רכשתי את הנגן Ak120 יחד עם האוזניות Shure Se846
-
GolanZiv
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- שם מלא: Golan Ziv
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
היום השלמתי את הרכישה לאוזניות שנרכשו לפני שבועיים, נגן Astell & Kern Ak120
עד עכשיו הקשבתי לאוזנייה דרך אייפון 5 והסאונד היה ממש טוב אבל זה לא הספיק לי. לאחר שבדקתי כמה נגנים ודאקים החלטתי ללכת בסוף על הנגן שציינתי. אני חייב להודות שהתוצאות די היממו אותי. מעולם לא חוויתי סאונד באיכות כזו. ניואנסים שאפילו לא ידעתי שקיימים באלבומים מסויימים פתאום נשמעים בבירור. סוף סוף האזנה למוסיקה יכולה לתת לי הצצה עמוקה לתוכה. כל מיני משגים ששמעתי ונשמעו לי לא ברורים / פלצניים פתאום באים לידי ביטוי...
זה מרגיש כאילו גיליתי את המוסיקה בפעם הראשונה. רק היום קיבלתי את הנגן אבל בתוך 3 שעות היה ברור לי שזה סיפור אהבה רציני... עם יד על הלב לא האמנתי שאי פעם אצליח להביא סאונד באיכות אולפנית הבית והנה אחרי 25 שנה שאני חובב סאונד זה קורה. בעיקר מרגש!!!
עד עכשיו הקשבתי לאוזנייה דרך אייפון 5 והסאונד היה ממש טוב אבל זה לא הספיק לי. לאחר שבדקתי כמה נגנים ודאקים החלטתי ללכת בסוף על הנגן שציינתי. אני חייב להודות שהתוצאות די היממו אותי. מעולם לא חוויתי סאונד באיכות כזו. ניואנסים שאפילו לא ידעתי שקיימים באלבומים מסויימים פתאום נשמעים בבירור. סוף סוף האזנה למוסיקה יכולה לתת לי הצצה עמוקה לתוכה. כל מיני משגים ששמעתי ונשמעו לי לא ברורים / פלצניים פתאום באים לידי ביטוי...
זה מרגיש כאילו גיליתי את המוסיקה בפעם הראשונה. רק היום קיבלתי את הנגן אבל בתוך 3 שעות היה ברור לי שזה סיפור אהבה רציני... עם יד על הלב לא האמנתי שאי פעם אצליח להביא סאונד באיכות אולפנית הבית והנה אחרי 25 שנה שאני חובב סאונד זה קורה. בעיקר מרגש!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
תתחדש ותהנה!
יש לך שתי ספינות דגל יחד. אני מניח שהתוצאה לא פחות ממדהימה.
יש לך שתי ספינות דגל יחד. אני מניח שהתוצאה לא פחות ממדהימה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תתחדש ותהנה!

את השור עדיין לא יצא לי לנסות, אך מאמין שהם בהחלט מצוינות כמו שמדברים עליהם.
בכל אופן, בזמנו כתבתי ביקורת על הAK120 וכמו שציינת גם אני הופתעתי לחיוב מהמכשיר הקטנטן הזה שבגודל של חפיסת קלפים בערך. מוציא צליל לא מהעולם הזה!
בכל אופן, בזמנו כתבתי ביקורת על הAK120 וכמו שציינת גם אני הופתעתי לחיוב מהמכשיר הקטנטן הזה שבגודל של חפיסת קלפים בערך. מוציא צליל לא מהעולם הזה!
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **