הודעות שיווקיות
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78924
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
משום מה סלקום ושופרסל התחילו לסמס לי הודעות שנעות בין "מזל טוב על XXX" (אין לי שמץ של מושג על מה, אני לא קורא מעבר לשתי המילים הראשונות) לבין "מבצע על XXX" (אותו כנ"ל).
בנסיון לכבות את זה, סמס חזרה מתברר שחסר כל ערך. הם בד"כ מצרפים מספר טלפון להסרה. היום נשבר לי לגמרי והתקשרתי לסלקום (ספקית הסלולר שלי) ואחרי שפיל של 2 דקות על כך שהמידע שהם מעבירים הוא רק מעת לעת המערכת שואלת אם אני רוצה להסיר את המספר שלי מהשירותים הללו. כשאני מאשר, אני מועבר לרשימת המתנה לנציג לקוחות (למה?!!!).
אחרי 5 דקות התייאשתי.
מה עושים עם זה?
בנסיון לכבות את זה, סמס חזרה מתברר שחסר כל ערך. הם בד"כ מצרפים מספר טלפון להסרה. היום נשבר לי לגמרי והתקשרתי לסלקום (ספקית הסלולר שלי) ואחרי שפיל של 2 דקות על כך שהמידע שהם מעבירים הוא רק מעת לעת המערכת שואלת אם אני רוצה להסיר את המספר שלי מהשירותים הללו. כשאני מאשר, אני מועבר לרשימת המתנה לנציג לקוחות (למה?!!!).
אחרי 5 דקות התייאשתי.
מה עושים עם זה?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
פונים בכתב דרך אתרי החברה.
צור קשר עם סלקום ותעביר את הכדור למגרש שלהם, לרוב מדובר במחלקות נפרדות שעובדות בצורה יעילה ויטפלו בפנייתך.
צור קשר עם סלקום ותעביר את הכדור למגרש שלהם, לרוב מדובר במחלקות נפרדות שעובדות בצורה יעילה ויטפלו בפנייתך.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
ואם לא עובד, תשמור צילומי מסך ותתבע
אלי חבוש
לתבוע.
כנראה שתביעה (בתביעות קטנוות) זה לא סיפור כזה מסובך, בטח יחסית לתלאות שיש לעבור כדי שפסיקו עם זה ועל הדרך אפשר לעשות מזה קצת כסף.
לדוגמא:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 175&type=1
כנראה שתביעה (בתביעות קטנוות) זה לא סיפור כזה מסובך, בטח יחסית לתלאות שיש לעבור כדי שפסיקו עם זה ועל הדרך אפשר לעשות מזה קצת כסף.
לדוגמא:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 175&type=1
Bad decisions make good stories
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
למצוא את המייל של המנכ״ל , של פניות הציבור, של מנהל החטיבה או המייל של מנהל האגף או מינימום מנהל המחלקה.
זו הדרך היחידה שהצלחתי להעיף חברה אחת גדולה מאוד. שלחתי תפוצת נאט״ו.
אבל אתה יודע מה החוק - אתה מעיף אחת מגיעות עוד עשר במקומה יותר מכוערות ויותר מגעילות.
זו הדרך היחידה שהצלחתי להעיף חברה אחת גדולה מאוד. שלחתי תפוצת נאט״ו.
אבל אתה יודע מה החוק - אתה מעיף אחת מגיעות עוד עשר במקומה יותר מכוערות ויותר מגעילות.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
ופיתרון נוסף, להכניס את השולח לרשימה שחורה. שלא מתקבלים מהם אף טלפונים ואף הודעות.
אפילו את האוייבים לא מכניסים לשחורה, אבל את
הספאמרים כן.
אפילו את האוייבים לא מכניסים לשחורה, אבל את
הספאמרים כן.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78924
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אחרי סמס אחד יותר מדי חיכיתי 10 דקות on hold עם סלקום. ביקשתי ביטול כל ההודעות השיווקיות.
So far so good. רק שמשום מה צריך לדבר עם מנציג אנושי בשביל זה אחרי המתנה ארוכה. למה?!!
So far so good. רק שמשום מה צריך לדבר עם מנציג אנושי בשביל זה אחרי המתנה ארוכה. למה?!!