שלום לכולם
אין לי כרגע ציוד כלל.
אני מתכוון לקנות רמקולים בסדר גודל של Audioengine A5+ או KEF Q300
האם יהיה נכון לקנות את הרסיבר STR-DH540B ב200$ שיחובר אליהם ובהמשך ל5.1 ?
יש רסיברים אחרים שאני צריך לבדוק?
תודה
רכישת מערכת חדשה - התלבטות לגבי רסיבר STR-DH540B עם Audioengine A5+
על מנת להשתמש ב +A5 עם רסיבר אתה זקוק לדגם שכולל יציאות Pre out. הדגם שציינת (ורוב הדגמים הזולים) כוללים יציאה רק לסאבוופר.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
זה קצת סיפור לחבר את האודיואנג'ין לרסיבר הזה, כי הם כבר מוגברים ואין לו יציאות PRE שאפשר לחבר לרמקולים כאלה...
אם ננעלת על הרסיבר הזה, קח את עצמך לחנות שמחזיקה אותו, ותתחיל לבחון (עם מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב) רמקולים שונים בשילוב איתו עד שתמצא את השילוב המנצח לאוזניך!
נ.ב. אחד הרמקולים שהתבלטו במיוחד לצד ה-+A5 במבחן שנערך כאן לרמקולים מדפיים בתקציב הנ"ל היה הטאנוי מרקורי V1 - שווה בדיקה!
נ.ב.נ. עכשיו שמתי לב ששני הרמקולים שציינת לעיל הם במקרה שני הרמקולים ש-"הגיעו ראשונים" בשני המבחנים למדפיים שפורסמו כאן בימים האחרונים - ככה לא בוחרים רמקולים!!!
אם ננעלת על הרסיבר הזה, קח את עצמך לחנות שמחזיקה אותו, ותתחיל לבחון (עם מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב) רמקולים שונים בשילוב איתו עד שתמצא את השילוב המנצח לאוזניך!
נ.ב. אחד הרמקולים שהתבלטו במיוחד לצד ה-+A5 במבחן שנערך כאן לרמקולים מדפיים בתקציב הנ"ל היה הטאנוי מרקורי V1 - שווה בדיקה!
נ.ב.נ. עכשיו שמתי לב ששני הרמקולים שציינת לעיל הם במקרה שני הרמקולים ש-"הגיעו ראשונים" בשני המבחנים למדפיים שפורסמו כאן בימים האחרונים - ככה לא בוחרים רמקולים!!!