ביצועים ירודים ב-15 מגה של בזק\בזק בינלאומי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Tamirwig פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,

שבוע שעבר רציתי לעשות חבילת TOP40 אצלי בדירה - הנציגה מסרה לי שאני לא יכול. למרות שיש לי ארונות של בזק במרחק 30 מטר מהבית, נאמר לי שהארון עם הכרטיסי VDSL נמצא במרחק של משהו כמו קילומטר (וזה בקו אווירי עוד) - ולכן אני יכול לקבל רק 15 מגה. בלית ברירה הסכמתי (כי אני צריך אינטרנט ואין לי כוונה לעבוד עם הוט). חבילת תשתית בזק + בזק בינלאומי של 15MB בינתיים.
לא ברור מה הבלאגן שהיא עשתה שם - כי הביאו לי בכל זאת מודם-ראוטר VDSL - DLink DSL-6850U.

אני מחובר בצורה אלחוטית ברשת של 2.4, מרחק מהראוטר בערך 5 מטר. יש טלפון אלחוטי ליד הראוטר גם (ניסיתי לנתק אותו - אבל לא היה שום אפקט).
בהתחלה (יום-יומיים ראשונים) הכל היה בסדר. אבל אחרי זה, בייחוד כשאני מוריד טורנטים (עם לא מעט סידים) אני מקבל מהירויות ביזיוניות של 200KB לטורנט ופחות, גם עם שני טורנטים. יש Port Forwarding מוגדר בראוטר.
לדפים לוקח להתאפס על עצמם בין 10 ל-20 שניות לפעמים (בעיקר תקוע על Resolving Host). אותו הדבר אגב בהגדרות של הראוטר (באופן אלחוטי).

מידע נוסף שיכול להיות רלוונטי:
[img2=550x851]http://i.imgur.com/v0x0782.jpg[/img2]

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #2 

תבקש שיפתחו פנייה להנדסה/תקשוב שישמו לך כרטיס VDSL בMSAG שלך.

Tamirwig פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ביקשתי מהם, כל אחד אומר לי משהו אחר: "זה אמור להיות לא הרבה זמן", "זה תלוי במחלקת תכנון", "אני אבדוק ואחזור אליך"... לא נראה לי שיש מישהו שיודע מה קורה עם זה, אם הם בכלל מתכוונים או יכולים לפנות להנדסה\תקשוב בקשר לMSAG שלי. לפי מקור מקורב התשתית שם היא משנות ה-80, יש מצב שזה קצת יותר מלהתקין סלוטים וכרטיסים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”