חברת אסתי קאר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זה שמרמים אותך באנגלית ובנימוס 
וברצינות....נרשמת לאתר טכנולוגיה בשביל לשאול ולהתייעץ בנושא ליסינג ?! חשוד משהו....
וברצינות....נרשמת לאתר טכנולוגיה בשביל לשאול ולהתייעץ בנושא ליסינג ?! חשוד משהו....
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
גם אני חיפשתי פעם מידע על החברה, ואפילו שאלתי בפורום רכב.
ממה שהבנתי, מדובר בסה"כ בגוף שמשיג הלוואות בריבית יחסית נמוכה ע"י זה שהם מביאים כמות גדולה של עסקאות, והם ממנים את הרכב במלואו ע"י חלוקה של ההלוואה לשתיים: הלוואה שמוחזרת מיד בגובה 30%~ מהרכב + הלוואה שהתשלום עליה נדחה עד לסוף התקופה (בד"כ 3 שנים), בגובה ההפרש. מגולמת בהחזרים החודשיים, אז אין הפתעות והמחיר ידוע מראש.
אגב, למיטב הבנתי הם רק מקשרים בינך לבין הבנק, ולאחר מסירת הרכב לא אמור להיות כל קשר ביניכם. לכן לא הייתי דואג מחברות קש וכו', אלא אם מבקשים ממך מקדמה שמשולמת אליהם, ואז יש אולי מקום לברר קצת יותר לעומק במי מדובר.
אבל...... ההחזר בסוף התקופה הוא לרוב 70% מערך הרכב ורכב חדש יורד במחירון יותר מ 30% (קח בחשבון לפחות 40%) כך שאתה לא מכסה את היתרה ע"י מכירת הרכב.
אגב, קיימות עוד לא מעט חברות שעושות בדיוק את אותו הטריק.
בסופו של יום, בגלל הסיפור של ירידת הערך, לא קניתי בצורה הזו.
ממה שהבנתי, מדובר בסה"כ בגוף שמשיג הלוואות בריבית יחסית נמוכה ע"י זה שהם מביאים כמות גדולה של עסקאות, והם ממנים את הרכב במלואו ע"י חלוקה של ההלוואה לשתיים: הלוואה שמוחזרת מיד בגובה 30%~ מהרכב + הלוואה שהתשלום עליה נדחה עד לסוף התקופה (בד"כ 3 שנים), בגובה ההפרש. מגולמת בהחזרים החודשיים, אז אין הפתעות והמחיר ידוע מראש.
אגב, למיטב הבנתי הם רק מקשרים בינך לבין הבנק, ולאחר מסירת הרכב לא אמור להיות כל קשר ביניכם. לכן לא הייתי דואג מחברות קש וכו', אלא אם מבקשים ממך מקדמה שמשולמת אליהם, ואז יש אולי מקום לברר קצת יותר לעומק במי מדובר.
אבל...... ההחזר בסוף התקופה הוא לרוב 70% מערך הרכב ורכב חדש יורד במחירון יותר מ 30% (קח בחשבון לפחות 40%) כך שאתה לא מכסה את היתרה ע"י מכירת הרכב.
אגב, קיימות עוד לא מעט חברות שעושות בדיוק את אותו הטריק.
בסופו של יום, בגלל הסיפור של ירידת הערך, לא קניתי בצורה הזו.
שאלה לPCingAddict...
תודה רבה על המידע המפורט, למדנו הרבה.
נראה לי שלמרות עניין ירידת הערך נקנה את הרכב דרך אסתיקאר. אין לנו כסף לרכוש רכב בצורה אחרת, ויש לנו ניסיון מר מאוד עם הוצאות ותיקונים של רכב ישן.
כתבת שיש עוד חברות שמוכרות בשיטה הזו. באיזה חברות מדובר? לא נתקלנו ונשמח להשוות הצעות.
תודה רבה!
נראה לי שלמרות עניין ירידת הערך נקנה את הרכב דרך אסתיקאר. אין לנו כסף לרכוש רכב בצורה אחרת, ויש לנו ניסיון מר מאוד עם הוצאות ותיקונים של רכב ישן.
כתבת שיש עוד חברות שמוכרות בשיטה הזו. באיזה חברות מדובר? לא נתקלנו ונשמח להשוות הצעות.
תודה רבה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: שאלה לPCingAddict...
הניסיון האישי הקודם שלך לא כל כך רלוונטי לרכב הבא שלך, אלא אם כן אתה מאמין בעין הרע.al105 כתב: נראה לי שלמרות עניין ירידת הערך נקנה את הרכב דרך אסתיקאר. אין לנו כסף לרכוש רכב בצורה אחרת, ויש לנו ניסיון מר מאוד עם הוצאות ותיקונים של רכב ישן.
תודה רבה!...
אם אין לך כסף למכונית חדשה, הרבה יותר כדאי לרכוש רכב משומש בן 2-3 שנים.
זה גם נכון אם כן יש לך כסף לרכוש מכונית חדשה.
משה
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אני לא בקיא בחוקי הפורום ולא בטוח שמותר לפרסם כאן.
בכל מקרה, חיפוש בגוגל על "מכונית חדשה" או "קניית רכב חדש" יביא לך לא מעט תוצאות.
גם אני, כמו משה (moco) ממליץ ללכת על רכב משומש, בטח שהיום אפשר להשיג רכבים במצב מצויין במגרשים שהם טרייד רשמי של היבואנים.
במקום שתפסיד אתה את ירידת הערך הגדולה, תן לאחרים לקנות ולהפסיד ותקנה אתה את הרכב אחרי שנתיים. אתה תתפלא לראות איזה רכבים נהדרים מוחלפים רק כי עברו שנתיים או כי יצא דגם חדש.
בכל מקרה, חיפוש בגוגל על "מכונית חדשה" או "קניית רכב חדש" יביא לך לא מעט תוצאות.
גם אני, כמו משה (moco) ממליץ ללכת על רכב משומש, בטח שהיום אפשר להשיג רכבים במצב מצויין במגרשים שהם טרייד רשמי של היבואנים.
במקום שתפסיד אתה את ירידת הערך הגדולה, תן לאחרים לקנות ולהפסיד ותקנה אתה את הרכב אחרי שנתיים. אתה תתפלא לראות איזה רכבים נהדרים מוחלפים רק כי עברו שנתיים או כי יצא דגם חדש.