקבלה תשובה, רציתי לשאול שוב אם יש לחברי הפורום נסיון עם צפייה בסרטים עם תרגום לא מובנה (SUB/SRT) בעברית דרך כניסת ה-USB בסמסונג UE42F5000 או שיש צורך בעדכון FIRMWARE וכו'

תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”