הורדות תכני HD - קבצי par2 וNZB

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
yarnic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374

שליחה

סטר שלם שהורד מהusenet כקבצי par2. מה אני עושה אתם?? איך זה הופך לקבצי ts או משהו אחר שהMCE2005 יודע להציג? למה בכלל מחלקים את זה לכ"כ הרבה קבצים? מה המשמעות של קבצי NZB ואיך אני עושה בזה שימוש? אני מבין שזה קשור לרישום על מיקום כל קבצי הסרט אבל זה נעשה אוטומטית? איך אני מוצא קבצים כאלה? צריך להוריד אותם?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

אתה צריך להריץ QUICKPAR
אח"כ אם הסרט הוא ב-RAR אז תפרוס ואם לא אז תחבר את החלקים עם HDTV2MPEG2 או MPEG2REPAIR.
NZB זה פשוט אינקס של כל הקבצים של סרט מסוים, או שמייבאים אותו להורדה או שדאבל קליק אמור לעשות את אותה העבודה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

PAR2 הם קבצים של תוכנת QUICKPAR. מכיוון שב-USENET לא הכל עובר כראוי בד"כ, צריך לתקן שגיאות, ולכן צריך להוסיף מידע לקבצים.

אם יש המון קבצים ויש גם את קבצי ה-PAR2, צריך לפתוח את הקובץ (בהנחה שיש לך QUICKPAR מותקן) וזה מתקן לך את הקבצים התקולים.

לגבי חלוקה לקבצים רבים, זה קשור לאופי הטכנולוגי של USENET שמתעסק בעיקר בטקסט (העובדה שיש שם קבצים ושזה איך שהוא עובד זה יותר מזל משכל).

מכיוון שאתה נראה לי די אבוד בנושא, הייתי ממליץ שתקרא כאן על הטכנולוגיה, ושתעבור בצורה מסודרת על הרעיון לפני שתתקף אותך הפאניקה...

yarnic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

התקנתי כבר QUICKPAR והרצתי אותו ואחרי הרבה זמן הודיע שהכל תוקן והכל בסדר אבל לא עשה כל שינוי בקבצים. חשבתי שאולי הוא שומר את המתוקנים או המומרים במקום אחר אבל לא מצאתי.
לגבי הפאניקה - אל דאגה, פשוט אין לי כ"כ הרבה שעות לחקור כל דבר שאני נתקל בו ואודה שאני מחפש את הדרך הקלה יותר - ללמוד מניסיונם של אחרים.
לגבי ה-NZB הבנתי מה זה אמור להיות, פשוט לא מצאתי קבצים כאלה בין החיפושים שלי אלא היו רק הגדרות בתוכנת ההורדה שמתייחסות אל הקבצים. אז אני מבין עכשיו שצריכים להיות קבצים כאלה, עם סיומת NZB או משהו כזה ב-POSTS שצריך להוריד אותם??
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE

shex
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

שליחה

שוב פעם אני מקטר וממליץ על נינאן :P
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ht=#199109
אולי שווה לכתוב מאמר על התוכנות השונות הקיימות.. אני מתנדב לכתוב על נינאן כמובן :wink:

yarnic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לא היה מזיק מאמר כי כל עניין usenet נראה לי כמו חזרה לעבר בעשר שנים!!!
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

yarnic,

אם QUICKPAR אומר שהכל תקין - אז הכל תקין והקבצים במקומם מוכנים. כאשר צריך אותם (במקרה של חומר חסר), אז הם נכנסים לפעולה. QUICKPAR תעבור על התוצאות ב-QUICKPAR ותבין את הסטטוס. אם הוא סיים תיקון או שלא היה צריך אותו, אתה יכול להיפטר כבר מקבצי ה-PAR2.

לגבי NZB, הם בד"כ מגיעים ממקורות חיצוניים (אתרים וכו'). לעיתים גם מוסיפים אותם ל-POST (במקרה כזה, תוריד רק את קובץ ה-NZB ופשוט תריץ אותו...).

לגבי מאמרים - בסופו של דבר אני לא רוצה להפוך את האתר למקום כינוס בסגנון LIONETWORK. יש גם ככה הרבה יותר מדי דיונים מיותרים על שיתוף וכו'.

yarnic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ל-shex - ניסיתי להוריד את נינאן מהקישור ששמת, כדי לבדוק למה את הכ"כ מתלהב והוריד לי קובץ אבל לא מצאתי שם קובץ התקנה??? אין install אלא שני קבצי exe, אחד par.exe והשני לא זוכר. שניהם לא מוסיפים תכנה כלשהי. היה קובץ bat שלכאורה התקנין משהו בחלון dos אבל גם לא הביא תוצאה סופית... מה זה??

shex
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

נינאן

שליחה

כמו הרבה תוכניות שכתובות ב- JAVA , אין ממש התקנה, כי זה אמור לעבוד ככה בדיוק על לינוקס.
פשוט תשים את הספריה ב PROGRAM FILES
הקובץ שמפעיל את נינאן הוא זה: "C:\Program Files\ninan-1.0.4\ninancore.bat"
ויש גם אחד מקביל למי שמריץ לינוקס\יוניקס.
ה-GUI של נינאן הוא דרך ה דפדפן (מבחינתך היא בעצם שרת רק שהכתובת היא מקומית, אפשר להפוך אותו לSERVICE או פשוט להשתמש באחת מתוכניות של fHideIt)
כתובת: http://127.0.0.1:9090/ninan (שים לב שאתה יכול להחבר אליה גם מהעבודה D: ע"י שינוי ה IP)
היוזר ברירת מחדל הוא admin, עם סיסמא password, עדיף לעשות אחד חדש עם הרשאות ADMIN
עכשיו אתה יכול להגדיר את השרתים שלך (יוזר וסיסמא כמובן) וכן את חשבון ה NEWZBIN שלך, אם ישנו.
דר"א, כל זה היה רשום לך ב C:\Program Files\ninan-1.0.4\docs\installing.html

לגבי השימוש, כל מה שלא אינטואטיבי תמצא ב - C:\Program Files\ninan-1.0.4\docs\usage.html.
לגבי התוספות.. תסתכל בקובץ addons.html.

וכל דבר אחר אתה כמובן יכול לשאול כאן בפורום או בפורום של נינאן, הם עונים ממש מהר.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

חזור אל “תוכנה - KODI”