חוות דעת על LB1R ושאלה.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
omri1324 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפני כשבוע רכשתי LG LB1R 37, היום היא הגיע והותקנה וכמו שהבטחתי סיקור וחוות דעת:
ברמת החיבורים הטלוויזיה מספקת את הסחורה לחלוטין, כניסה לכל מכשיר, ממש לא חסר, אך גם אין אקסטרא מה שקצת חבל (היה בפילפס שחשבתי עליה למשל).
הרמקולים לא רעים, מאוזנים ונקיים עם באס נחמד, ממש לא תחליף למערכת אך פתרון זמני טוב.
בצפיה בטלוויזיה אין הפתעות, תמונה נקייה יחיסת, מתגברת על איכות השידור הירודה במרחק מספיק אבל עדיין זהו LCD והעניין בצפיה בטלוויזיה מועט כמובן, בכל זאת תמונה סבירה בהחלט.
גולת הכותרת הייתה כמובן בצפיה בHD, סרטים HD DVDנראו פשוט מדהים, חד ונקי בצורה מבחילה כמעט, שחורים מצויינים ממש אי אפשר לבקש יותר, גם משחק בHD ע"ג XBOX 360 היו מדהימים פשוט, הטכנאי ואני ישבנהו מול משחק במשך חמש דקות בלי למצמץ.
כרגע המסך מחובר למחשב (ממנו אני כותב) וגם זה פינוק לא קטן, תמונה מצויינת וחדה.
פונקציות במסך הזה רבות מאוד ומפנקות שלט אונברסלי לומד (לכמות מכשירים מוגבלת וספיציפית לצערי) ברור עם קיצורים מעולים והכרחיים ביותר, אין ספור תת אפשרויות לכל דבר, למשל שישה מצבי PIP שונים בהם ניתן לבחור איזה כניסה תוצג בכל תמונה (עד 4), בקיצור לא חסר, השלט עצמו, בשל שלל האשרויות שלו מגושם מעט.
מומלץ בחום!

גם שאלה יש לי, הטכנאי הסביר לי במסכי LCD אין צריבת תמונה מהירה כמו בפלזמה וניתן להשאיר את התמונה כפואה לזמן מה מבלי לחשוש לצריבה, אם כי זמן ממושך יגרום לפגיעה במעבד, אשמח אם מישהו ישפוך מעט אור על הנושא.

תודה מראש,
עומרי.

amitamit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

כמה עלה לך ?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”