55 אינץ פנסוניק wt50 / סוני w8 / פיליפס 7108 או סמסונג יבוא מקביל F6500
שלום לכולם,
כרגע על הפרק עומדות פנסוניק WT50 וסוני W8 וגם פיליפס 7108hהתלבטות קשה....
בנוסף הציעו לי (לא ראיתי) סמסונג F6500 דגם אירופאי שהבנתי שהאיכות מצויינת ויפיפיה למראה בסלון כמעט ללא מסגרת.
האם יש כמה דגמים של w8? אני ראיתי את הדגם עם הסמגרת הכסופה
אשמח לחוות דעתכם למי שצופה בבית באחד מהמסכים האלו.
כרגע על הפרק עומדות פנסוניק WT50 וסוני W8 וגם פיליפס 7108hהתלבטות קשה....
בנוסף הציעו לי (לא ראיתי) סמסונג F6500 דגם אירופאי שהבנתי שהאיכות מצויינת ויפיפיה למראה בסלון כמעט ללא מסגרת.
האם יש כמה דגמים של w8? אני ראיתי את הדגם עם הסמגרת הכסופה
אשמח לחוות דעתכם למי שצופה בבית באחד מהמסכים האלו.
גם בשידורי sd וגם בסלון מואר?DorM כתב:איזה פרמטרים? אני בוחר לפי תמונה והתמונה שאני הכי אוהב מהחברות שהצגת במסכי LED היא סוני....
מה עם הפיליפס שאותה ראיתי בשקם אלקטריק וגם הציגה תמונה יפה
נ.ב הבנתי שהמסך של סמסונג F6500 מציג מסך כמעט ללא מסגרת
גם בשידורי SD וגם בשידורי HD.
בסלון מואר או בסלון בכלל אין לי מושג, ראיתי רק בחנויות.
תמונה אוהב או לא זה עניין של טעם, אני אוהב יותר את התמונה בסוני יותר מאשר הסמסומג או הפיליפס ואם היום הייתי רוכש מסך זה היה את הסוני.
בסלון מואר או בסלון בכלל אין לי מושג, ראיתי רק בחנויות.
תמונה אוהב או לא זה עניין של טעם, אני אוהב יותר את התמונה בסוני יותר מאשר הסמסומג או הפיליפס ואם היום הייתי רוכש מסך זה היה את הסוני.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
F6500 מסך נחמד ומעוצב.
ובכל זאת... סוני W8 עדיף ואיכותי יותר.
ובכל זאת... סוני W8 עדיף ואיכותי יותר.
אני אחדד קצת
1. תמונה: צבעים (השחור בסוני לדעתי יותר טוב מפנסוניק, אבל אולי לכם יש דעה אחרת) / חדות / זמן תגובה
2. שליטה: האם ניתן לשלוט על מי מהמסכים באמצעות הסמארטפון?
3. סמארט: זה נכון שהסמארט של סמסונג הוא הטוב מבין השלוש?
4. תמיכה בעברית
יש לי מחשב בסלון שמחובר למגבר ולמסך הקיים, מי מבין המסכים באמצעות הסמארט שלו יכול לאפשר לי להזרים קבצי מדיה 1080 כולל תרגום ותלת מימד ולשחרר אותי מהנוכחות של המחשב (יש לי נק׳ רשת בסלון לא משתמש באלחוטי)
התלבטות קשה בין כל המסכים שציינתי
את הסמסונג לא ראיתי במציאות אבל בתמונות העיצוב שלה יפה ודק ולפי הביקורות הסמארט שלה מצויין
לגבי הסוני והפנסוניק wt50 ו w8 בסוני ממש קשה לי להחליט
את הפיליפס ראיתי רק בשקם אלקטריק ככה שהיה קשה לי להשוות אותה לאחרות
1. תמונה: צבעים (השחור בסוני לדעתי יותר טוב מפנסוניק, אבל אולי לכם יש דעה אחרת) / חדות / זמן תגובה
2. שליטה: האם ניתן לשלוט על מי מהמסכים באמצעות הסמארטפון?
3. סמארט: זה נכון שהסמארט של סמסונג הוא הטוב מבין השלוש?
4. תמיכה בעברית
יש לי מחשב בסלון שמחובר למגבר ולמסך הקיים, מי מבין המסכים באמצעות הסמארט שלו יכול לאפשר לי להזרים קבצי מדיה 1080 כולל תרגום ותלת מימד ולשחרר אותי מהנוכחות של המחשב (יש לי נק׳ רשת בסלון לא משתמש באלחוטי)
התלבטות קשה בין כל המסכים שציינתי
את הסמסונג לא ראיתי במציאות אבל בתמונות העיצוב שלה יפה ודק ולפי הביקורות הסמארט שלה מצויין
לגבי הסוני והפנסוניק wt50 ו w8 בסוני ממש קשה לי להחליט
את הפיליפס ראיתי רק בשקם אלקטריק ככה שהיה קשה לי להשוות אותה לאחרות
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
1. באור אתה ככל הנראה צודק. בחושך, כנראה שלא. אבל זה לא כזה משנה, רק חלק מאיכות התמונה נמדד בשחורים. יש חידוד, עיבוד צבע, התמודדות עם תנועה greyscale ועוד. בזה סוני כנראה מנצחת בנקודות.
2. נראה לי על כולם. בטוח שעל פיליפס, סוני וסמסונג.
3. ברור. יש תכנים ואפליקציות אמיתיים מישראל שמתחוזקים ע"י חברות ישראליות. סתם שתחשוב על זה: סמארט זה לא כזה שיקול לדעתי. סטרימר אולי כן ובזה סמסונג וסוני די שווים.
4. סמסונג וסוני בלבד.
למייטב הבנתי סמסונג וסוני היחידים שיתנו לך את פתרונות הסטרימינג שביקשת. אם כי בסמסונג יש גם אפליקציית PLEX שתציג לך ממשק משתמש יפה יותר.
ב 3D הכתוביות שניתן להציג בסטרימינג הם ללא עומק. זה לא כזה נורא כי אין הרבה תכני 3D בכל מקרה שדורשים כתוביות. את זה יכולים לפתור רק מחשב או סטרימר יעודי.
לי יש פיליפס 7108 ובדיעבד אם הייתי צריך לבחור עכשיו, הייתה לי התלבטות קשה בין פיליפס לסוני (לא הייתי מודע ליכולות הסטרימינג של סוני שכן הם ביצעו עדכון גרסה שהוסיף תמוכה לכתוביות ב DLNA). לפיליפס יש אמבילייט (מגניב!) ולסוני סטרימר שימושי (לפיליפס אין עברית בכתוביות ובכלל הסטרימר שלהם, למרות איכותו הגבוהה בתמונה, קצת עושה בעיות ועם ממשק לא משהו וגם לא תומך בכתוביות ב DLNA).
מבחינת איכות תמונה הסוני והפיליפס מתעלות על השאר. לפיליפס יש micro-dimming שעובד לא רע וקונטרסט דינמי נעים (בסוני הוא די זוועתי לפי ביקורות). בכלל אלגוריתמי שיפור התמונה של פיליפס מעולים כולל חידוד.
בסוני הצבעים יותר מציאותיים out-of the box (בפיליפס לקח לי המון זמן לכייל לשביעות רצוני ועדיין יש מקום לשיפור כדי לקבל ציון 100) וגם התנועה בסוני (למי שאוהב החלקת תמונה) יותר טובה.
דבר אחרון, בפיליפס הקטע הזה עם "ללא מסגרת" הכי יפה לטעמי אז אין פה נקודה לסמסונג. אולי שיוויון. סוני w8 מפסידה פה כיוון שיש למסך שלה מסגרת.
3. ברור. יש תכנים ואפליקציות אמיתיים מישראל שמתחוזקים ע"י חברות ישראליות. סתם שתחשוב על זה: סמארט זה לא כזה שיקול לדעתי. סטרימר אולי כן ובזה סמסונג וסוני די שווים.
4. סמסונג וסוני בלבד.
למייטב הבנתי סמסונג וסוני היחידים שיתנו לך את פתרונות הסטרימינג שביקשת. אם כי בסמסונג יש גם אפליקציית PLEX שתציג לך ממשק משתמש יפה יותר.
ב 3D הכתוביות שניתן להציג בסטרימינג הם ללא עומק. זה לא כזה נורא כי אין הרבה תכני 3D בכל מקרה שדורשים כתוביות. את זה יכולים לפתור רק מחשב או סטרימר יעודי.
לי יש פיליפס 7108 ובדיעבד אם הייתי צריך לבחור עכשיו, הייתה לי התלבטות קשה בין פיליפס לסוני (לא הייתי מודע ליכולות הסטרימינג של סוני שכן הם ביצעו עדכון גרסה שהוסיף תמוכה לכתוביות ב DLNA). לפיליפס יש אמבילייט (מגניב!) ולסוני סטרימר שימושי (לפיליפס אין עברית בכתוביות ובכלל הסטרימר שלהם, למרות איכותו הגבוהה בתמונה, קצת עושה בעיות ועם ממשק לא משהו וגם לא תומך בכתוביות ב DLNA).
מבחינת איכות תמונה הסוני והפיליפס מתעלות על השאר. לפיליפס יש micro-dimming שעובד לא רע וקונטרסט דינמי נעים (בסוני הוא די זוועתי לפי ביקורות). בכלל אלגוריתמי שיפור התמונה של פיליפס מעולים כולל חידוד.
בסוני הצבעים יותר מציאותיים out-of the box (בפיליפס לקח לי המון זמן לכייל לשביעות רצוני ועדיין יש מקום לשיפור כדי לקבל ציון 100) וגם התנועה בסוני (למי שאוהב החלקת תמונה) יותר טובה.
דבר אחרון, בפיליפס הקטע הזה עם "ללא מסגרת" הכי יפה לטעמי אז אין פה נקודה לסמסונג. אולי שיוויון. סוני w8 מפסידה פה כיוון שיש למסך שלה מסגרת.
המון תודה... עוזר לשמוע ממישהו שיש לו פיליפסfreedom_il כתב:1. באור אתה ככל הנראה צודק. בחושך, כנראה שלא. אבל זה לא כזה משנה, רק חלק מאיכות התמונה נמדד בשחורים. יש חידוד, עיבוד צבע, התמודדות עם תנועה greyscale ועוד. בזה סוני כנראה מנצחת בנקודות.
4. סמסונג וסוני בלבד.
דבר אחרון, בפיליפס הקטע הזה עם "ללא מסגרת" הכי יפה לטעמי אז אין פה נקודה לסמסונג. אולי שיוויון. סוני w8 מפסידה פה כיוון שיש למסך שלה מסגרת....
אני אוסיף עוד משתנה - חיבורים: למי יש את המגוון הרחב וגם המיקום הכי נוח( לא החלטתי עם עדיף מאוחרי המסך או בצידו)
ווהאם ניתן לבצע עדכוני גרסה לסמארט או שמזובר בגרסה אחת שמזדקנת עם המסך
חשבתי קצת במהלך הסופ״ש ותרשו לי להטיל פצצה....
הדבר הבא הולך להיות מסכי 4k ואני מפחד ממצב שהיום אני אוציא 10,000 ש״ח על טכנולוגיה שאולי תהיה מיושנת בעוד חצי שנה.
ראו מה קרה עם ה״לייזר-דיסק״ שהחזיק מעמד שנה וחצי עד שהDVD החליף אותו עד לא מזמן
וזה מה שאני מפחד שאני אקנה עכשיו טכנולוגיה שנמצאת ברגעיה האחרונים
הדבר הבא הולך להיות מסכי 4k ואני מפחד ממצב שהיום אני אוציא 10,000 ש״ח על טכנולוגיה שאולי תהיה מיושנת בעוד חצי שנה.
וזה מה שאני מפחד שאני אקנה עכשיו טכנולוגיה שנמצאת ברגעיה האחרונים
ואם עוד שנה יהיו מסכי 4K למכירה אתה תקנה?
המחירים כרגע הם עשרות אלפים בנוסף לכך שכמעט ואין תוכן.
לא מבין למה אתה סתם משגע את עצמך ומתלבט יותר מדי.
תקנה את הסוני ותהנה ממנו, רובנו לא קונים מסך כל יום או כל שנה.
המחירים כרגע הם עשרות אלפים בנוסף לכך שכמעט ואין תוכן.
לא מבין למה אתה סתם משגע את עצמך ומתלבט יותר מדי.
תקנה את הסוני ותהנה ממנו, רובנו לא קונים מסך כל יום או כל שנה.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
בקשר לשאלה על עדכון הגרסאות: רוב היצרנים מפסיקים לעדכן אחרי שנה - שנתיים. הממשק של הסמארט לא מתעדכן כמעט בכלל במהלך הזה אלא מתעדכנים דברים שקשורים במסך עצמו ובשיפור הצגת תמונה ותיקוני בעיות בעיקר.
בקשר ל 4K: כל חישובי המרחקים של מסכים מדברים על 1080p והסיבה היא שאתה לא יכול או כמעט לא יכול להבחין בשינויי רזולוציה ממרחק כזה (2-3 מטר מ 55" תלוי באדם ובאיכות הראייה שלו). לפני כמה ימים ראיתי את המסך 85" של סמסונג ב 4K. אפשר לעמוד ממרחק של 2.5 מטר ממנו ולהתלהב בלי לראות אף פיקסל. זה די מדהים. הנקודה שלי היא שכשאני ארצה להחליף מסך בעוד כמה שנים אני אקנה מסך 4K בטוח. הגודל שלו יהיה 65" ומעלה. והמחיר שלו יהיה ככל הנראה דומה למחיר של המסך שרכשתי השנה ואני לא מגזים.
בקיצור, קח מה שנכנס לך בתקציב עכשיו וכשיהיה רלוונטי תחשוב על החלפה. עד אז גם ה 4K ישתפרו - HDMI 2 יהיה מבוסס יותר ואולי גרסאות מתקדמות שלו ועוד ועוד.
בקשר ל 4K: כל חישובי המרחקים של מסכים מדברים על 1080p והסיבה היא שאתה לא יכול או כמעט לא יכול להבחין בשינויי רזולוציה ממרחק כזה (2-3 מטר מ 55" תלוי באדם ובאיכות הראייה שלו). לפני כמה ימים ראיתי את המסך 85" של סמסונג ב 4K. אפשר לעמוד ממרחק של 2.5 מטר ממנו ולהתלהב בלי לראות אף פיקסל. זה די מדהים. הנקודה שלי היא שכשאני ארצה להחליף מסך בעוד כמה שנים אני אקנה מסך 4K בטוח. הגודל שלו יהיה 65" ומעלה. והמחיר שלו יהיה ככל הנראה דומה למחיר של המסך שרכשתי השנה ואני לא מגזים.
בקיצור, קח מה שנכנס לך בתקציב עכשיו וכשיהיה רלוונטי תחשוב על החלפה. עד אז גם ה 4K ישתפרו - HDMI 2 יהיה מבוסס יותר ואולי גרסאות מתקדמות שלו ועוד ועוד.
אתה מערבב משהו שלא ממש קשורlalzar כתב:חשבתי קצת במהלך הסופ״ש ותרשו לי להטיל פצצה....
וזה מה שאני מפחד שאני אקנה עכשיו טכנולוגיה שנמצאת ברגעיה האחרונים...
מסך לא דומה בשום צורה למוצר אחר
ערוצים שמשדרים ב HD משדרים ב 720P או 1080I
אין אף ערוץ שמשדר ב FULL HD 1080P
אז למה אתה חושב שמחר זו תהיה "טכנולוגיה מיושנת"?
רק שתדע, הלייזר דיסק יצא בשנת 84
אני אישית רכשתי אותו בשנת 91 "וביליתי" איתו עד בערך
שנת 2000 כשעברתי ל DVD
יש בחנויות מסכי 4K אבל הם כרגע הרבה יותר יקרים ממסכי ה 1080P
איכות התמונה בהם "מפילה" כשרואים תוכן של 4K
אבל תבקש שישמו לך ערוץ 2 או 10 שעדיין משדרים ב SD
ותבין שהמאמץ כרגע לא משתלם
Nissan1 כתב:אתה מערבב משהו שלא ממש קשורlalzar כתב:חשבתי קצת במהלך הסופ״ש ותרשו לי להטיל פצצה....
וזה מה שאני מפחד שאני אקנה עכשיו טכנולוגיה שנמצאת ברגעיה האחרונים...
מסך לא דומה בשום צורה למוצר אחר
ערוצים שמשדרים ב HD משדרים ב 720P או 1080I
אין אף ערוץ שמשדר ב FULL HD 1080P
אז למה אתה חושב שמחר זו תהיה "טכנולוגיה מיושנת"?
רק שתדע, הלייזר דיסק יצא בשנת 84
אני אישית רכשתי אותו בשנת 91 "וביליתי" איתו עד בערך
שנת 2000 כשעברתי ל DVD
יש בחנויות מסכי 4K אבל הם כרגע הרבה יותר יקרים ממסכי ה 1080P
איכות התמונה בהם "מפילה" כשרואים תוכן של 4K
אבל תבקש שישמו לך ערוץ 2 או 10 שעדיין משדרים ב SD
ותבין שהמאמץ כרגע לא משתלם...