שידרוג מזנון תמונות לפני ואחרי
שלום לכולם
יצרתי מזנון חדש שמתאים בדיוק למידות של כל היחידות של הקולנוע הביתי , המזנון החדש יצרתי מפלטות MDF שלושה סנטימטר עובי כדי שיהיה עם נוכחות וצבוע במצבעת רהיטים בצבע לבן מדי אפוקסי בתנור . הדבר החשוב שהפעם עשיתי , הורדתי בגובה את המזנון ככל שיכולתי .
לגבי תאורת הלדים היא מאוד מיוחדת ועובדת עלידי האיפון עם WIFI . כמובן שאני לא מפעיל את זה כמו דיסקוטק אבל אני יעלה סירטון כדי להראות מב זה מסוגל לעשות . ניתן לקבוע הכל מרמת חוזק תאורה ועד איזה צבע אתה רוצה.
תמונה לפני
יצרתי מזנון חדש שמתאים בדיוק למידות של כל היחידות של הקולנוע הביתי , המזנון החדש יצרתי מפלטות MDF שלושה סנטימטר עובי כדי שיהיה עם נוכחות וצבוע במצבעת רהיטים בצבע לבן מדי אפוקסי בתנור . הדבר החשוב שהפעם עשיתי , הורדתי בגובה את המזנון ככל שיכולתי .
לגבי תאורת הלדים היא מאוד מיוחדת ועובדת עלידי האיפון עם WIFI . כמובן שאני לא מפעיל את זה כמו דיסקוטק אבל אני יעלה סירטון כדי להראות מב זה מסוגל לעשות . ניתן לקבוע הכל מרמת חוזק תאורה ועד איזה צבע אתה רוצה.
תמונה לפני
נערך לאחרונה על ידי Barel77 ב 02/02/2014 20:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
לדוגמא:Scanner כתב:אפשר לדעת איך הגדרת שליטה על פס הלדים דרך WIFI?
עריכה: מצאתי הסבר ביוטיוב על הקונטרולר אבל מאיפה הזמנת אותו ובאיזה מחיר אם לא איכפת לך?
תודה רבה...
http://www.ebay.com/itm/Mobile-Phone-Sm ... 1c3a59da2a
noam כתב:לדוגמא:Scanner כתב:אפשר לדעת איך הגדרת שליטה על פס הלדים דרך WIFI?
עריכה: מצאתי הסבר ביוטיוב על הקונטרולר אבל מאיפה הזמנת אותו ובאיזה מחיר אם לא איכפת לך?
תודה רבה...
http://www.ebay.com/itm/Mobile-Phone-Sm ... 1c3a59da2a...
נכון זה בדיוק זה המוצר שיש לי .
לגבי מחיר אני קניתי הכל בתל אביב בחמש מאות שקלים .אם קונים את כל הסט באיביי זה אמור לצאת באיזה 100 שקלים פחות .אז העדפתי כבר לקנות פה אצלנו.
נ.ב מתקינים אפליקציה על האייפון והכל עובד פיקס מהממם.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
תתחדש על השידרוג
2 הערות/הארות
-לצלם וידאו לאורך במקום לרוחב זה פשע.
-חלק מצלילי הרמקול השמאלי שלך נבלעים בוילון.
2 הערות/הארות
-חלק מצלילי הרמקול השמאלי שלך נבלעים בוילון.
מצטער לגבי הסירטונים זה צולם עם האיפון וברגע שהעלתי ליוטיוב זה יצא כך וכבר לא היה לי סבלנות לטפל בזה .טלHD כתב:תתחדש על השידרוג![]()
2 הערות/הארות![]()
-חלק מצלילי הרמקול השמאלי שלך נבלעים בוילון....
לגבי הרמקולים הקדמיים - הם מסוג פארג'ים ויש להם מעין כיפוף כזה לכיוון מרכז החדר . זה משהו שכנראה אתה לא רואה ואני חושב שהוילון לא כלכך מפריע .בכל מיקרה אני שומע מצויין ואישתי ממש לא תותר על הוילון !