שידרוג מזנון לקולנוע ביתי חדש תמונות לפני ואחרי
שלום לכולם
יצרתי מזנון חדש שמתאים בדיוק למידות של כל היחידות של הקולנוע הביתי , המזנון החדש יצרתי מפלטות MDF שלושה סנטימטר עובי כדי שיהיה עם נוכחות וצבוע במצבעת רהיטים בצבע לבן מדי אפוקסי בתנור . הדבר החשוב שהפעם עשיתי , הורדתי בגובה את המזנון ככל שיכולתי .
לגבי תאורת הלדים היא מאוד מיוחדת ועובדת עלידי האיפון עם WIFI . כמובן שאני לא מפעיל את זה כמו דיסקוטק אבל אני יעלה סירטון כדי להראות מב זה מסוגל לעשות . ניתן לקבוע הכל מרמת חוזק תאורה ועד איזה צבע אתה רוצה.
תמונה לפני
יצרתי מזנון חדש שמתאים בדיוק למידות של כל היחידות של הקולנוע הביתי , המזנון החדש יצרתי מפלטות MDF שלושה סנטימטר עובי כדי שיהיה עם נוכחות וצבוע במצבעת רהיטים בצבע לבן מדי אפוקסי בתנור . הדבר החשוב שהפעם עשיתי , הורדתי בגובה את המזנון ככל שיכולתי .
לגבי תאורת הלדים היא מאוד מיוחדת ועובדת עלידי האיפון עם WIFI . כמובן שאני לא מפעיל את זה כמו דיסקוטק אבל אני יעלה סירטון כדי להראות מב זה מסוגל לעשות . ניתן לקבוע הכל מרמת חוזק תאורה ועד איזה צבע אתה רוצה.
תמונה לפני
- ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
מהמם!
מודרני ונקי!
שאלה, בסרטון רואים שהמסך מתיחה קיבל גלים בפינה הימנית למטה כאילו מעודף מתיחה. זה נכון? אני לפני רכישה של מסך מתיחה והסרטון שלך קצת מדאיג אותי.
מודרני ונקי!
שאלה, בסרטון רואים שהמסך מתיחה קיבל גלים בפינה הימנית למטה כאילו מעודף מתיחה. זה נכון? אני לפני רכישה של מסך מתיחה והסרטון שלך קצת מדאיג אותי.
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
איזה יופי, תתחדש ותיהנה...!
נשמח אם תפרט קצת בנוגע לציוד, דגמים ומחירים
ובכלל על כל תהליך ההתקנה, עשית לבד? הזמנת איש מקצוע? מה העלויות?
תשתף רק אם זורם לך ובכל מקרה תיהנה!
נשמח אם תפרט קצת בנוגע לציוד, דגמים ומחירים
ובכלל על כל תהליך ההתקנה, עשית לבד? הזמנת איש מקצוע? מה העלויות?
תשתף רק אם זורם לך ובכל מקרה תיהנה!
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
וואו! שאפו!!

מקרן אופטומה HD20 .רץ כבל HDMI בתוך הקיר עד למגבר מקדימה , שונא לראות חוטים ולכן הכל כולל הכל רץ בקירות .כשקניתי את הדירה שני סינים חפרו תעלות בהנחייתי .
לגבי הציוד יש לי מסך מתיחה 100 אינץ של GrandView
מגבר ימהה 1900
סטרימר פופקורן C200
רמקולים קידמיים פראג׳ם
סנטר ימהה
אחוריים של וורפידל
ושניים Backsround
סאב של פולק אדיו 10 אינץ מפלצת שאני שוקל להחליף למשהו יותר קטן ומעוצב
לגבי הציוד יש לי מסך מתיחה 100 אינץ של GrandView
מגבר ימהה 1900
סטרימר פופקורן C200
רמקולים קידמיים פראג׳ם