התייעצות לפני קנייה PIONEER LX70
שלום,
יש לי אפשרות לקנות את הרסיבר הנ"ל תמורת כ - 4000 ש"ח.
מבחינת חיבוריות ופיצ'רים הוא מציע לי את כל מה שאני צריך ואף מעבר. כרגע יהיה משודך רק לשני רמקולים קדמיים ( ENCOR 705 של אומגה אודיו) מתוך מטרה לשדרג למערכת רמקולים גדולה יותר בהמשך.
חשובה לי האיכות בסטריאו למוסיקה. וגם האיכות בהופעות חיות ובסרטים בהינתן שמערכת הרמקולים תהיה שלמה.
כמה שאלות:
1. האם המחיר סביר למוצר מתצוגה?
1. האם במחיר הזה יש אופציות טובות יותר (מבחינת סטריאו ואציין שמגבר נפרד לסטריאו במקום הרסיבר כרגע לא בא בחשבון).
תודה
יש לי אפשרות לקנות את הרסיבר הנ"ל תמורת כ - 4000 ש"ח.
מבחינת חיבוריות ופיצ'רים הוא מציע לי את כל מה שאני צריך ואף מעבר. כרגע יהיה משודך רק לשני רמקולים קדמיים ( ENCOR 705 של אומגה אודיו) מתוך מטרה לשדרג למערכת רמקולים גדולה יותר בהמשך.
חשובה לי האיכות בסטריאו למוסיקה. וגם האיכות בהופעות חיות ובסרטים בהינתן שמערכת הרמקולים תהיה שלמה.
כמה שאלות:
1. האם המחיר סביר למוצר מתצוגה?
1. האם במחיר הזה יש אופציות טובות יותר (מבחינת סטריאו ואציין שמגבר נפרד לסטריאו במקום הרסיבר כרגע לא בא בחשבון).
תודה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אבל ה 82 הרבה יותר דינמי ומפורט בקולנוע .sam22 כתב:נראה לי יקר מעט
ההמלצה על ה82 היא לא נכונה.
זה רסיבר עם סאונד אחר לגמרי
הרבה יותר קר מה70...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
כן. קראתי שהוא נותן ביצועי טובים בסטריאו.
רוב השימוש שלי הוא דווקא בסטריאו אבל מכיוון שהתקציב מאוד מוגבל אני מעדיף לרכוש רסיבר עם סטריאו טוב ולא רע בכלל בק"ב (שגם לא יקופח מבחינת שימוש) מאשר לרכוש מגבר סטריאו ייעודי.
רוב השימוש שלי הוא דווקא בסטריאו אבל מכיוון שהתקציב מאוד מוגבל אני מעדיף לרכוש רסיבר עם סטריאו טוב ולא רע בכלל בק"ב (שגם לא יקופח מבחינת שימוש) מאשר לרכוש מגבר סטריאו ייעודי.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אני אישית הייתי הולך לשמוע כמה רסיברים עם כמה רמקולים ומתחיל לתכנן את הרכישה העתידית-רמקולים,שיהיו משודחים לרסיבר שתקנה בקרוב.
צריך לדעתי להתאים בין הרסיבר לרמקול,לכן לא רצוי לבחור רק רסיבר בלי לחבר לו רמקולים...
צריך לדעתי להתאים בין הרסיבר לרמקול,לכן לא רצוי לבחור רק רסיבר בלי לחבר לו רמקולים...
כיף חיים.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
לי יש את ה 70. יש לו הגברה מצויינת לקולנוע ביתי. שמעתי את ה 71 וה 81, והם נשמעים אחרת לגמרי. קשה לומר אם טוב יותר או פחות, לדעתי פחות טוב.
עם זאת, החוזק של ה 70 הוא בעיקר בקולנוע ביתי. אולם בסטריאו, הוא קצת נוקשה ועלול להיות חד מדי, בייחוד כשהוא עושה את הפענוח.
עם זאת, החוזק של ה 70 הוא בעיקר בקולנוע ביתי. אולם בסטריאו, הוא קצת נוקשה ועלול להיות חד מדי, בייחוד כשהוא עושה את הפענוח.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
רסיבר עם סטריאו טוב = ארקאם, NAD, רוטל, קיימברידג' אודיו - כמעט ללא עוררין!
מתחתם אפשר להשוות בין מרנץ, אונקיו, דנון וימאהה.
מגברי הסטריאו של פיוניר הם מצויינים, אבל הרסיברים שלהם דווקא לא מספקים את הסחורה בסטריאו לעניות דעתי (כנ"ל לגבי ימאהה האמת, אבל כאן הקונצנזוס לא בהכרח הולך איתי...)
גילוי נאות: לא מזמן השוויתי בין רסיברים של NAD למרנץ בסטריאו, ולמרות שה-NAD ניצח בנקודות, הלכתי על המרנץ בזכות מכלול הפיצ'רים המשמעותית יותר עדיף שלו בק"ב (וובפרט מערכת הכיול מסוג Audyssey MultEQ XT)
מתחתם אפשר להשוות בין מרנץ, אונקיו, דנון וימאהה.
מגברי הסטריאו של פיוניר הם מצויינים, אבל הרסיברים שלהם דווקא לא מספקים את הסחורה בסטריאו לעניות דעתי (כנ"ל לגבי ימאהה האמת, אבל כאן הקונצנזוס לא בהכרח הולך איתי...)
גילוי נאות: לא מזמן השוויתי בין רסיברים של NAD למרנץ בסטריאו, ולמרות שה-NAD ניצח בנקודות, הלכתי על המרנץ בזכות מכלול הפיצ'רים המשמעותית יותר עדיף שלו בק"ב (וובפרט מערכת הכיול מסוג Audyssey MultEQ XT)
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
opv כתב:הדגם הוא בחירה טובה לצרכים שלך.
נסה להשיג אותו יותר בזול....
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- epony
- חבר במועדון 10K

ת.ת.ת.

- epony
- חבר במועדון 10K

שלומי, לא הייתי קופץ מהר מדי למסקנה שרסיבר ברמה הזאת זקוק ל-DAC חיצוני...