כבל הטענה לאייפון 5S
-
netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
שלום לכולם,
האם יש למישהו לינק של כבלים לאייפון 5S - שכאשר מחברים למטען לא מופיע על הצג שהכבל לא מקורי ?
אני מעוניין שיהיה לי כבל בעבודה וברכב למקרה חירום.....
תודה לעונים!
האם יש למישהו לינק של כבלים לאייפון 5S - שכאשר מחברים למטען לא מופיע על הצג שהכבל לא מקורי ?
אני מעוניין שיהיה לי כבל בעבודה וברכב למקרה חירום.....
תודה לעונים!
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא יכול להצביע על משהו ספציפי, אבל שים לב שצריך להיות כתוב בצורה ברורה שיש תמיכה ל- iOS7.
אם אתה קונה באי-ביי (או באתר דומה) תוודא שיש ביקורות של קונים שכבר קיבלו את המוצר ובדקו את התאימות שלו.
מעבר לזה, במידה וזה דחוף, אתה יכול לגשת לאייס או אופיס דיפו ולבדוק את המוצר עם המכשיר שלך במקום (יש כבלים בסביבות 29 ש"ח).
אם אתה קונה באי-ביי (או באתר דומה) תוודא שיש ביקורות של קונים שכבר קיבלו את המוצר ובדקו את התאימות שלו.
מעבר לזה, במידה וזה דחוף, אתה יכול לגשת לאייס או אופיס דיפו ולבדוק את המוצר עם המכשיר שלך במקום (יש כבלים בסביבות 29 ש"ח).
-
netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
תודה
הרבה חברים מהעבודה קנו את הכבל ואכן הוא עובד בגירסה 7 ומעלה אבל מופיע על הצג שזהו כבל לא מקורי ... ובלי שום קשר הכבלים לא החזיקו הרבה זמן מעמד וחלקם הגדול לא עובדים יותר...
אני בדעה שהכבל המקורי בינתיים הכי חזק והכי עמיד שיש אפל לא חסכו ..
הרבה חברים מהעבודה קנו את הכבל ואכן הוא עובד בגירסה 7 ומעלה אבל מופיע על הצג שזהו כבל לא מקורי ... ובלי שום קשר הכבלים לא החזיקו הרבה זמן מעמד וחלקם הגדול לא עובדים יותר...
אני בדעה שהכבל המקורי בינתיים הכי חזק והכי עמיד שיש אפל לא חסכו ..
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אכן בחלק מהמקרים מופיע שזה לא מקורי, אבל אין בעיה להשתמש בו...
יש גם המון כבלים שפשוט לא מטעינים ולכן יש לבדוק מראש.
אין ספק שהכי טוב להשתמש במוצר מקורי,אך בארץ המחיר גבוה מאוד (גם בחו"ל לא זול...) ויש חלופות טובות.
יש גם המון כבלים שפשוט לא מטעינים ולכן יש לבדוק מראש.
אין ספק שהכי טוב להשתמש במוצר מקורי,אך בארץ המחיר גבוה מאוד (גם בחו"ל לא זול...) ויש חלופות טובות.