בעיית חיבור HDMI למקרן
תמיכה למתחילים:
התקנתי מקרן HITACHI CPEW300
החיבור אליו בכבל HDMI באורך 10 מטרים.
1. כשהמקור הוא מחשב HP PROBOOK 4330S הכול תקין לגמרי אודיו ווידאו
2. כשהמקור הוא חיבור לממיר חדש מקליט HOT HD יש נתקים והודעת בעייה ב HDMI כולל הפסקת שידור וידיאו באמצע. האודיו ממשיך רגיל.
3. כשהמקור הוא מערכת קולנוע ביתי בסיסית - בעיות כמו בממיר - אודיו תקין - ווידאו עובר למסך כחול של המקרן.
שמתי לב שבשני המכשירים האחרונים ראש הכבל לא "נכנס" עד הסוף כמו במחשב. תקע הפלסטיק מרוחק 3 מ"מ מגוף המכשיר.
האם זה קשור לבעיה? יש תקנים שונים ל HDMI ? האם הבעיה באורך הכבל?
אודה לתשובות,
התקנתי מקרן HITACHI CPEW300
החיבור אליו בכבל HDMI באורך 10 מטרים.
1. כשהמקור הוא מחשב HP PROBOOK 4330S הכול תקין לגמרי אודיו ווידאו
2. כשהמקור הוא חיבור לממיר חדש מקליט HOT HD יש נתקים והודעת בעייה ב HDMI כולל הפסקת שידור וידיאו באמצע. האודיו ממשיך רגיל.
3. כשהמקור הוא מערכת קולנוע ביתי בסיסית - בעיות כמו בממיר - אודיו תקין - ווידאו עובר למסך כחול של המקרן.
שמתי לב שבשני המכשירים האחרונים ראש הכבל לא "נכנס" עד הסוף כמו במחשב. תקע הפלסטיק מרוחק 3 מ"מ מגוף המכשיר.
האם זה קשור לבעיה? יש תקנים שונים ל HDMI ? האם הבעיה באורך הכבל?
אודה לתשובות,
עדכון - אחרי 3 טכנאי הוט ו - 4 ממירים חשבתי שהבעיה נפתרה. עבודת הטכנאי האחרון החזיקה יפה מעמד 4 ימים...ובאמצע שידור שוב נעלמה התמונה ונותרתי עם אודיו בלבד. טכנאי הוט האחרון קבע שהבעיה שלהם בלבד. החליף ממיר (הוא טען ש 8 מתוך 100 ממירים שלהם תקולים) הוסיף פילטר להורדת עוצמת שידור, העביר ממצב אוטומט למצב קבוע 1080, ועדכן גרסאות. כל זה לא עוזר...מה עושים?
רעיון?
היי אני ממשיך לעדכן גם בתקווה שיום אחד זה יעזור למישהו.
החלפתי כבל! עלה לי פי 8 מהראשון והאיכות בכללי (ממחשב וDVD שכן עובדים יפה) עלתה בכמה דרגות. שאפו לחבר הפורום שהציע את השדרוג
אבל - הבעיה המרכזית לא נפתרה!
אין תמונה מהמג'יק בוקס, פשוט אין!!!
שלבי האסקלציה הבאים: החלפת מקרן אצל היבואן.
אלא אם כן לזקני הפורום יש פתרון שעובד.
החלפתי כבל! עלה לי פי 8 מהראשון והאיכות בכללי (ממחשב וDVD שכן עובדים יפה) עלתה בכמה דרגות. שאפו לחבר הפורום שהציע את השדרוג
אבל - הבעיה המרכזית לא נפתרה!
שלבי האסקלציה הבאים: החלפת מקרן אצל היבואן.
אלא אם כן לזקני הפורום יש פתרון שעובד.