יצא Xtreamer sidewinder 4 עזרתכם בבקשה. . .
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 243
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
[interest]הבעת דיעה על מוצר מעוסק בתחום אסורה - מרטין [/interest]
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מנסיון שלי עם מוצרי החברה אני מציע לך להמתין.itzikhazan כתב:נשמע יותר מדי טוב בכדי להיות אמיתי, הפחד שלי הוא שמערכת ההפעלה כולה היא אנדרואיד 4.2.2
האם הם זנחו את המערכת שלהם? כי מהנסיון שלי עם כל קופסאות האנדרואיד למיניהם זה פשוט לא זה!!!
מה אתם אומרים שווה לחכות?...
חכה שהמוצר ייצא, תקרא ביקורות, תלמד מנסיון אחרים ואז תחליט.
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
בגדול, מלבד המוצר הראשון שלהם שנתן תמורה מלאה לכסף (לדעתי), יצאתי מאוכזב משאר המוצרים שהם הוציאו לשוק לאחריו. יציבות , עידכונים, ממשק ועוד. היה חובבני , תקיעות ומכשיר לא יציב.
מאוד סקפטי גם לגבי מוצר זה. (מנסיון העבר).
מאוד סקפטי גם לגבי מוצר זה. (מנסיון העבר).
פשוט נכון, המוצר הראשון היה ועודנו מדהים בטח ובטח יחסית למחיר שלו. מאז.....שטף מוצרים ברמה מוכנות לשוק נמוכה מאד....בסדר אנחנו רגילים...נקבל תמיכה ועדכונים בהמשך.....אה...לא, לא נקבל.avve1959 כתב:בגדול, מלבד המוצר הראשון שלהם שנתן תמורה מלאה לכסף (לדעתי), יצאתי מאוכזב משאר המוצרים שהם הוציאו לשוק לאחריו. יציבות , עידכונים, ממשק ועוד. היה חובבני , תקיעות ומכשיר לא יציב.
מאוד סקפטי גם לגבי מוצר זה. (מנסיון העבר)....
אני מחפש מוצר עם קיר סרטים שיחליף בסלון את האקסטרימר הראשון.....המכשיר הזה XS4 לא נילקח בחשבון.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אומנם עבר זמן, אבל המוצר טרם הושק וטרם נשלח.
כפי שהזהירו בפורום, אכן המוצר הראשון שלהם היה מצויין אבל אח"כ הם שמים פס על הלקוחות.
למרות שפניתי אליהם מספר פעמים טרם קיבלתי תשובה מתי יושק וישלח המוצר.
כפי שהזהירו בפורום, אכן המוצר הראשון שלהם היה מצויין אבל אח"כ הם שמים פס על הלקוחות.
למרות שפניתי אליהם מספר פעמים טרם קיבלתי תשובה מתי יושק וישלח המוצר.