תקלת יס VOD ו-014
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני עם 014 וה- VOD עובד כרגיל.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תקלה גורפת גם ב012,Elad8 כתב:ה-VOD לא עובד היום ומקבלים תקלה 121. התמיכה של יס אומרים שהבעיה אצל ספקית האינטרנט והעניין בטיפול. עוד מישהו עם 014, או ספקיות אחרות נתקל בתקלה?...
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,
לא ידוע לנו על תקלה בנושא, נשמח לקבל פרטי התקשרות ל[email protected] ולבדוק את הנושא נקודתית מולך במידת הצורך.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
לא ידוע לנו על תקלה בנושא, נשמח לקבל פרטי התקשרות ל[email protected] ולבדוק את הנושא נקודתית מולך במידת הצורך.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
Elad8 כתב:ה-VOD לא עובד היום ומקבלים תקלה 121. התמיכה של יס אומרים שהבעיה אצל ספקית האינטרנט והעניין בטיפול. עוד מישהו עם 014, או ספקיות אחרות נתקל בתקלה?...
גם אצלנו יש בעיה כבר כמה מאתמול, מקבלים שגיאה 121
יצרתי קשר עם התמיכה טכנית של יס ודרך ערוץ 888 עשינו בדיקת פורטים והכל חסום והנציג אמר שתוך שעה זה יסתדר (זה היה אתמול בערב)
בדקתי שוב הבוקר ואותה התקלה נמשכת. שוב התקשרתי והם אמרו שיש להם תקלה גורפת וזה בטיפול מחלקת הנדסה,
הנציגה לא בדיוק ידעה לתת תשובות לגבי זמן הטיפול והיא מלמלה משהו על זה שהתקלה מול 012 והוט בעוד שאני מסביר לה שאצלי התשתית היא של בזק והספקית היא בכלל 014 ואז היא שינתה את התשובה לתקלה גורפת...
בקיצור, אין להם צפי וגם כששאלתי אותה אם הם יעדכנו כשהתקלה תסודר היא כמובן ענתה לי שלא ושאני מוזמן ליצור קשר אם זה לא מסתדר (מתי בדיוק לבדוק אין לי מושג...
)
תענוג...
יצרתי קשר עם התמיכה טכנית של יס ודרך ערוץ 888 עשינו בדיקת פורטים והכל חסום והנציג אמר שתוך שעה זה יסתדר (זה היה אתמול בערב)
בדקתי שוב הבוקר ואותה התקלה נמשכת. שוב התקשרתי והם אמרו שיש להם תקלה גורפת וזה בטיפול מחלקת הנדסה,
הנציגה לא בדיוק ידעה לתת תשובות לגבי זמן הטיפול והיא מלמלה משהו על זה שהתקלה מול 012 והוט בעוד שאני מסביר לה שאצלי התשתית היא של בזק והספקית היא בכלל 014 ואז היא שינתה את התשובה לתקלה גורפת...
בקיצור, אין להם צפי וגם כששאלתי אותה אם הם יעדכנו כשהתקלה תסודר היא כמובן ענתה לי שלא ושאני מוזמן ליצור קשר אם זה לא מסתדר (מתי בדיוק לבדוק אין לי מושג...
תענוג...
Elad8 כתב:לי זה נשמע כמו תירוץ נוח לא להתעסק יותר מדי עם תקלה....
גם אצלי ברגע שחזרתי לDNS של 014 (אני משתמש ב Unblock US בשביל Netflix) הסתדרה "התקלה"
מעצבן מאוד שזה עבד עד לפני כמה ימים. מה בדיוק הם שינו שם??