התחדשתי ב bryston 9b ועכשיו נותר רק לשדרג ל...
סוף סוף הגעתי להחלטה לרכוש ביד 2 את המפלצת הזו שתחובר לערוצי הסראונד לבמה הקדמית כידוע אני מגביר באנתים mca 3 מה שנשאר עכשיו לשדרג לפרוססור של ימהה yamaha cx a5000 מישהו יודע כמה יעלה לי לייבא מחול את הפרוססור לאחר מכס משלוח ? או שלא יהיה משתלם מה התמכור בכלל בארץ ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה 
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לייבא אישית יעלה לך סדר גודל של 13K ש"ח כולל הכל (אפילו אפשר לזרוק שנאי לקלחת במחיר הזה).זמר כתב:מה שנשאר עכשיו לשדרג לפרוססור של ימהה yamaha cx a5000 מישהו יודע כמה יעלה לי לייבא מחול את הפרוססור לאחר מכס משלוח ?...
כמה עולה בארץ צריך לגשש אצל חנויות שיש להן יחסים טובים עם SGE...
תודה איתי אני בדקתי 20 פעם עם ובלי במילה אחת אין מה להשוות בכלל הרמקולים עפים עם הבריסטון זה לא יאמן מה שקרה לרמקולים איתו הן בפירוט הדיוק והמהירות מרגיש שדרוג אמיתי ממש חששתי אבל שמח על החלטה עד כדיי כך שבדיוק הוא לא רואה את אנטים שיש לי מקדימה תודה גם לך ליואב ולכל מי שעזר לי עכשיו כל שנותר להביא את פרופסור ולהוציא למכירה בעצב ובשמחה את הz11 היקר ליitay123 כתב:תתחדש![]()
![]()
מרגיש הבדלים מול ה-Z11...?...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
כאמור תתחדש ותהנה.זמר כתב:תודה איתי אני בדקתי 20 פעם עם ובלי במילה אחת אין מה להשוות בכלל הרמקולים עפים עם הבריסטון זה לא יאמן מה שקרה לרמקולים איתו הן בפירוט הדיוק והמהירות מרגיש שדרוג אמיתי ממש חששתי אבל שמח על החלטה עד כדיי כך שבדיוק הוא לא רואה את אנטים שיש לי מקדימה תודה גם לך ליואב ולכל מי שעזר לי עכשיו כל שנותר להביא את פרופסור ולהוציא למכירה בעצב ובשמחה את הz11 היקר ליitay123 כתב:תתחדש![]()
![]()
מרגיש הבדלים מול ה-Z11...?...![]()
...
הבדיקה שעשית להבנתי לא הייתה עיוורת ולכן לא ניתן להסיק ממנה שום דבר.
קרא את אשר כתבתי כתגובה ל gur222
יואב אולי אתה צודק לאוזניי זה נשמע יותר טוב בכל אופן בכללי לא קניתי את המגברים בשביל הz11 אם לא הייתי משדרג לפרופסור לא הייתי קונה אותם. בגלל שאני בתהליך לשדרג לפרופסור אז התחלתי מה הגברה הz 11 תמיד היה ויהיה משובח במינו בכל מקרה אני משדרג מהמחלה של כולנו מקווה שהשדרות האמיתי עם הבריסטון והאנטים יבוא. ליידי ביטוי. יותר עם הפרופסור