שרשור תגובות: אפסון - אירוע מפיצים ומסיבת עיתונאים

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78900
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #1 

למאמר: אפסון - אירוע מפיצים ומסיבת עיתונאים

תמונה

השקת מקרנים מקצועיים מבית אפסון. מסיבת עיתונאים

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

במספרים מוחלטים הם ציינו כמה מסכים נמכרים בארץ? וכמה מתוצרתם?
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78900
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #3 

לא דובר על מספרים אבסלוטים בכלל.

כמובן שהם מדברים אך ורק על מקרנים ומכל הסוגים.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #4 

לפחות לפי הביקורות באתר trustedreviews ההחלטה בין ה-TW9200 לסוני 55 לא כל כך ברורה (ה-TW9200 הוא שיפור משמעותי ל-TW9100).
ממה שאני הבנתי למי שמקום הישיבה שלו צמוד למקרן (ולכן יותר רגיש לרעש המקרן) ופחות חשוב לו תלת מימד הבחירה העדיפה היא עדיין ה-HW55 אבל נראה שהפער באיכות הדו-מימד שהיה בין ה-HW50 ל-TW9100 ירד משמעותית בהשוואה לפער בין ה-HW55 ל-TW9200 מה שאומר שאם תלת מימד חשוב הבחירה בTW9200 תהיה עדיפה וגם ההתפשרות באיכות הדו-מימד לא תהיה משמעותית במיוחד.

http://www.trustedreviews.com/sony-vpl- ... tor_review

http://www.trustedreviews.com/epson-eh- ... tor_review

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6606
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

idan309 ,

אני בהחלט יכול להעיד שהתלת ממד של ה 9200 מרשים בטירוף. דווקא לגבי הדו, לא הרגשנו בשיפור משמעותי, אבל בלי לעשות באמת Shoutout זה לא מקצועי להגיע להחלטה

IGAL4d
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566
נתן תודות: 423 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #6 

idan309 כתב:לפחות לפי הביקורות באתר trustedreviews ההחלטה בין ה-TW9200 לסוני 55 לא כל כך ברורה (ה-TW9200 הוא שיפור משמעותי ל-TW9100).
ממה שאני הבנתי למי שמקום הישיבה שלו צמוד למקרן (ולכן יותר רגיש לרעש המקרן) ופחות חשוב לו תלת מימד הבחירה העדיפה היא עדיין ה-HW55 אבל נראה שהפער באיכות הדו-מימד שהיה בין ה-HW50 ל-TW9100 ירד משמעותית בהשוואה לפער בין ה-HW55 ל-TW9200 מה שאומר שאם תלת מימד חשוב הבחירה בTW9200 תהיה עדיפה וגם ההתפשרות באיכות הדו-מימד לא תהיה משמעותית במיוחד.

http://www.trustedreviews.com/sony-vpl- ... tor_review

http://www.trustedreviews.com/epson-eh- ... tor_review
...
עידן, במאמר הנ"ל מדובר בשינויים נדרשים בבהירות משקפי התלת מימד של סוני (ir), שצריך לעשות כדי לשפר את חוויית התלת מימד- שהיא טובה כשלעצמה. נקודה למחשבה- להזמין את הטרנסמיטר החיצוני שמתחבר לסוני 55 ולהשתמש במשקפי ה rf של סוני. יתכן שיחול שיפור משמעותי בחוויית המשתמש... (i)

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #7 

IGAL4d,

הניסיון שלי הוא רק עם ה50 עם משקפי ה-IR.
אם זה בגלל איכות הדו-מימד המעולה של המקרן או בגלל אי השימוש במשקפי ה-RF (ב-50 יש אפשרות כזו אך למיטב הבנתי שלא כמו ה-55, לא ניתן דרך סוני) או באמת בגלל שהמקרן לא מצטיין בתלת מימד ביחד למקרן כמו ה-TW9200, אני אישית לא מתלהב מהתלת מימד בסוני 50.
אמנם אחת הסיבות היא הבהירות אבל גם החדות נופלת משמעותית.

אם ניתן גם לסוני 50 להזמין את טרנסמיטר החיצוני ולהשתמש במשקפי ה rf של סוני אני יותר מאשמח לבחון את העניין.

topprojector
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #8 

אתמול הייתי אצל חבר שקיבל לפני מספר ימים את ה TW9200. לא דמיינתי עד כמה התמונה יכולה להיות מרשימה, מדויקת, חדה ועם רמת עומק שחור בלתי נתפסת. ראינו בדו מימד חלקים מ PACIFIC RIM - התמונה פשוט יפהפייה. בתלת מימד ראינו חלקים מ LIFE OF PIE ואני רוצה לאמר שזה נראה טוב יותר מכל תלת מימד שראיתי עד כה (כולל בבתי קולנוע) - התמונה מוארת, רואים את כל הפרטים הקטנים, בלי שום אפקטים שמפריעים בתנועה. פשוט תענוג. עד עכשיו קראתי רק ביקורות, עכשיו ראיתי שכל מילה שנכתבה על המקרן הזה, ממש נכונה. אין ספק שבקרוב מאוד אני משדרג את ה TW8100 שלי. ההבדל בין המקרנים ללא ספק שווה את השדרוג.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”