ערוץ 1 ישיק ערוץ HD בעידן פלוס לשידורי המונדיאל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הגיון בסגנון ישראלי - ראשות השידור צריכה לשלם לרשות השניה כסף בשביל להכנס לשידורים ב-HD.
חזק.
חזק.
אוקיי אז תיאורטית יש עוד חודשיים עד אז ואין ממש מבחר של ממירי T2 בארץ.. מישהו הולך להמליץ לציבור מה צריך לקנות כדי לצפות בשידורי ה HD ? מישהו ידאג שיגיעו לחנויות ממירים סבירים במחיר שאנשים יסכימו לרכוש ?
כרגיל, התנהלות של ג'ונגל ולאף אחד אין תשובות.
כרגיל, התנהלות של ג'ונגל ולאף אחד אין תשובות.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
הגיע הזמן! זה ערוץ שממומן מהאגרה שלנו, כולל משתמשי עידן+ שביננו, ושאין לנו אפשרות לצפות בו בלי לשלם עוד לחברות הכבלים או הלוויין.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אולי פשוט שיעשו טובה לעולם וישדרו את ה-HD הזה בתקן DVB-T רגיל.
הרי אין מבחר של ממירים בשוק שהם T2.
אפילו בקושי בסין.
הרי הם לא ישדרו ב-50Mbps את הערוץ היחיד המסכן הזה.
אז בשביל מה להתעקש על T2 בשלב הזה.
אפילו בקושי בסין.
אז בשביל מה להתעקש על T2 בשלב הזה.
- oferlaor
- מנהל

זה ממש מתסכל כי כשהם יתחילו שידורים גם לא יהיו ממירים תואמים כך שהם ישדרו בעיקר לעצמם...
אין מקום במולטיפלקס לערוץ HD באיכות סבירה, הם יצטרכו לדחוס אותו למוות.. במיוחד אם מוסיפים גם את 9 ו-24 (בספק גדול... ).dvb-acavish כתב:אולי פשוט שיעשו טובה לעולם וישדרו את ה-HD הזה בתקן DVB-T רגיל.
אפילו בקושי בסין.
אז בשביל מה להתעקש על T2 בשלב הזה....
כבר עשו שידורי נסיון של ערוץ 1 HD בתקן T2. לא מאמין שהם יעבירו את זה למולטיפלקס הישן.
מקורהרשות השניה מודיעה לצופי עידן+
כי פרסומים על התאמת ערכת קליטה להרחבת מערך עידן+ לשידוריHD בתקן DVB-T2 אינם מבוססים ואינם מתואמים עם הרשות השניה
לרשות השניה נודע בימים האחרונים כי ספקי ערכות קליטה שונות פרסמו כי ערכת הקליטה הנמכרת מתאימה להרחבת מערך "עידן+" ולתקן DVB-T2 עבור שידורי HD. יודגש, כי הפרסומים האמורים אינם מתואמים עם מערך עידן+ ברשות השניה וייתכן כי ערכות הקליטה לא יעבדו באופן תקין עם הרחבת המערך לשידורי HD בתקן DVB-T2.
הרשות השניה מקימה בימים אלו תחנות שידור נוספות כך שתתאפשר הפצה וקליטה של שידורי טלוויזיה במערך עידן+ גם בטכנולוגיית חדות גבוהה (HD), בהתאם למועדים הקבועים בחוק הפצת השידורים (להלן: "הרחבת המערך"). הפצת שידורי הטלוויזיה בטכנולוגיית HD תהיה באמצעות תקן שידור DVB-T2. יובהר, כי הליך האפיון והגדרת הפרמטרים של מערכות ההפצה לצורך הרחבת המערך טרם הסתיים. לפיכך, יתכן כי ערכות הקליטה אשר משווקות כיום על ידי ספקים פרטיים ומוצגות על ידם כתומכות בהרחבת המערך עידן+, או בתקן DVB-T2, לא יתאמו לשידורים בטכנולוגיית HD וכן לתוכן נלווה נוסף המשודר באמצעות המערך, לרבות מדריך שידורים, כתוביות סמויות ושירות "קול החדשות".
לצורך קליטת שידורי HD יצטרכו הצופים להחזיק בביתם בערכת קליטה מלאה ומותאמת התומכת בשידורי HD בתקן DVB-T2. ערכה שאינה מתאימה עלולה לגרום לשיבושים בקליטת השידורים, או לתכנים הנוספים. עם סיום ההערכות הטכנולוגית לשידורי HD בתקן DVB-T2 תפרסם הרשות הודעה בעניין.
יודגש, כי הרשות השנייה אינה מייצרת, מייבאת או משווקת ממירים דיגיטליים, אנטנות וכלל הציוד הנלווה ואינה מעניקה להם תווי תקן או אישור כלשהו. הרשות אינה נושאת באחריות על ערכת הקליטה הנמכרת בחנויות. בחירת והתקנת ערכת הקליטה המתאימה הינם באחריות הרוכש, ומומלץ לוודא כי הערכה תואמת את הדרישות הטכניות המופיעות באתר הרשות השניה.
...
3 פעמים הייתי צריך לקרוא כדי להבין מה הם בידיוק מנסים להגיד חחחח.......עכשיו בוא נחשוב מי המגזר שרוכש/רכש ממירים כאלו.....ו-90% מהמוכרים את ממירים ב-200-300 ש"ח אין להם שמץ:roll: .....יהיה שמח בשוק אחרי שיהיו כמה כתבות בערוץ 10 או 2
כנראה שכבר מחלחלת חזק ההבנה שמי שפורש מהוט או יס, לא באמת מוותר על צפייה בסרטים וסדרות וממש לא מחפש את זה בעידן+ .
בגלל זה כולם רודפים אחרי רוחב פס גבוה ואינטרנט יותר ויותר מהיר.
לגבי התקן של T2, אני לא באמת מאמין שמישהו בארץ המציא תקן cutom made רק עבור ישראל. עובדה שהממיר של אינובה קלט יופי את שידורי הנסיון, כולל ערוץ 1 ב-HD .
חבל רק שלא היה לי בזמנו רסיבר שממיר מחובר אליו ולא בדקתי אם הסאונד שודר בדולבי דיגיטל.
בגלל זה כולם רודפים אחרי רוחב פס גבוה ואינטרנט יותר ויותר מהיר.
לגבי התקן של T2, אני לא באמת מאמין שמישהו בארץ המציא תקן cutom made רק עבור ישראל. עובדה שהממיר של אינובה קלט יופי את שידורי הנסיון, כולל ערוץ 1 ב-HD .
חבל רק שלא היה לי בזמנו רסיבר שממיר מחובר אליו ולא בדקתי אם הסאונד שודר בדולבי דיגיטל.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אף אחד לא חושב שיעלו ערוצים נוספים למולטיפלקס הקיים, אין שם מקום נוסף לכלום. מה שעכביש תהה זה למה שלא יעלו את המולטיפלקס החדש בתקן הקיים (DVB-T), מה שיאפשר לכל הממירים הקיימים לקלוט גם אותו.גיל37 כתב:
אין מקום במולטיפלקס לערוץ HD באיכות סבירה, הם יצטרכו לדחוס אותו למוות.. במיוחד אם מוסיפים גם את 9 ו-24 (בספק גדול... ).
כבר עשו שידורי נסיון של ערוץ 1 HD בתקן T2. לא מאמין שהם יעבירו את זה למולטיפלקס הישן....
אגב, עכביש, אני מניח שהסיבה היא שאם אתה כבר מעלה משהו ב-DVB-T יהיה לך הרבה יותר קשה אח"כ להעביר אותו ל-DVB-T2 גם כשתרצה, כלומר הרבה יותר בעייתי להעביר משהו קיים מלהוסיף משהו חדש. תחשוב על זה ששידרו כשנתיים במקביל DVB-T ואנלוגי לפני שכיבו את האחרון, עכשיו תחשוב איזו הדרגה יצטרכו לעשות אם הם ירצו להעביר שידור שמישהו אשכרה משתמש בו. הרבה יותר קל פשוט להוסיף ערוצים חדשים בטכנולוגיה החדשה, ככה אתה לא מונע ממישהו משהו שהוא כבר מקבל ואולי בעתיד הרחוק כשכבר יהיה ברור שלכולם יש מקלטי DVB-T2 תוכל להעביר גם את המולטיפלקס הישן לטכנולוגיה הזאת ואף אחד לא ישים-לב.
בכל אופן המצב הוא שמכיוון שאין סיכוי שמולטיפלקס קיים ב-DVB-T יעבור ל-DVB-T2 בעתיד הנראה לעין אני יכול להבין את ההחלטה של הרשות השניה לא להקים עוד כאלה שהיא תהיה "תקועה" איתם.
אין שום שידור נסיוני ב T2 .ocsi כתב:מישהו מפורום עם מסך פיליפס,מהסדרות החדשות שכבר כוללות ממיר T2,יכול לבדוק ולתת חוות דעת על השידור הנסיוני ?...
מדי פעם הם מפעילים את המולטיפלקס בשביל בדיקות אבל מורידים אותו מהאוויר אחרי הבדיקות.
אני הצלחתי לקלוט רק פעם אחת בחודש נובמבר ומאז יובש מוחלט (ויש אנטנה מוגברת על הגג לכיוון איתנים אז עצמת קליטה לא חסרה לי).
ולא חייבים טלויזיה של פיליפס, יש ממירי T2 גם בחנויות בארץ ויש ממירי USB שתומכים בתקן הזה.
- oferlaor
- מנהל

גם אני עשיתי בדיקה ופתאום קלטתי את ערוץ 1HD וחצי שעה אחרי זה - יוק.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

די סיקרנתם אותי. הזמנתי דונגל T2 מ-ebay.