התייעצות לגבי barebone i3
http://www.aliexpress.com/store/product ... 81715.html
המחיר כולל מע"מ הוא ~675 ש"ח.
מספר שאלות:
1. האם המכשיר יריץ 720p, 1080p ו3D מלא באופן חלק?
2. האם קיימת תמיכה בפורמטי האודיו המוכרים?
3. מהם החסרונות של המפרט? מה לא ניתן להריץ?
4. האם ברמת המחירים הזו קיימים מכשירים יעילים יותר?
5. שאלה כללית - מה עדיף קירור פסיבי או אקטיבי?
תודה מראש למגיבים!!!
המחיר כולל מע"מ הוא ~675 ש"ח.
מספר שאלות:
1. האם המכשיר יריץ 720p, 1080p ו3D מלא באופן חלק?
2. האם קיימת תמיכה בפורמטי האודיו המוכרים?
3. מהם החסרונות של המפרט? מה לא ניתן להריץ?
4. האם ברמת המחירים הזו קיימים מכשירים יעילים יותר?
5. שאלה כללית - מה עדיף קירור פסיבי או אקטיבי?
תודה מראש למגיבים!!!
נערך לאחרונה על ידי dwy ב 27/01/2014 12:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
אמנם אין spdif אבל יש אנלוגי 6 ערוצים שזה לא רע (ולא קיים בהרבה מהמחשבים הזעירים).
בכל אופן בתוספת 200 שח על המחיר הזה אתה מקבל nuc i3 של אינטל עם שלוש שנים אחריות בפלונטר.
אפשרות נוספת - אם כבר aliexpress, אז יש מכשיר אחר לאותו סוחר שקיבל ביקורות טובות יותר, יש לו מעבד לא רע 1037u ומישהו מהפורום כאן קנה ומרוצה.
בכל אופן בתוספת 200 שח על המחיר הזה אתה מקבל nuc i3 של אינטל עם שלוש שנים אחריות בפלונטר.
אפשרות נוספת - אם כבר aliexpress, אז יש מכשיר אחר לאותו סוחר שקיבל ביקורות טובות יותר, יש לו מעבד לא רע 1037u ומישהו מהפורום כאן קנה ומרוצה.
לגבי שאלת הקירור הפסיבי ,- תמיד עדיף קירור פסיבי למכשירי מדיה למינהם , אם המערכת בנויה נכון ושאין לה שום בעית התחממות גם בעומס עבודה מירבי לאורך שעות, אז אין ספק שעדיף פסיבי.
שתי סיבות עיקריות , השקט והאבק שלא מצתבר בכמויות כפי שקורה עם מערכות עם מאווררים וזרימת אוויר שמחייבות יותר נקיון (פילטרים עוזרים אבל צריכים נקיון מדי פעם) .
שתי סיבות עיקריות , השקט והאבק שלא מצתבר בכמויות כפי שקורה עם מערכות עם מאווררים וזרימת אוויר שמחייבות יותר נקיון (פילטרים עוזרים אבל צריכים נקיון מדי פעם) .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לדעתי אין NUC i3 במחיר הזה בפלונטר (ה-N2820 או 1007U זה לא i3 אלא סלרון), אבל אשמח לטעות.eran85z כתב:אמנם אין spdif אבל יש אנלוגי 6 ערוצים שזה לא רע (ולא קיים בהרבה מהמחשבים הזעירים).
אפשרות נוספת - אם כבר aliexpress, אז יש מכשיר אחר לאותו סוחר שקיבל ביקורות טובות יותר, יש לו מעבד לא רע 1037u ומישהו מהפורום כאן קנה ומרוצה....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
זה ה-I3 אליו התכוונתי:pixies כתב:לדעתי אין NUC i3 במחיר הזה בפלונטר (ה-N2820 או 1007U זה לא i3 אלא סלרון), אבל אשמח לטעות....
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDC3217BY
אמנם לא כמו הדגם מali אבל רק 200 ש"ח יותר
אגב, יש לדגם הזה כמה חסרונות שכדאי להכיר: אין חיבור USB 3.0, אין אודיו דיגיטלי מלבד HDMI, ויציאת ה-Thunderbolt יכולה להיות מעיקה (לא מניסיון אישי, לפי מה שקראתי). בדגמים חדשים יותר של הNUC חלק מהבעיות האלה לא קיימות
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כמו כן, אין למחשב הזה חיבור רשת, אפילו לא קווי. צריך להוסיף דונגל USB. זה מייקר עוד את המחשב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מסכים איתך. כל החסרונות האלה הופכים את הid18 של zotac לעדיף בתקציב הזה.pixies כתב:כמו כן, אין למחשב הזה חיבור רשת, אפילו לא קווי. צריך להוסיף דונגל USB. זה מייקר עוד את המחשב....
בכל אופן יש את האפשרות השילשית שמוזכרת פה http://www.hometheater.co.il/vp2006640#2006640
עדיין נראה לי שהזוטק מנצח, בזכות החיבורים
אני אנסה להתייחס לדברים באופן מרוכז.
ב-nuc i3 יש מספר חסרונות (הוזכרו בשרשור) ביחס למכשיר מאלי, פרט ליתרון קל למעבד - מבדיקות של cpubenchmark וcpuboss.
ביחס לשאר כפולי הליבה של של אותו מוכר מאלי, למעבד i3 m370 ביצועים טובים יותר בcpubenchmark וcpuboss.
השאלה היא אם המכשיר יכול להריץ 720p, 1080p ו3D מלא בצורה חלקה? והאם יכולות להיות בעיות עם פורמטי האודיו?
ב-nuc i3 יש מספר חסרונות (הוזכרו בשרשור) ביחס למכשיר מאלי, פרט ליתרון קל למעבד - מבדיקות של cpubenchmark וcpuboss.
ביחס לשאר כפולי הליבה של של אותו מוכר מאלי, למעבד i3 m370 ביצועים טובים יותר בcpubenchmark וcpuboss.
השאלה היא אם המכשיר יכול להריץ 720p, 1080p ו3D מלא בצורה חלקה? והאם יכולות להיות בעיות עם פורמטי האודיו?
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 243
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
קח בחשבון שהיו בפורום הזה כבר מספר תלונות על החברה הזאת
הדוגמא הראשונה שעולה לי לראש:
בחור שהזמין מהם ולא היה מקום מסודר לשים את ה HDD ואמרו לו תדביק לצד של המחשב עם מסקינג טייפ
היו עוד כמה בחצי שנה האחרונה
הדוגמא הראשונה שעולה לי לראש:
בחור שהזמין מהם ולא היה מקום מסודר לשים את ה HDD ואמרו לו תדביק לצד של המחשב עם מסקינג טייפ
היו עוד כמה בחצי שנה האחרונה