תודה רבה בעבור ההשקעה והמאמץ. מרשים!. עם זאת, הפעם יצאתי מבולבל. הסונוסים קיבלו יותר ניקוד מה-ASW וגם מה-QUADRAL (בהפרש ניכר יש לציין) אבל לא נכנסו לשלישיית המנצחים?
חוץ מזה... אחרי כזו עבודה נקייה ומהודרת... לא ראוי לתקן את תמונת האלבום השגויה של מיילס דייויס?
אולי זו הייתה הציפייה למבחן ראשון בישראל של ה-LS50 (שלא איכזבו!), ואולי זאת הרמה הכללית של הרמקולים בשלב מתקדם זה של הסקירה, אבל מה שבטוח, אני לא מתלונן... שאפו!
כצפוי (לדעתי) כל שהמחירים עולים הפערים קטנים יותר בין המתמודדים והבחירה מתחילה להיות כבר יותר מושפעת מטעם אישי...
ודבר נוסף לגבי המחירים והקטגוריות מחיר - אני מבין שזה "מחירי מחירון" לפי היבואנים - אבל הפער מול המחירים בחו"ל פשוט צורם לעין.... (לכיס למי שמסיבותיו קונה בארץ...) , אפשר כמעט להוריד בחצי מהמחיר לכל קטגוריה - הכוונה שאלה שעד 9000 היו נכנסים די בקלות לעד 4500 וכו'..
די עצוב שכך..
השאלה שלי פשוטה....אם מגיעים לתקציב של כ- 9K , יש כבר רצפתיים די טובים במחירים האלו.
אז למה בעצם לרכוש מדפי?
רצפתי במקביל במחיר דומה לא יתן תוצאה טובה יותר?
השאלה שלי פשוטה....אם מגיעים לתקציב של כ- 9K , יש כבר רצפתיים די טובים במחירים האלו.
אז למה בעצם לרכוש מדפי?
...
יכול להיות בהחלט שכן אבל הסיכויים למצוא רצפתי כזה מול מדפי באותה קטגורית מחיר נמוכים.
תחשוב על זה ככה: אם יצרן שתיכנן מדפי מסוים ירצה לייצר עכשיו את אותו רמקול רק רצפתי, הוא יצטרך להשקיע יותר כסף בהוספת הדרייברים והגדלת התיבה.
בנוסף יש אנשים שיש להם מזנון יפה ו/או לא יכולים לשים רצפתיים מהעדר מקום/ילדים - אז מעדיפים מדפיים.
חוץ מזה - שמעתי כבר ייעוץ שעדיף שני מדפיים וסאב, מאשר רצפתיים, ויש בזה לא מעט הגיון.
אז למה בעצם לרכוש מדפי?
...
הטכנולוגיה של הדרייברים (טוויטר ומיד) בסדרות האלה יותר טובה, איכות הבנייה, הקרוסאובר וכו' יותר טובים וגם עבודת הכיול שהושקעה.
מה אתה מפסיד במדפיים מול רמקולים מאותה סדרה? באסים ועוצמה. האיכות אמורה להישמר (תיאורטית, כי לפעמים יש רמקולים מאותה סדרה שנשמעים אחרת).