מגבר Sanyo JA 226 - שמיעה חלשה באחד הרמקולים
שלום רב,
התחדשתי בפטיפון ומערכת הגברה ששימשה את אבא שלי הרבה שנים ונתקלנו בבעיה במגבר, אנו מצליחים לשמוע ברמקול אחד ושומעים מאוד מאוד חלש ברמקול השני. יש לציין ש-2 הרמקולים עובדים מצוין ( החלפנו בין החיבורים ).
רציתי לדעת היכן אוכל לתקן את הבעיה הזו ? בדקתי קצת בגוגל וראיתי שאין נותני שירות למוצרי סניו וינטאז'.
שיהיה המשך שבוע טוב,
טום
התחדשתי בפטיפון ומערכת הגברה ששימשה את אבא שלי הרבה שנים ונתקלנו בבעיה במגבר, אנו מצליחים לשמוע ברמקול אחד ושומעים מאוד מאוד חלש ברמקול השני. יש לציין ש-2 הרמקולים עובדים מצוין ( החלפנו בין החיבורים ).
רציתי לדעת היכן אוכל לתקן את הבעיה הזו ? בדקתי קצת בגוגל וראיתי שאין נותני שירות למוצרי סניו וינטאז'.
שיהיה המשך שבוע טוב,
טום
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
עוד שתי דקות כנראה תקבל הודעה מג'קי שהוא רוצה אותה.maya1 כתב:יש לי בארגז שמיועד ללכת לזבל מערכת כזאת שלמה כולל את כל הסט (מגבר, טייפ דאבל ופטיפון ) היה עובד כשהכנסנו לארגז לפני הרבה שנים.
אני לא חושב שזאת מערכת ששווה הרבה ולא הייתי ממש מתאמץ עליה....
(אולי אני טועה ?)...
^ אני לא מדבר על וואטים (למרות שגם זה משהו..). אני מדבר על זה שהמערכת הנ"ל של סניו משנות השמונים - לא היתה ממש ברמה גבוהה כבר אז - זה בטח לא וינטג' איכותי.. זה שוקל שני קילו מקסימום ומרגיש כמו קופסת נעליים ריקה...
וד"א אחרי מה שרשמתי הלכתי לראות אותה שוב בארגז - וחסר לי פתאום המגבר.. -יש שם את הפטיפון , הטיונר , והטייפ דאבל - אבל את המגבר/רסיבר לא מצאתי .. -אולי מישהו כבר חמד אותו מתישהו ולא שמתי לב להיעדרו....
אני לא ממש מצטער על זה שהוא הלך....
ואני מתנצל בפני פותח השרשור אם קצת הייתי לא מנומס והבעתי זלזול במערכת הנ"ל.
וד"א 2 - כך המגבר נראה :
וד"א אחרי מה שרשמתי הלכתי לראות אותה שוב בארגז - וחסר לי פתאום המגבר.. -יש שם את הפטיפון , הטיונר , והטייפ דאבל - אבל את המגבר/רסיבר לא מצאתי .. -אולי מישהו כבר חמד אותו מתישהו ולא שמתי לב להיעדרו....
אני לא ממש מצטער על זה שהוא הלך....
ואני מתנצל בפני פותח השרשור אם קצת הייתי לא מנומס והבעתי זלזול במערכת הנ"ל.
וד"א 2 - כך המגבר נראה :

זה בסדר, בסה׳׳כ רציתי לדעת רק האם שווה להשקיע על המגבר הזה או לקנות משהו ישן שייתן לי תפוקה טובה..
האם יש המלצות לחברות ? דגמים ? חנויות מומלצות ? - האם מייצרים היום רסיברים עם חיבור לפטיפונים ? - אם כן אשמח דעת אילו.
תודה רבה.
האם יש המלצות לחברות ? דגמים ? חנויות מומלצות ? - האם מייצרים היום רסיברים עם חיבור לפטיפונים ? - אם כן אשמח דעת אילו.
תודה רבה.