התלבטות לפני רכישת סטרימר
-
sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
אני מעוניין לרכוש סטרימר 3D ומתלבט בין 3 דגמים:
1. Dune 303D (או BASE HD)
2. Popcorn A410
3. Mede8er 600 (או 1000)
הדברים שחשובים לי:
א. אני מזרים את כל המדיה ברשת ולכן חשובה לי עבודה רשת טובה.
ב. חשוב שהגישה לדיסקים שונים ברשת תהיה "שקופה" כמו בגו'קבוקס של Dune (כפי שיש לי היום).
כלומר, עם ה Tvix הקודם שהיה לי, היתה אפשרות להגדיר עד 4 דיסקים שונים, והיה צריך לבחור בכל פעם לאיזה
דיסק לגשת.
עם ה Dune ניתן להגדיר דיסקים ללא הגבלה (אולי יש הגבלה אבל לא הגעתי אליה), ובזמן בחירת הסרט, אני מופנה
אוטומטית לדיסק שבו נמצא הסרט.
ג. איכות תמונה הטובה ביותר (וסאונד אם יש הבדל).
תודה
1. Dune 303D (או BASE HD)
2. Popcorn A410
3. Mede8er 600 (או 1000)
הדברים שחשובים לי:
א. אני מזרים את כל המדיה ברשת ולכן חשובה לי עבודה רשת טובה.
ב. חשוב שהגישה לדיסקים שונים ברשת תהיה "שקופה" כמו בגו'קבוקס של Dune (כפי שיש לי היום).
כלומר, עם ה Tvix הקודם שהיה לי, היתה אפשרות להגדיר עד 4 דיסקים שונים, והיה צריך לבחור בכל פעם לאיזה
דיסק לגשת.
עם ה Dune ניתן להגדיר דיסקים ללא הגבלה (אולי יש הגבלה אבל לא הגעתי אליה), ובזמן בחירת הסרט, אני מופנה
אוטומטית לדיסק שבו נמצא הסרט.
ג. איכות תמונה הטובה ביותר (וסאונד אם יש הבדל).
תודה
-
sufgi
- חבר מביא חבר

חבר'ה אחד אחד, לא צריך להתנפל
אני אנסה לפשט את השאלות:
1. איזה מעבד נותן תמונה איכותית יותר Sigma SMP8910 , Sigma SMP8672 , Realtek 1186 ?
2. האם הפופקורן או ה Mede8er תומכים בג'וקבוקס בדומה ל zappiti , כך שיש עמוד סרטים אחד שיכול להפנות למספר רב של דיסקים קשיחים ברשת ?
3. האם בעדכון הקושחה האחרון יש סטרימר שעדיין מגמגם ברשת ?
אני אנסה לפשט את השאלות:
1. איזה מעבד נותן תמונה איכותית יותר Sigma SMP8910 , Sigma SMP8672 , Realtek 1186 ?
2. האם הפופקורן או ה Mede8er תומכים בג'וקבוקס בדומה ל zappiti , כך שיש עמוד סרטים אחד שיכול להפנות למספר רב של דיסקים קשיחים ברשת ?
3. האם בעדכון הקושחה האחרון יש סטרימר שעדיין מגמגם ברשת ?
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 243
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
ביננו הייתי כבר הולך על HTPC עם XBMC עליו
יש מצב שיעלה פחות, הוא הרבה יותר מתקד מכל סטרימר בשוק במיוחד בניגון מהרשת וממספר סורסים.
בשביל הדרישות שלך שהם לא לדחוף דיסק און קי ולראות זו האופציה הטובה ביותר
יש מצב שיעלה פחות, הוא הרבה יותר מתקד מכל סטרימר בשוק במיוחד בניגון מהרשת וממספר סורסים.
בשביל הדרישות שלך שהם לא לדחוף דיסק און קי ולראות זו האופציה הטובה ביותר
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
ביום שישי האחרון הזמנתי את ה-410 אמור להגיע תוך שבועיים במידה ואתה מחליט לחכות אוכל לתת לך חוות דעת בנוגע לנושאים שחשובים לך.
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one
-
sufgi
- חבר מביא חבר

היה לי פעם נסיון עם HTPC והתייאשתי די מהר מההגדרות. יותר מתאים לי ללחוץ play ולצפות בסרטים.masterdigital כתב:ביננו הייתי כבר הולך על HTPC עם XBMC עליו
בשביל הדרישות שלך שהם לא לדחוף דיסק און קי ולראות זו האופציה הטובה ביותר...
bangoo כתב:ביום שישי האחרון הזמנתי את ה-410 אמור להגיע תוך שבועיים במידה ואתה מחליט לחכות אוכל לתת לך חוות דעת בנוגע לנושאים שחשובים לך....