מבקשת להתייעץ לגבי סטרימרים פשוט-פשוט-פשוט
היי כולם,
מאסתי בכבלים ואני מחפשת דרך לנגן בטלוויזיה סרטים שמאוחסנים על המחשב שלי, באופו אלחוטי.
העניין הוא שסטרימרים כבר הפכו היום לכל כך משוכללים, שאני לא מצליחה להבין מה מספק את הפונקציה הפשוטה ביותר של הצגת הדסקטופ שלי כפי שהוא, על גבי הטלוויזיה.
לא מעניין אותי תלת מימד, לא מעניין אותי הזרמת תוכן מהרשת. רק לנגן את התוכן שמאוחסן אצלי במחשב.
מה שכן חשוב-
תמיכה בכתוביות בעברית ובנגן bsplayer, וכמובן מהירות, בלי לגים. איכות התמונה והסאונד לא צריכה להיות פסיכית כי אני לא יותר מדי פריקית של זה. איכות ממוצעת ומעלה תספיק.
אני גרה בחו״ל, כך שגם אופציות שלא זמינות בישראל/זמינות רק באינטרנט אפשריות.
מאחר ואני מחפשת משהו מאד פשוט, גם התקציב לא גבוה.
אשמח לכל המלצה או הכוונה!
תודה רבה לעוזרים,
רוני.
מאסתי בכבלים ואני מחפשת דרך לנגן בטלוויזיה סרטים שמאוחסנים על המחשב שלי, באופו אלחוטי.
העניין הוא שסטרימרים כבר הפכו היום לכל כך משוכללים, שאני לא מצליחה להבין מה מספק את הפונקציה הפשוטה ביותר של הצגת הדסקטופ שלי כפי שהוא, על גבי הטלוויזיה.
לא מעניין אותי תלת מימד, לא מעניין אותי הזרמת תוכן מהרשת. רק לנגן את התוכן שמאוחסן אצלי במחשב.
מה שכן חשוב-
תמיכה בכתוביות בעברית ובנגן bsplayer, וכמובן מהירות, בלי לגים. איכות התמונה והסאונד לא צריכה להיות פסיכית כי אני לא יותר מדי פריקית של זה. איכות ממוצעת ומעלה תספיק.
אני גרה בחו״ל, כך שגם אופציות שלא זמינות בישראל/זמינות רק באינטרנט אפשריות.
מאחר ואני מחפשת משהו מאד פשוט, גם התקציב לא גבוה.
אשמח לכל המלצה או הכוונה!
תודה רבה לעוזרים,
רוני.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תזמיני לעצמך dune 303.
בהצלחה
בהצלחה
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
מה זאת אומרת "תמיכה בכתוביות בעברית ובנגן bsplayer" ?
כל הרעיון של הסטרימר זה להיות תחליף ל bsplayer אשר מיועד לשימוש ממחשב, בעוד הסטרימר הנו אלטרנטיבה נוחה ,יעילה ואיכותית יותר בניגון סרטים ללא תלות במחשב.
במקרה שלך, גם פופקרן C-200 יעשה את העבודה נאמנה.
כל הרעיון של הסטרימר זה להיות תחליף ל bsplayer אשר מיועד לשימוש ממחשב, בעוד הסטרימר הנו אלטרנטיבה נוחה ,יעילה ואיכותית יותר בניגון סרטים ללא תלות במחשב.
במקרה שלך, גם פופקרן C-200 יעשה את העבודה נאמנה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
היי,
תודה על התגובות.
לגבי bsplayer- אני מורידה סרטים דרך שיתוף קבצים, ללא כתוביות מובנות. התרגלתי כבר שbsplayer מוצא לי כתוביות בעצמו...
אם סטרימר מחליף את זה, זה אומר שאני מוגבלת להורדת סרטים עם כתוביות מובנות בלבד?
מתנצלת על שאלות התם. ממש לא מבינה בזה.
מה לגבי מכשירים מהסוג הזה:
http://www.amazon.com/Medialink-Wireles ... al_qh_dp_t
יכול לעבוד?
תודה רבה שוב!
תודה על התגובות.
לגבי bsplayer- אני מורידה סרטים דרך שיתוף קבצים, ללא כתוביות מובנות. התרגלתי כבר שbsplayer מוצא לי כתוביות בעצמו...
מה לגבי מכשירים מהסוג הזה:
http://www.amazon.com/Medialink-Wireles ... al_qh_dp_t
יכול לעבוד?
תודה רבה שוב!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
סטרימר אמור לנגן את התוכן בעצמו. את מחפשת דרך לשדר את מסך המחשב שלך לסלון באופן אלחוטי. זה יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להיעשות באיכות סבירה.
יש כמה מכשירי HDMI ל HDMI (במידה ויש לך HDMI מהמחשב) אלחוטיים שיודעים להעביר תכני HD בצורה חלקה וטובה , הטובים לא ממש זולים (ראיתי באזור ה 100$ ויש גם סינים זולים שטוענים לגם הם ל HD חלק ברבע מחיר - לא יודע איך הם..) והתקנתי אחד טוב אצל חבר שהביא מחו"ל לחיבור הHTPC למקרן שתלוי על על התקרה - רואים מצויין, והחיבור פשוט למדי.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
סטרימר מתמודד מצויין עם סרטים ללא כתוביות מובנות, ואפילו רצוי שלא יהיו מובנות.Rony90210 כתב:היי,
תודה רבה שוב!...
מה שנותר זה למקם באותה ספריה בה מצוי הסרט, קובץ תרגום בעל אותו שם (יגיע לרב בפורמט srt), וללחץ play.
כל סטרימר כמעט אמור להתמודד עם המשימה הבסיסית הזאת.
מעבר לכך שהפלייר של רב הסטרימרים יתן לך איכות עדיפה על פלייר של המחשב.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.