ולחשוב שפעם הסתדרתי עם 40" מאותו מרחק
פעם חשבתי ש 40" זה גדול :)
-
integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אתמול הגיעה ה UA40F5300 והיום הותקנה לבדיקה וכיול בהמשך ליד ה 651Y לפני שעוברת לחדר של הינוקא.
נערך לאחרונה על ידי integral ב 05/02/2014 12:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

היי LONG TIME
מה שלומך?
לדעתי EXCELLENT VALUE FOR MONEY, ואם תרצה לשחק אז גם אינפוט לאג נמוך ותמיכה בכרומה 4:4:4 במצב PC 60 הרץ.
בנוסף, יש את אפליקצית פלקס ומייבוא רשמי יש תמיכה בתרגומים ואז בכל מה שקשור לסרטים (בתנאי שאתה צופה ב MKV) תוכל להפעיל הכול עם השלט תוך הזרמת המדיה לטלוויזיה דרך הרשת ותקבל ממשק יפה ונוח מאוד.
מה מרחק הצפיה?
לדעתי EXCELLENT VALUE FOR MONEY, ואם תרצה לשחק אז גם אינפוט לאג נמוך ותמיכה בכרומה 4:4:4 במצב PC 60 הרץ.
בנוסף, יש את אפליקצית פלקס ומייבוא רשמי יש תמיכה בתרגומים ואז בכל מה שקשור לסרטים (בתנאי שאתה צופה ב MKV) תוכל להפעיל הכול עם השלט תוך הזרמת המדיה לטלוויזיה דרך הרשת ותקבל ממשק יפה ונוח מאוד.
מה מרחק הצפיה?
בסדר, מה נשמע?
תודה על העצה. מרחק הצפייה שלי משתנה, מינימום 1.2 מטר ומקסימום 2 מטר.
אם אני לא משתמש בנגן של הטלוויזיה, אלא מתחבר ב-HDMI למחשב ובמצב desktop למשל מנגן עם VLC. זה לא עדיף? לפחות מבחינת רמת השליטה שיש ואינסוף הגדרות?
מאיפה היית ממליץ לקנות? שיהיה שירות אחריות טוב למקרה הצורך וייבוא רשמי לפי הצעתך.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=850382
תודה על העצה. מרחק הצפייה שלי משתנה, מינימום 1.2 מטר ומקסימום 2 מטר.
אם אני לא משתמש בנגן של הטלוויזיה, אלא מתחבר ב-HDMI למחשב ובמצב desktop למשל מנגן עם VLC. זה לא עדיף? לפחות מבחינת רמת השליטה שיש ואינסוף הגדרות?
מאיפה היית ממליץ לקנות? שיהיה שירות אחריות טוב למקרה הצורך וייבוא רשמי לפי הצעתך.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=850382
-
integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מבחינת חיבור למחשב, ההגדרות זה אופציה אם כי לא רואה צורך להתעסק עם זה, היתרון הוא שאז את הסרטים אתה שומע דרך הרמקולים של המחשב אלא אם כן אתה יכול להוציא אליהם אודיו מהטלוויזיה. כמובן שיתרון נוסף זה עוד מגוון של דברים שאפשר לעשות עם מחשב ולא עם סמארט.
מבחינת שליטה, אין מה להשוות שליטה דרך מחשב לעומת הנוחות שבשליטה בשלט אחד בהכל.
בכל מקרה, אתה יכול ליהנות משני העולמות. תתחבר ב HDMI מהמחשב ובנוסף תקע כבל רשת מהראוטר לטלוויזיה ותעשה מה נוח לך בהתאם לסיטואציה.
לגבי קניה אשלח לך ה"פ.
מבחינת שליטה, אין מה להשוות שליטה דרך מחשב לעומת הנוחות שבשליטה בשלט אחד בהכל.
בכל מקרה, אתה יכול ליהנות משני העולמות. תתחבר ב HDMI מהמחשב ובנוסף תקע כבל רשת מהראוטר לטלוויזיה ותעשה מה נוח לך בהתאם לסיטואציה.
לגבי קניה אשלח לך ה"פ.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
integral תתחדש
אני מבין שה 40" לחדר שינה?
אני מבין שה 40" לחדר שינה?