צפו בסרטוני הדגמה לאפליקציית YesGo
התקנתי את האפליקציה על הנקסוס 7 ועל גלקסי s4
האפליקציה קלה מאוד לתפעול, קל לדפדף בין ערוצים. אפילו ניתן לבצע חיפוש לתוכן מסויים בערוצים או בויאודי.
מצטער על איכות הוידאו, הורדתי מהאיכות כדי שלא ישקול הרבה.
מן הסתם שבאפליקציה עצמה הכל באיכות מעולה.
לגבי הסירטונים, צילמתי את הדברים העיקריים - EPG,VOD וכמובן שידור חי.
יש עוד פונקציות שלא התעמקתי בהם כמו הפייסבוק למשל, ויש פונקציות שעדיין לא עובדות בגרסת הניסוי כמו הזמנת הקלטה לממיר.
EPG
האפליקציה קלה מאוד לתפעול, קל לדפדף בין ערוצים. אפילו ניתן לבצע חיפוש לתוכן מסויים בערוצים או בויאודי.
מצטער על איכות הוידאו, הורדתי מהאיכות כדי שלא ישקול הרבה.
מן הסתם שבאפליקציה עצמה הכל באיכות מעולה.
לגבי הסירטונים, צילמתי את הדברים העיקריים - EPG,VOD וכמובן שידור חי.
יש עוד פונקציות שלא התעמקתי בהם כמו הפייסבוק למשל, ויש פונקציות שעדיין לא עובדות בגרסת הניסוי כמו הזמנת הקלטה לממיר.
EPG
נערך לאחרונה על ידי kobibz ב 31/01/2014 0:27, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
שים לב לתיוג תחת שם המשתמש...
kobibz
ביקורת ובכלל חוות דעת על מוצרים של החברה בה אתה עובד או של מתחרים הוא כנגד חוקי האתר. נא שים לב.
kobibz
ביקורת ובכלל חוות דעת על מוצרים של החברה בה אתה עובד או של מתחרים הוא כנגד חוקי האתר. נא שים לב.
Re: תשמעו, אני חייב לשבח את יס על שירות yesGo אחרי שהתקנתי אותו!
פששש האובייקטיביות שלך פשוט זועקת עד השמיים.kobibz כתב:התקנתי את האפליקציה על הנקסוס 7
האפליקציה פשוט עובדת נפלא, מהר, תפריטים נוחים.
שאפו גדול ליס, יש למה לצפות
עריכה: גם על גלקסי 4 עובד מעולה!
נקסוס גרסת אנדרואיד 4.4.2
גלקסי 4.3...
אתה רציני? סך הכל נתתי את חוות הדעת שלי מהמוצר, זה שאני עובד ביס... סבבהgalA כתב:פששש האובייקטיביות שלך פשוט זועקת עד השמיים.kobibz כתב:התקנתי את האפליקציה על הנקסוס 7
גלקסי 4.3......
לא השוותי שום דבר למתחרים כדי שאני יהיה "לא אובייקטיבי"
סך הכל משתף אתם בחוויה של שירות שדובר פה ימים שלמים מיום הכרזתו, וכולם מצפים לו.
עופר,
מצטער, לא ידעתי לגבי ה"חוק" הזה. למרות שאני לא מסכים איתו.
אם לא ראוי בעינך, אתה יכול למחוק את האשכול.
ואני עוד חשבתי להעלות סרטון המחשה בערב :/
קובי פירסם בעבר אשכול על ממשק חדש של יס, חוות דעות וכולל פירסם בוידאו עוד לפני שלקוחות קיבלו את הגרסא החדשה של יס. חוץ מזה האשכול הזה קיבל המון תגובות. ראה קישור הזה.oferlaor כתב:kobibz
ביקורת ובכלל חוות דעת על מוצרים של החברה בה אתה עובד או של מתחרים הוא כנגד חוקי האתר. נא שים לב....
עופר, אנני מבין מה פסול בזה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

בדיוק. לא מפריע לי תמונות או מידע אינפורמטיבי. מה שאנחנו לא מתירים זה הבעת דעה:
האפליקציה פשוט עובדת נפלא, מהר, תפריטים נוחים....
שאפו גדול ליס, יש למה לצפות...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תוכל להשוות את yesgo מול mytv החדש ?kobibz כתב:התקנתי את האפליקציה על הנקסוס 7
גלקסי 4.3...
Mytv זה שירות המלצת תוכן דרך הממירuh99 כתב:תוכל להשוות את yesgo מול mytv החדש ?kobibz כתב:התקנתי את האפליקציה על הנקסוס 7
גלקסי 4.3......
יס גו זה צפיה בערוצים וויאודי דרך מכשיר נייד
מה אתה רוצה שאשווה?
אין לי תאריך מדוייק
מה שאני יודע, זה מה שיס פירסמה בהודעה לעיתונות, בסביבות מרץbenny123 כתב:אני לא מוצא פסול בשרשור הזה ובהבעת דעתו של קובי
אני כן אבקש סרטון המחשה בכדי שנוכל לקבל יותר אינפורמצייה מהצד על איך זה פועל
אגב האם ידוע מתי השירות יפתח לכלל הלקוחות?...
מסכים ולא מסכים
הבעת דיעה? מה פסול בזה? אז מה אם אני עובד יס? לא יכולה להיות לי דיעה? אסור לי להתלהב ממוצר חדש?MartinHSabag כתב:אין שום דבר פסול במידע אינפורמטיבי. יש פסול בקידום והבעת דיעה וזה כתוב במפורש בתקנון....
לגבי קידום? מסכים איתך באופן כללי שלא צריך לקדם עסקים דרך הפורום. למרות שאני לא מקדם פה את עצמי בכלל, אין לי אחוזים בחברה, אין לי מניות בחברה. אני סך הכל נציג
- oferlaor
- מנהל

Kobibz + Benny123
זה שאתם לא רואים בכך פסול זה בסדר, אבל אלה חוקי האתר ואנחנו מבקשים באדיבות לעקוב אחריהם.
Kobibz - אבקש לערוך את כותרת השרשור בהתאם.
הרציונל מאחורי החוק הזה מאוד פשוט. כאשר מישהו עובד בחברה X הוא מן הסתם לא יכול להיות אובייקטיבי, גם אם הוא עוסק בתחום אחר לחלוטין מהמוצר שהושק. לכן, ובכדי למנוע מצב של מדרון חלקלק (ברגע שלאחד מותר, לכולם מותר) ובכדי למנוע ניגוד עניינים - עוסקים בתחום אינם יכולים להביע דעה על המוצרים של החברה שלהם או על מתחרים שלהם.
במידה ונשחרר את החבל, ברור לחלוטין שכל חברה תשלח נציגים שלהם בכדי ללכלך על המתחרים (לא בהקשר של יס או הוט בהכרח, אני מדבר באופן כללי).
לכן החוק מאוד ברור וחותך ואינו מאפשר גמישות בנושא הזה.
זה שאתם לא רואים בכך פסול זה בסדר, אבל אלה חוקי האתר ואנחנו מבקשים באדיבות לעקוב אחריהם.
הרציונל מאחורי החוק הזה מאוד פשוט. כאשר מישהו עובד בחברה X הוא מן הסתם לא יכול להיות אובייקטיבי, גם אם הוא עוסק בתחום אחר לחלוטין מהמוצר שהושק. לכן, ובכדי למנוע מצב של מדרון חלקלק (ברגע שלאחד מותר, לכולם מותר) ובכדי למנוע ניגוד עניינים - עוסקים בתחום אינם יכולים להביע דעה על המוצרים של החברה שלהם או על מתחרים שלהם.
במידה ונשחרר את החבל, ברור לחלוטין שכל חברה תשלח נציגים שלהם בכדי ללכלך על המתחרים (לא בהקשר של יס או הוט בהכרח, אני מדבר באופן כללי).
לכן החוק מאוד ברור וחותך ואינו מאפשר גמישות בנושא הזה.
אוקיי קיבלתי את ההסבר
עכשיו זה קצת יותר ברורoferlaor כתב:Kobibz + Benny123
לכן החוק מאוד ברור וחותך ואינו מאפשר גמישות בנושא הזה....
אתם רוצים לשמור על הפורום מקצועי כמה שאפשר בלי ליכלוכים ושטויות.
קיבלתי, תודה ויום טוב
- oferlaor
- מנהל