נוהל החזר מוצר לאמזון

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Ilyan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #1 

החלטתי להחזיר מוצר שהזמנתי מאמזון גרמניה דרך חברת שליחויות (הסניף שלהם באוסטריה).
פעם ראשונה שאני עושה את זה, אז כאשר התחלתי את התהליך הופתעתי לגלות שאני מחוייב לשלוח את החבילה חזרה רק לכתובת המקורית, באוסטריה במקרה זה. אוקיי, אז קיבלתי את התוית משלוח החזר ושם מצויינת במפורש הכתובת של המרכז הלוגיסטי של אמאזון באוסטריה...

אז רציתי לשאול את החברים המנוסים פה, האם אני יכול לשלוח את החבילה ישירות, למרות שכתובת המען לא תואמת את זו שציינתי בבקשה להחזר? פשוט חוסך לי את המשלוח הכפול (אני מניח שאני אצטרך לשלם גם על המשלוח המקומי באוסטריה) ואת העמלה של חברת השליחויות.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3626
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #2 

אתה צריך לשלוח את החבילה לכתובת המצויינת בתווית, כמובן. אחרת אמזון לא ידעו שהחזרת...

Batnun

.

Ilyan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

אולי לא הייתי מספיק ברור, הבעייה לא עם כתובת הנמען (קרי הכתובת של אמזון שקיבלתי בתווית משלוח להחזר) אלא בכתובת המען, הם מתעקשים משום מה שזו תהיה הכתובת המקורית שבה נתקבל המוצר לאחר קנייתו, כלומר באוסטריה. אני רק רוצה לדעת אם אני יכול לשלוח את זה מהארץ ישר לאמאזון בלי לטייל דרך החברת שליחויות.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”