קו טלפון ראשי, כדאי לעזוב את בזק ?
-
בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
הם לוקחים 65 על 300 דקות לחודש או 75 ל-600 דקות לחודש,
אני צריך 300 דקות לחודש,
איזה מחיר ניתן לקבל בחברות זולות יותר אבל אמינות לא פחות ?
תודה
אני צריך 300 דקות לחודש,
תודה
- קומפוזיט
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
אני השגתי בנטוויזון (קו טלפון שרוכב על תשתית אינטרנט) עם התקנה בחינם (נותנים לך קופסא אחת שהיא גם מודם ADSL וגם wireless וגם 2 קווי טלפון) קו טלפון ללא הגבלה גם לניידים במחיר של 45 שקלים לחודש.בורגול כתב:הם לוקחים 65 על 300 דקות לחודש או 75 ל-600 דקות לחודש,
אני צריך 300 דקות לחודש,
תודה...
לקחת בחשבון שאם יש הפסקת חשמל אין טלפון בבית.
ולשאלתך, כן שווה להתנתק מהם בכדי ללמדם לקח.
-
בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

אז 45 שקל לקו בלי הגבלה... נשמע טוב,
הקו שלי לא קשור בכלל לאינטרנט.
ללא התחייבות אני מניח ? וכמובן שלא עלות "התקנה" ? הם פשוט שמים ממיר על הקו טלפון וזהו ?
ללא התחייבות אני מניח ? וכמובן שלא עלות "התקנה" ? הם פשוט שמים ממיר על הקו טלפון וזהו ?
- קומפוזיט
-
- חבר פעיל במיוחד

היתרון של בזק שקו הטלפון הוא עצמאי ולא זקוק לתשתית אינטרנטית והקו עצמו מספק את החשמל לטלפון (אפילו בהפסקת חשמל יש טלפון)ֿבורגול כתב:אז 45 שקל לקו בלי הגבלה... נשמע טוב,
ללא התחייבות אני מניח ? וכמובן שלא עלות "התקנה" ? הם פשוט שמים ממיר על הקו טלפון וזהו ?...
כל קו טלפון אחר שחברה אחרת נותנת מחייב תשתית אינטרנטית בבית (או מהכבלים או מבזק)
גם לי היה קו טלפון של בזק שויתרתי עליו בכדי ללמדם לקח (ואני מקווה שרבים יעשו כך) שאיאפשר לטחון לנו את הכיס בשביל טלפון כשהיום יש לך חלופות נורמליות וגם גיבוי מטלפון סלולרי.
וכן ללא התחייבות וללא עלות התקנה אבל עדיין תהיה לך עלות של תשתית אינטרנט שיש כיום בכל בית אני מניח.
-
בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי קו טלפון אינטרנט אחר... שמשמש רק לאינטרנט בלי שיחות בכלל,
ועוד קו ראשי שמשמש אך ורק לשיחות בלי אינטרנט בכלל,
כך שאת הקו האינטרנט אני לא נוגע בו והוא נשאר על תשתית של בזק.
את הקו טלפון אני משלם 75 שקל לחודש עבור 600 דקות חודשיות שאני מנצל רק חצי מהם, ובזק מציעים על 300 דקות 65 שקל לחודש, גם כן יקר מידי לדעתי.
את הקו טלפון אני משלם 75 שקל לחודש עבור 600 דקות חודשיות שאני מנצל רק חצי מהם, ובזק מציעים על 300 דקות 65 שקל לחודש, גם כן יקר מידי לדעתי.
- קומפוזיט
-
- חבר פעיל במיוחד

אז הקו החדש ירכב על הקו של האינטרנט שלך ולגבי הקו טלפון הישן שלך של בזק, נטוויזון ישרשרו את החוטים של הקו הזה עם הקו החדש וינתקו אותו בארון תקשורת. זה יהיה שקוף מבחינתך וכל השקעים בבית עדיין יעבדו כרגיל.בורגול כתב:יש לי קו טלפון אינטרנט אחר... שמשמש רק לאינטרנט בלי שיחות בכלל,
את הקו טלפון אני משלם 75 שקל לחודש עבור 600 דקות חודשיות שאני מנצל רק חצי מהם, ובזק מציעים על 300 דקות 65 שקל לחודש, גם כן יקר מידי לדעתי....
יש להם אגב דילים זולים בהרבה על מספר דקות מועט אבל אז ההתקנה תעלה כסף אני מאמין.
-
בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

אני רק רוצה שהם ימירו את הקו טלפון הראשי וזהו... שישימו שם ממיר/או יחליפו את השקע או מה שהם רוצים.
אין סיבה ואני לא רוצה שייגעו בקו טלפון הלא פעיל שהאינטרנט עובד עליו.
יש בעיה טכנית בזה ?
אין סיבה ואני לא רוצה שייגעו בקו טלפון הלא פעיל שהאינטרנט עובד עליו.
יש בעיה טכנית בזה ?
- erlich01
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
על מנת להריץ קו טלפון IP אתה זקוק לקו אינטרנט ועל כן את המודם של כל חברת ISP כמו נטויזן הם יתקינו בנקודת התקשורת (וקו הטלפון) של ה ADSL שלך. ואם הבנתי נכון אזי הקו של ה ADSL שלך שאתה מחזיק יהפוך להיות לקו הראשי או שתנתק אותו כלל ותשתמש בתשתית הבזק של הקו הקבוע שלך לתשתית ADSL (וקו IP יגלוש עליה)
- קומפוזיט
-
- חבר פעיל במיוחד

לא חושב שתהיה בעייה עם זה.בורגול כתב:אני רק רוצה שהם ימירו את הקו טלפון הראשי וזהו... שישימו שם ממיר/או יחליפו את השקע או מה שהם רוצים.
אין סיבה ואני לא רוצה שייגעו *** טלפון הלא פעיל שהאינטרנט עובד עליו.
יש בעיה טכנית בזה ?...
- erlich01
-
- חבר פעיל במיוחד

ושכחתי - תזמין מנטויזן קו שימור לקוחות ותתוכח איתם על המחיר
לי יש 200 דקות לניידים ו200 לנייחים ב 10 שקלים..... ו 9 אגורות לקו דקה מעבר לכך
לי יש 200 דקות לניידים ו200 לנייחים ב 10 שקלים..... ו 9 אגורות לקו דקה מעבר לכך
-
בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי תודה לשניכם
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
אני משלם 50 ש"ח ל 300 דקות לשנה הקרובה. אם המחיר יעלה בעתיד כנראה שאעבור לסלקום\נטויז'ן.בורגול כתב:הם לוקחים 65 על 300 דקות לחודש או 75 ל-600 דקות לחודש,
אני צריך 300 דקות לחודש,
תודה...
בעבר הייתי מקבל מחירים טובים יותר (50 ש"ח ל 600 דקות) דרך שימור לקוחות אבל כל 3 או 6 חודשים הייתי צריך לקבל מחיר מחדש.
בשנה האחרונה בזק שינו את המדיניות ולא נוטים להוריד מחיר. במקום זה הם מנסים לתת ערך מוסף (כמו גיבוי חינם לא מוגבל בענן).
בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

לדעתך הם ייתנו לי 300 דקות ב-50 שקל ?
למרות ש-erlich01 אומר שהוא משלם 10 שקל... הבדל משמעותי.
אני לא סומך החברה, אתה סוגר איתם משהו פתאום באים דורשים דמי התקנה או לא דורשים דמי התקנה אבל לוקחים אותם בכל מקרה
אני לא סומך החברה, אתה סוגר איתם משהו פתאום באים דורשים דמי התקנה או לא דורשים דמי התקנה אבל לוקחים אותם בכל מקרה
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
אני לא מבין למה חייבים להחליף ראוטר כדי להתחבר לקו טלפון ?
אין להם פתרון אחר?
אין להם פתרון אחר?
- קומפוזיט
-
- חבר פעיל במיוחד

אין צורך להחליף ראוטר, אתה יכול להישאר עם שלך ולכבות בשלהם את הווירלס ולהשתמש בקופסא רק כמודם וקו טלפון.zovirax כתב:אני לא מבין למה חייבים להחליף ראוטר כדי להתחבר לקו טלפון ?
אין להם פתרון אחר?...
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
מי חוץ נטוויז'ן נותנת שירותי טלפוניה?
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
לדעתי יתנו ב 50 אם תגיד להם שחבר שלך מקבל במחיר הזה ואין סיבה שתשלם יותרבורגול כתב:לדעתך הם ייתנו לי 300 דקות ב-50 שקל ?
אני לא סומך החברה, אתה סוגר איתם משהו פתאום באים דורשים דמי התקנה או לא דורשים דמי התקנה אבל לוקחים אותם בכל מקרה...
אגב, את המחיר הזה האריכו לי לא מזמן לעוד שנה אז שלא יספרו לך שזה מחיר ישן. אם לא יסתדר, תבקש מהנציגה לדבר עם נציג יותר בכיר.
מנסיוני בזק לא עושים טריקים מלוכלכים והעלויות שלהם שקופות וידועות מראש.
-
- חבר פעיל במיוחד

הי
לא קל להוציא מהם מבצעי שימור ובדרך כלל על מנת להשוות ולקבל הצעות דומות נדרש להוכיח שהם נותנים את זה למשהו אחר
בד"כ על ידי מספר תעודת זהות ניתן לראות האם למנוי יש הצעה דומה ואם משהו צריך את עזרתי שיצור עימי קשר בפרטי ואני אספק לו את מספר תעודת הזהות שלי בטלפון (אין לי כוונה להפיץ את זה ברבים)
בנוסף לכך מי שעוד נותן שרותי טלפוניה הינם 012 ובזב"ל. הקו של hot לא יכול לדעתי להיות מועבר על ADSL ועל כן זו לא אופציה.
לא קל להוציא מהם מבצעי שימור ובדרך כלל על מנת להשוות ולקבל הצעות דומות נדרש להוכיח שהם נותנים את זה למשהו אחר
בד"כ על ידי מספר תעודת זהות ניתן לראות האם למנוי יש הצעה דומה ואם משהו צריך את עזרתי שיצור עימי קשר בפרטי ואני אספק לו את מספר תעודת הזהות שלי בטלפון (אין לי כוונה להפיץ את זה ברבים)
בנוסף לכך מי שעוד נותן שרותי טלפוניה הינם 012 ובזב"ל. הקו של hot לא יכול לדעתי להיות מועבר על ADSL ועל כן זו לא אופציה.
- erlich01
-
- חבר פעיל במיוחד

לגבי נטויזן - היום מחוייבים לתת לך שקיפות מלאה לגבי עלויות ותוקפם. אם העלות משתנה בשנה מעבר ל5% כמדומני הם מחוייבים להודיע לך מספיק זמן מראש (רצוי כמובן להסתכל בחשבונית שמקבלים בדוא"ל מהם)
לי לא היו שום עלויות התקנה או השאלת ציוד.
עגב בהסתכלות על החשבונית האחרונה המחיר שלי עלה ל 13 ש"ח......
הם הודיעו לי על עליית מחיר אבל לא הסתכלתי על החשבונית
לי לא היו שום עלויות התקנה או השאלת ציוד.
עגב בהסתכלות על החשבונית האחרונה המחיר שלי עלה ל 13 ש"ח......
הם הודיעו לי על עליית מחיר אבל לא הסתכלתי על החשבונית
-
בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

תודה