tp-link tl-wr1043nd v2 usb מטעין מכשירים?
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום יש לי שאלה אני קונה את הראוטר tp link tl-wr1043nd v2 שזה הדגם החדש עכשיו יש לו כניסה של usb 2.0 אבל אתם יודעים אם זה גם יכול להטעין לי מכשירים דרך הכניסה usb? כי יש חלק שלא מטעינים אז בבקשה מי שיש לו את הראוטר הזה שיבדוק בבקשה אם זה מטעין מכשירים דרך החיבור של ה usb שבראוטר הזה
נערך לאחרונה על ידי aaaaaaazzzzz ב 01/02/2014 19:00, נערך 4 פעמים בסך הכל.
בנתב WR1043ND בכל גרסה שהיא אין קושחה ישראלית אתה יכול להביא מבלי לחשוש
הוא מעולה וברוב הגרסאות החומרה יציב
לגבי הגרסאות:
גרסה 1.0 ומעלה זה הנתב הלבן
גרסה 2.0 ומעלה זה הנתב הכחול כהה
ל2.0 יש יתרון חומרתי זיכרון יותר מוגדל ומעבד יותר חזק מה שעושה אותו יותר טוב
לגבי הגרסאות:
ל2.0 יש יתרון חומרתי זיכרון יותר מוגדל ומעבד יותר חזק מה שעושה אותו יותר טוב
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

סוף סוף מישהו מגיב!! חח תודה רבה על ההסבר הברור אבל אתה בטוח 100 אחוז שאם אני יקנה את הנתבtall101 כתב:בנתב WR1043ND בכל גרסה שהיא אין קושחה ישראלית אתה יכול להביא מבלי לחשוש
לגבי הגרסאות:
ל2.0 יש יתרון חומרתי זיכרון יותר מוגדל ומעבד יותר חזק מה שעושה אותו יותר טוב...
wr1043nd ב ksp זה יהיה לי 100 אחוז קושחה גלובלית? ותגיד ראיתי שיצא קושחה חדשה 2.0 באתר של tp-link
ראיתי ידוע לך אם היא מסדרת את כל הבעיות ושהיא יציבה מאוד? כי חשוב לי שיהיה לי יציבות אז היא מסדרת
אתה מכיר אותה או אתה משתמש בה?
100 אחוז תהיה קושחה גלובלית
לצערי אני לא מכיר וגם לא נראה לי שהיא מיובאת לארץ עדין
אבל אני די בטוח שהיא מסדרת את כל הבעיות שהיו בעבר בחלק מגרסאות החומרה
בכל מקרה אין לך מה לחשוש אתה יכול להביא גם את הגרסה הישנה של הנתב הוא יעשה לך את העבודה יופי
מקסימום אם יהיו לך בעיות יציבות וכו' תמיד תוכל לממש אחריות
בכל מקרה אין לך מה לחשוש אתה יכול להביא גם את הגרסה הישנה של הנתב הוא יעשה לך את העבודה יופי
מקסימום אם יהיו לך בעיות יציבות וכו' תמיד תוכל לממש אחריות
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי אז יש סיכוי אבל אפילו קטן שיצא לי בטעות הקושחה הישראלית? (כי אני קונה מ ksp) ואני יוכל להוריד את הגרסהת קושחת 2.0 שיש באתר של tp-link וזה יעבוד לי? ואחי תגיד יש לי עכשיוtall101 כתב:100 אחוז תהיה קושחה גלובלית
מקסימום אם יהיו לך בעיות יציבות וכו' תמיד תוכל לממש אחריות...
את הראוטר hotbox והוא עושה לי קליטה ממש חלשה גם אין לו בכלל אנטנות יש לו רק נראה לי אנטנה אחת בתוך
הקופסה אבל שוב זה הוט אז זה גם לא יהיה אנטנה איכותית אז אני ירגיש הבדל בקליטה ובמהירות אינטרנט באלחוטי
אצלי? אם אני יקח את הראוטר tp-link1043nd?
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי ואני יודע לעשות לבד את ההפיכה של hotbox מראוטר רק למודם אבל השאלה שלי הייתה שונה ב hotbox ישtall101 כתב:חחח עוד פעם אני יגיד - בנתב הזה איןןןן קושחה ישראלית! תוכל להוריד את הקושחה מהאתר שלהם ולעדכן בלי בעיה .. אם הhotbox שלך משמש כראוטר תתקשר להוט שיגדירו לך אותו למודם בלבד...
לו אנטנה נראה לי 1 בתוך הקופסה (אז זה גם בטח אנטנה קטנה ולא איכותית) ויש לי קליטה לא טובה אז אם אני יקנה
עכשיו את הראוטר 1043nd הגרסה 2 שזה יותר טוב בצבע כחול אני ירגיש הבדל בקליטה ובמהירות אינטרנט אלחוטי
או שאני לא ירגיש?
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

tall101 כתב:ברור שיהיה שיפור משמעותי מאוד בין הנתב של הHOTBOX לנתב של 1043
ל1043 יש 3 אנטנות והרבה אופציות שלא יהיו עוד מיליון שנה לHOTBOX...
אוקיי אז תודה רבה על כל העזרה!!! אני חושב שבימים הקרובים כשהיה לי זמן אני יקנה את הראוטר רק עוד שאלה ברשותך
המודם hotbox הוט טוב בתור מודם? או שעדיף גם להחליף את המודם hotbox? כי עכשיו יש לי אותו בתור ראוטר
ומודם ושאני יקנה את הראוטר אז אני יהפוך אותו רק למודם אז במודם הוא יכול גם לעשות לי בעיות? כמו ניתוקים
חוסר יציבות ובעיות דומות?
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי אז אני ישאיר אותו כמודם ועוד שאלה קטנה (אני מצטער שיש לי הרבה שאלות חח)tall101 כתב:HOTBOX בתור ראוטר הוא גרוע מאוד לפי כל מני ביקורות ברשת
אני משתמש בו בתור מודם והוא עובד מושלם בלי בעיות או נפילות...
מה ההבדל בין 3dbi ל 5dbi איך שהבנתי זה קשור לאנטנות או משהו נכון? אתה יכול קצת לאמר לי מה זה ומה ההבדל
ביניהם?
- Smartnetworks
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 203
- קיבל תודות: 16 פעמים
- יצירת קשר:
ההבדל בין 3dbi ל 5dbi זה עוצמת שידור האנטנות, ככל שהעוצמה חזקה יותר המרחק והטווח משתפרים ואיתם גם הקרינה...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
בגדול הסיבה לכל הסיפור הזה של קושחה ישראלית זה רגולציה בארץ על טווח התדרים של 5GHz, יש ערוצים מסויימים שמותר לשדר בהם ואחרים שאסור, אז כל ראוטר שמיובא לארץ שתומך בטווח התדרים הזה (כמו ה-WDR4300) צריך להיות עם קושחה שמגבילה אותך רק לתדרים המותרים לשימוש בארץ.
מכיוו שה-WR1043ND לא תומך ב-5GHz אלא ב-2.4GHz בלבד (שלגביו אין בארץ רגולציה שונה משאר העולם) אז אין לו קושחה מיוחדת, זאת אותה קושחה כמו בכל העולם.
דבר אחד שכדאי להגיד מראש - יש הרבה עדויות שהקושחה המקורית של הנתב הזה (ספציפית זו של גרסה 1 שלו, לא יודע לגבי 2) בעייתית מאוד. ייתכן שתצטרך לעבוד עם קושחת צד-שלישי (זה מה שאני עושה).
מכיוו שה-WR1043ND לא תומך ב-5GHz אלא ב-2.4GHz בלבד (שלגביו אין בארץ רגולציה שונה משאר העולם) אז אין לו קושחה מיוחדת, זאת אותה קושחה כמו בכל העולם.
דבר אחד שכדאי להגיד מראש - יש הרבה עדויות שהקושחה המקורית של הנתב הזה (ספציפית זו של גרסה 1 שלו, לא יודע לגבי 2) בעייתית מאוד. ייתכן שתצטרך לעבוד עם קושחת צד-שלישי (זה מה שאני עושה).
שידור וקליטה. חוק ההדדיות.Smartnetworks כתב:ההבדל בין 3dbi ל 5dbi זה עוצמת שידור האנטנות, ככל שהעוצמה חזקה יותר המרחק והטווח משתפרים ואיתם גם הקרינה......
ההבדל בין 3 ל5dBi זניח יחסית בכל מקרה מבחינת טווח.
לגבי הקרינה - לא מדובר בקרינה מייננת אז זה לא באמת משנה ובכל מקרה - כמות הקרינה בממוצע בחדר לא תגדל, אין יש מאין. האנטנה המדוברת פשוט מרכזת את הקרינה לצלחת פחוסה יותר כך שבמרכז האלומה מקבלים שבח של כ5dB ובשאר האיזורים עוצמת הקרינה פוחתת.
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי תודה לכולם אבל יש לי עוד שאלה ב hotbox כמודם צריכים שכל החיבורים יעברו דרכו כגון: פקס,קו טלפון ועוד אז זה מעצבן כי זה יוצא שבמקום אחד יש לי גם פקס גם טלפון גם hotbox ועכשיו גם ראוטר אז השאלה שלי אם להוט יש מודם אחר שמספק 100 ושיהיה אפשר לשים את הפקס והקו טלפון במקום אחר ולא ליד המודם זה אפשרי כאילו יש מודם כזה? כאילו שהחיבורים לא יהיו צריכים לעבור דרך המודם
רכשתי היום את הWR1043ND 2.0 שישמש אותי כAP
בנתים רץ על קושחת היצרן עדכון הקושחה דרך האתר + ההגדרות עברו חלק והנתב עובד כמו גדול ויש אפילו אופציות חדשות שלא הכרתי
אני ממליץ לך לקנות אותו
לגבי הקו טלפון והמודם - מציע לך לפנות להוט שיסדרו לך את העניין הזה פה בטוח לא תקבל תשובה כי זה כבר תלוי רק בהוט
אצלי למשל יש מודם נפרד בארון חשמל שמשמש לקו טלפון וההוטבוקס יושב אצלי בקומה למעלה ליד הנתב הראשי
בנתים רץ על קושחת היצרן עדכון הקושחה דרך האתר + ההגדרות עברו חלק והנתב עובד כמו גדול ויש אפילו אופציות חדשות שלא הכרתי
אני ממליץ לך לקנות אותו
לגבי הקו טלפון והמודם - מציע לך לפנות להוט שיסדרו לך את העניין הזה פה בטוח לא תקבל תשובה כי זה כבר תלוי רק בהוט
אצלי למשל יש מודם נפרד בארון חשמל שמשמש לקו טלפון וההוטבוקס יושב אצלי בקומה למעלה ליד הנתב הראשי
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

ותגיד איך הראוטר יושב טוב מבחינת ביצועים יציבות וקליטה? ותגיד הראוטר הזה תומך ב בזק והוט? כאילו אין מצב שפתאום הוט או בזק יכולים לאמר לי שהראוטר לא תומך בטכנולוגייה שלהם או משהו כזה זה יכול להיות? או שכל ראוטר תומך בבזק והוט?tall101 כתב:רכשתי היום את הWR1043ND 2.0 שישמש אותי כAP
אני ממליץ לך לקנות אותו
אצלי למשל יש מודם נפרד בארון חשמל שמשמש לקו טלפון וההוטבוקס יושב אצלי בקומה למעלה ליד הנתב הראשי...