הערכת עלות לזוג נעליים
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הי
חבר מהעבודה קנה לעצמו זוג נעליים לפני תקופה ב ebay . מסתבר שהם קטנות עליו והוא הציע לי אותם (הנעליים חדשות מקופסא). מבחינת גודל הן סבבה רק שהמחיר שהוא טוען שהוא שילם עליהם קצת גבוה ועל כן אני פונה אליכם כי אני לא מצליח למצוא את הזוג הנ"ל ברשת.
הנעליים הינם של The north face ונראה לי שהדגם הינו outlast.
הוא רוצה עליהם 500 ש"ח ואני מוכן להציע לו בערך 350 (לא תכננתי לקנות כעת נעליים)
מה דעתכם - האם לשלם את המחיר שלו או שלהחזיר לו אותם
(נ.ב. הנעליים שאני לובש כעת עקב עבודה הינם נעלי בטיחות של נוגה בעלות של 200 ש"ח ויש לי העדפה ברורה ל New balance )
חבר מהעבודה קנה לעצמו זוג נעליים לפני תקופה ב ebay . מסתבר שהם קטנות עליו והוא הציע לי אותם (הנעליים חדשות מקופסא). מבחינת גודל הן סבבה רק שהמחיר שהוא טוען שהוא שילם עליהם קצת גבוה ועל כן אני פונה אליכם כי אני לא מצליח למצוא את הזוג הנ"ל ברשת.
הנעליים הינם של The north face ונראה לי שהדגם הינו outlast.
הוא רוצה עליהם 500 ש"ח ואני מוכן להציע לו בערך 350 (לא תכננתי לקנות כעת נעליים)
מה דעתכם - האם לשלם את המחיר שלו או שלהחזיר לו אותם
(נ.ב. הנעליים שאני לובש כעת עקב עבודה הינם נעלי בטיחות של נוגה בעלות של 200 ש"ח ויש לי העדפה ברורה ל New balance )
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
The north face עושים נעליים טובות מאוד מנסיוני.
לגבי הדגם הזה, כנראה שהוא אכן נקרא outlast אבל אני לא מצליח למצוא עליו מידע ברשת, תמוה קצת. מצאתי כמה מכירות באיביי של דגם הנשים המקביל וראיתי תמונות של דגם הגברים אבל אין מידע.
זה רומז שזה דגם ישן, לפחות 5 שנים אחורה - אז גם אם החבר לעבודה קנה אותו חדש מהקופסה, הוא עדיין שכב כמה שנים בקופסה.
אני לא הייתי משלם עליו יותר מ- 150-200 ש"ח.
(אגב, במקרה דומה - אמא שלי מצאה לא מזמן בארון זוג נעלי הרים שקנתה בעבר (לפני 8 שנים) לפני טיול, הלכה איתם בבית כמה ימים כדי להתרגל, ראתה שהן לא נוחות ומאז הן שכבו שם. מדובר היה בנעליים מצוינות שעלו קרוב ל- 800 ש"ח. מכרתי אותן ביד שנייה ב- 150 או 200, כי פשוט אף אחד לא היה נותן יותר...)
לגבי הדגם הזה, כנראה שהוא אכן נקרא outlast אבל אני לא מצליח למצוא עליו מידע ברשת, תמוה קצת. מצאתי כמה מכירות באיביי של דגם הנשים המקביל וראיתי תמונות של דגם הגברים אבל אין מידע.
זה רומז שזה דגם ישן, לפחות 5 שנים אחורה - אז גם אם החבר לעבודה קנה אותו חדש מהקופסה, הוא עדיין שכב כמה שנים בקופסה.
אני לא הייתי משלם עליו יותר מ- 150-200 ש"ח.
(אגב, במקרה דומה - אמא שלי מצאה לא מזמן בארון זוג נעלי הרים שקנתה בעבר (לפני 8 שנים) לפני טיול, הלכה איתם בבית כמה ימים כדי להתרגל, ראתה שהן לא נוחות ומאז הן שכבו שם. מדובר היה בנעליים מצוינות שעלו קרוב ל- 800 ש"ח. מכרתי אותן ביד שנייה ב- 150 או 200, כי פשוט אף אחד לא היה נותן יותר...)
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
כניראה שזה דגם ישן כמו שהחברים כאן אומרים לכן לא הייתי שם עליהם גם שקל מכיוון שהחומר שהן עשויות ממנו איבד לא מעט מהאלסטיות שלו
עשה לעצמך טובה כנס ל http://www.6pm.com/ בחר נעליים עד 75 דולר משלוח עוד 20 דולר ויש לך נעליים חדשות יותר טובות עד הבית
עשה לעצמך טובה כנס ל http://www.6pm.com/ בחר נעליים עד 75 דולר משלוח עוד 20 דולר ויש לך נעליים חדשות יותר טובות עד הבית
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
כןerlich01 כתב:תודה רבה - הנעליים יוחזרו לבעליהם
לגבי האתר 6pm - המגבלה שאתה מציין( עלות + משלוח) היא עקב מכס?...
אם אתה שולח דרך BAY2USA המשלוח לא נלקח בחשבון בחישוב המכס לכן אתה יכול לקנות נעליים עד 75 דולר שזה הסכום שמעליו מתחילים לשלם מס\מעמ
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason