לבטים, לבטים, לבטים.
עד שאני ננעל על מסך, אני פתאום קורא על מסך אחר, "יותר טוב". אללי...
הכיוון שלי הוא פלאזמה 42, תקציב כ - 12/13K. עוקב בימים האחרונים אחרי הדגם של סמסונג Q7 במכרזים. זה נסגר בסביבות 12K. בנוסף מעניינת אותי הפלאזמה של LG עם הדיסק המקליט, וכן ראיתי המלצה חמה על PW-8 של פנסוניק.
רואים במשפחה בעיקר טלוויזיה. עדיין אין מערכת ק"ב (בתכנון). DVD קיים של LG (המכשיר המשולב עם וידאו), דרכו אנו רואים סרטים בתקליטור. קראתי על ה - OPPO. האם במקרה שלי שווה לשדרג את ה - DVD הקיים ?ומלבד הדגמים שציינתי, האם יש דגמים נוספים מומלצים עפ"י הקריטריונים שהצגתי?
חשוב לציין - בשל חוסר בזמן לחפש, בשלב הזה אני קניין של כורסא... טרם הלכתי להתרשם ממכשיר, מלבד הסמסונג שראיתי באחת מחנויות החשמל.
גר בגוש דן. מי בסביבתי יכול להציג מגוון של פלאזמות HD להתרשמות (לרבות דרך ממיר של יס)?
הכיוון שלי הוא פלאזמה 42, תקציב כ - 12/13K. עוקב בימים האחרונים אחרי הדגם של סמסונג Q7 במכרזים. זה נסגר בסביבות 12K. בנוסף מעניינת אותי הפלאזמה של LG עם הדיסק המקליט, וכן ראיתי המלצה חמה על PW-8 של פנסוניק.
רואים במשפחה בעיקר טלוויזיה. עדיין אין מערכת ק"ב (בתכנון). DVD קיים של LG (המכשיר המשולב עם וידאו), דרכו אנו רואים סרטים בתקליטור. קראתי על ה - OPPO. האם במקרה שלי שווה לשדרג את ה - DVD הקיים ?ומלבד הדגמים שציינתי, האם יש דגמים נוספים מומלצים עפ"י הקריטריונים שהצגתי?
חשוב לציין - בשל חוסר בזמן לחפש, בשלב הזה אני קניין של כורסא... טרם הלכתי להתרשם ממכשיר, מלבד הסמסונג שראיתי באחת מחנויות החשמל.
גר בגוש דן. מי בסביבתי יכול להציג מגוון של פלאזמות HD להתרשמות (לרבות דרך ממיר של יס)?
סמסונג הוא מסך HD ולכן יש לו עדיפות על האחרים
הפאנסוניק מצוין אך הוא לא HD
ה LG בינוני מאוד ראיתי אותו...
את הסמסונג תוכל לחבר בכבל סקארט לS-VIDEO
ובראיה עתידית בתקווה שעוד שנה שנתיים יהיו שידורי HD
אתה תברך את העיצה הזו...
אתה תברך את העיצה הזו...
052-4200610
רק לחדד: SCRAT בממיר לS-VIDEO במסך? זה נותן תצוגה אופטימלית של המידע העכשווי, או המידע העתידי שהוא HD?il62 כתב:סמסונג הוא מסך HD ולכן יש לו עדיפות על האחרים
אתה תברך את העיצה הזו......
Re: בהקשר לחיבור סקארט של הממיר...
שימוש בטרנסקודר הוא לא יותר טוב מחיבור SCART לSCART, אך הוא עדיף על פני SCART לSVIDEO...Dalamber כתב:ישנה אופציה טובה יותר - טראנסקודר.
צד אחד סקארט, צד שני קומפוננט....
Re: בהקשר לחיבור סקארט של הממיר...
יש בו, ב - PS42Q7H 2 יציאות קומפוננט. אז מה,זה יותר טוב מסקארט TO סקארט?Dalamber כתב:ישנה אופציה טובה יותר - טראנסקודר.
צד אחד סקארט, צד שני קומפוננט....
אילן,
אני יודע טוב מאד מה יש ב - Q7 מהסיבה הפשוטה שיש לי אותה בבית.
האופציה לשלב טראנסקודר תאפשר לך לנצל את חיבור הקומפוננט שלך. ברמה התאורטית התמונה אמורה להיות טובה משמעותית. אני כרגע עובד עם כבל סקארט ל - SVIDEO של חברת מונסטר (כבל יקר מאד) והתמונה פנטסטית. בשבוע הבא ישולב אצלי טראנסקודר בבית ואני אוכל לעמוד על ההבדלים.
מעבר לכך, אל תשווה את המסך הזה ל - PW8, ביצעתי את ההשוואה הזו בזמנו...השוואה לא רלוונטית. המסכים ברמה שונה לגמרי. הסמסונג ממקור YES נראית בשתי מדרגות טוב יותר, ב - DVD בשלוש מדרגות טוב יותר, עכשיו תשלב מקור שיודע להוציא לה 720P ואז ...
ועוד דבר... המסך הזה נראה במחסני חשמל ג-ר-ו-ע!!! עובר דרך מרכזיה עם כבילה נחותה ביותר. זו לא התמונה שתראה בביתך - ההבדל יהיה תהומי!!!
בהצלחה.
גיל.
האופציה לשלב טראנסקודר תאפשר לך לנצל את חיבור הקומפוננט שלך. ברמה התאורטית התמונה אמורה להיות טובה משמעותית. אני כרגע עובד עם כבל סקארט ל - SVIDEO של חברת מונסטר (כבל יקר מאד) והתמונה פנטסטית. בשבוע הבא ישולב אצלי טראנסקודר בבית ואני אוכל לעמוד על ההבדלים.
מעבר לכך, אל תשווה את המסך הזה ל - PW8, ביצעתי את ההשוואה הזו בזמנו...השוואה לא רלוונטית. המסכים ברמה שונה לגמרי. הסמסונג ממקור YES נראית בשתי מדרגות טוב יותר, ב - DVD בשלוש מדרגות טוב יותר, עכשיו תשלב מקור שיודע להוציא לה 720P ואז ...
ועוד דבר... המסך הזה נראה במחסני חשמל ג-ר-ו-ע!!! עובר דרך מרכזיה עם כבילה נחותה ביותר. זו לא התמונה שתראה בביתך - ההבדל יהיה תהומי!!!
בהצלחה.
גיל.
תחסוך לעבדך הנאמן את החיפוש - טראנסקודר מהו, וכמה עולה התענוג?Dalamber כתב:אילן,
בהצלחה.
גיל....
טראנסקודר הוא קונברטור (ממיר) שמתחבר לחשמל, מקבל בצד אחד את הסקארט מהממיר שלך ומוציא קומפוננט למסך.
בהקשר למחיר, אין לי מושג מדויק כמה עולה התענוג. משהו כמו 450 ש"ח לממיר ואתה צריך להוסיף על זה כבילה כמובן. חפש קצת בחנויות - ענין פשוט.
בהקשר למחיר, אין לי מושג מדויק כמה עולה התענוג. משהו כמו 450 ש"ח לממיר ואתה צריך להוסיף על זה כבילה כמובן. חפש קצת בחנויות - ענין פשוט.
ilanb0 כתב:עדיין לא ברור:Dalamber כתב:אילן,
האופציה לשלב טראנסקודר תאפשר לך לנצל את חיבור הקומפוננט שלך. ברמה התאורטית התמונה אמורה להיות טובה משמעותית. גיל....
הרי יש ב - Q7 חיבור HDMI. הוא לא יותר טוב ממה שאתה משתמש?...