לאחר הזמנה של הdunu1000 אני רוצה לקנות גם נגן איכותי עד 700 ש''ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

יש ברשותי את הגלקסי s3 ונגן cowon c2,ולאחר ההזמנה של הdunu
(עדיין לא הגיעו) הייתי רוצה גם נגן איכותי כדי לקבל את המקסימום איכות של האוזניות, השאלה אם בתקציב הנ''ל אוכל לקבל נגן באיכות סאונד משמעותית ביחס לc2 שמצדיק את ההשקעה.
ראיתי שבחו''ל מוכרים את הFiiO X3 ב200 $ השאלה איך הוא בהשוואה לcowon c2 והאם מצדיק את ההשקעה.

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

יותר מ133 צפיות ואפילו לא תגובה אחת? :cry:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #3 

אני מציע שתתנסה קודם עם האוזניות יחד עם הנגן הנוכחי ועם הטלפון. במידה ולא תהיה מרוצה, אז תבדוק נגנים ייעודים. המטרה לחסוך כסף שייתכן והוצאתו איננה דרושה.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #4 

יכול להיות גם שבסכום הזה שווה לרכוש בכלל DAC משולב מגבר נייד ולהשתמש בטלפון בתור נגן (במידה ויש לך מכשיר תומך ב USB audio).

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #5 

הדאק של הגלקסי אס3 טוב יותר מזה של הקוון, ומקביל לזה של הפיו

לפי ביקורת פה, וזה בחור חזק, לאוזניות האלו לא צריך הגברה

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

למי ששואל למה אני לא מחכה שהאוזניות יגיעו ואז לבדוק אם יש צורך בהזמנה,
זה בגלל שיש מבצע למי שקונה את הdunu dn1000 מקבל את ה fiio x3 ב179$, והמוכר אמר לי שאני יכל לבטל את ההזמנה כי מדובר בהזמנה מראש ואז להזמין מחדש את הנגן והאוזניות עם ההנחה.

אני מאמין שגם כשאקבל את האוזניות ואוהב את הסאונד מאד, עדיין זה לא יענה לי על התשובה אם עם הfiio x3 אוכל לקבל צליל עוד יותר טוב ומשמעותי שמצדיק את הקנייה ולכן החלטתי להיתיעץ איתכם.

בקשר ל dac לא מזמן קראתי פה תרד שמישהו פתח שלמגבר אין כל השפעה משמעותית חוץ מזה שהוא מגביר את הווליום

אגב שכחתי לעדכן שטם אני עוהר את ה250 $ אני מקבל עוד 10% הנחה שזה עוד 120 ש''ח פחות

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #7 

120 ש"ח פחות על $180 יותר... :roll:

ה-$20-30 נראה לי בכל מקרה פחות קריטי מההוצאה של כמעט $200 על נגן שאולי אתה בכלל לא צריך. (i) (f)

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

זה יוצא הנחה של כמעט 200ש"ח 179$ במקום 200$ על הנגן +10% הנחה על כל החבילה.. זאת אומרת עוד 120 ש"ח הנחה+21$..

אבל אתה צודק במשהו...אני מאד אוהב את הסאונד של הגלקסי S3 אפילו יותר מה cowon c2( עם כל הביקורות המדהימות של הC2 בסאונד,אני לא התרשמתי למעט במוסיקה שבפורמט FLAC\320)אבל אני אשאל ככה...
אם קניתי אוזניות כאלה יקרות,לא חבל שאני אשתמש איתו עם ה galaxy s3? זאת אומרת עד כמה הגלקסי יכל לתת לי איכות צליל שארגיש באמת את הרמה שהאוזניות האלה יכולים לתת?

עם כל זה שבא לי גם נגן איכותי, אבל אם האיכות סאונד של הגלקסי באמת לא רחוקה מהfiio x3 אז וודאי שאני לא אקנה את ה FIIO כי לא בא לי להשוות אותם אחרי זה ולראות שכמעט ואין הבדל כמו שקרה לי עם הC2.

ההתלבטות היא שיהיה ממש חבל אם בסוף אחליט לאחר ההזמנה לקנות את הנגן ואצטרך לשלם עוד 200 ש"ח

אשמח לתשובה מהירה יש לי עוד כמה ימים להחליט לפני שהמשלוח מתבצע ב15,
בכל אופן אני חושב לבטל את ההזמנה ולשנות אותה להזמנה מהירה (יש לי קופון הנחה).

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 776
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #9 

תסלח לי אבל אני לא חושב שאתה מחפש "איכות צליל", אתה חולה באס בהכחשה, ומצפה לקבל צליל לא טבעי שלא נאמן להקלטה.
אף נגן יקר לא יתן לך את מה שאתה מחפש, אלא להפך.. ככל שתשלם יותר, אתה תקבל צליל יבש ומשעמם יותר ותאשים בזה את "איכות" הציוד.

אז תסתפק בגלקסי ותשתמש באקולייזר כדי להגיע לצליל המלאכותי והמוגזם שאתה מקווה לו.

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

לא נכון.
לדוגמא iriver u10 ( שנהרס לי)היה משעמם כמו שאמרת אבל מפורט עם הפרדת צלילים כמו שצריך וזה מה שאני מחפש ואהבתי אותו יותר מכל נגן שהיה לי כולל הגלקסי.אני צריך את הבאס זה נכון, אבל שיהיה באס אמיתי ולא מעפאן כמו של השור..וגם לא יותר מידי כי זה על חשבון המוסיקה ושאר הצלילים..

אז שוב.. מה שהכי הכי חשוב לי זה הפרדת צלילים כלומר שאף צליל לא יהיה על חשבון צליל אחר או הזמר ובאס אמיתי וטוב..שזה מאחד הביקורות שדחפו אותי לקנות את הdn1000..אם הייתי שומע את זה גם על הfiio לא הייתי מתלבט וקונה.. הבעיה שיש עליו כל מיני דעות סותרות..

אז אם ידוע לך על נגן כמו שתיארתי אשמח לשמוע...

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”