עזרה עם XBMC & Icefilmes
לאחרונה התקנתי XBMC, קראתי המון פוסטים אבל לא מצאתי פיתרון ואשמח לשמוע אם מישהו מכיר את הנושא.
כאשר אני מפעיל תוכi דרך icefilmes הוידאו מתחיל לרוץ ברקע, אבל יש חלון ברקע שרשום "פותח זרימה".
לאחר שאני לוחץ עליו כדי לסגור אותו הוא פותח עוד חלון " יותר מידי פריטים שנכשלו , בדוק קובץ רישום לפרטים".
הוידאו והסאונד עובדים מעולה ברקע, אבל החלון הזה מסתיר ולא יורד, ברגע שגם אותו אני מאשר הוא סוגר את הוידאו למסך הקודם.
תמונות מצורפות
windows 7
xbmc frodo 12.3.0.0
כאשר אני מפעיל תוכi דרך icefilmes הוידאו מתחיל לרוץ ברקע, אבל יש חלון ברקע שרשום "פותח זרימה".
לאחר שאני לוחץ עליו כדי לסגור אותו הוא פותח עוד חלון " יותר מידי פריטים שנכשלו , בדוק קובץ רישום לפרטים".
הוידאו והסאונד עובדים מעולה ברקע, אבל החלון הזה מסתיר ולא יורד, ברגע שגם אותו אני מאשר הוא סוגר את הוידאו למסך הקודם.
תמונות מצורפות
windows 7
xbmc frodo 12.3.0.0
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
היה לי גם. אצלי הבעיה היתה שיש איזו הגדרה שאומרת לו מה לעשות כשאתה בוחר וידאו: לנגן, לעשות SHOW INFO וכו. אם זה על SHOW INFO המסך הזה לא ירד, וחייבים לעשות שזה יעשה PLAY. תבדוק אם זה פותר לך גם.
- mrunderhill
- חבר ותיק

בכיף
האמת שזה קצת מבאס כי אני מעדיף SHOW INFO, אבל כרגע זה מה יש.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אתה יכול לתאר במדויק מה צריך לעשות כדי לשחזר את זה ?
למה אני שואל? אני רוצה לבדוק אם הבאג קיים גם ב-GOTHAM ואם כן ננסה לתקן אותו. הוראות שלב שלב יהיו מצויינות.
אגב, זה קורה רק ב-ICEFILMS או נניח גם ב-CHANNEL1 ?
זה קורה עם קובצי וידאו רגילים שיש לך או רק דרך תוספים?
אגב, זה קורה רק ב-ICEFILMS או נניח גם ב-CHANNEL1 ?
זה קורה עם קובצי וידאו רגילים שיש לך או רק דרך תוספים?
- mrunderhill
- חבר ותיק

זה קורה רק בתוספים. בזמנו כשחיפשתי על זה באינטרנט מצאתי כמה רפרנסים לזה אבל לא מצליח למצוא שוב. אם אתה אומר לו שהברירת מחדל זה show information, כלומר בסרט רגיל או סדרה להראות את מסך הפרטים ולא להתחיל לנגן ישירות, החלון של הbuffering נשאר שם. אם אתה אומר play אז אין בעיה.
ניסיתי עם איזה nightly של גותאם לפני כמה זמן וזה עדיין קיים.
ניסיתי עם איזה nightly של גותאם לפני כמה זמן וזה עדיין קיים.
- mrunderhill
- חבר ותיק