סנטר מעל הטלוויזיה
מדובר על טלוויזיה 60 אינץ.
צריך למצוא פתרון אסטתי למקם את הסנטר מתחת לטלוויזיה.
יש לי מזנון בגובה 65 ס"מ.
עדיין לא החלטתי איזה סנטר לקנות אבל לא יודע אם יהייה מקום לדחוף אותו מתחת לטלוויזיה + להשאיר מקום
לגבס + להשאיר מקום בין הגבס לבין המזנון.
צריך למצוא פתרון אסטתי למקם את הסנטר מתחת לטלוויזיה.
יש לי מזנון בגובה 65 ס"מ.
עדיין לא החלטתי איזה סנטר לקנות אבל לא יודע אם יהייה מקום לדחוף אותו מתחת לטלוויזיה + להשאיר מקום
לגבס + להשאיר מקום בין הגבס לבין המזנון.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אפשר להתקין את הסנטר מעל ה-TV, רק צריך לדאוג כאמור להטיות אותו לכיוון גובה אוזני המשתמש... 
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
אני מאוד לא ממליץ.
אומנם זה נכון שהתטעיה נכונה אמורה לתת את הסאונד הנחוץ, אבל אני עם סנטר גבוהה עם הטעיה ואני שובר את הראש איך להוריד אותו..
יש הבדל בנוכחות של הסנטר, אפילו עם כיול. וכמה מטרים מאחורי נקודת הישיבה יש הרבה יותר"סנטר"
בדף 74של התמונות יש אותי, תראה.
העם הדרישה לרמקולים שקועים היא חובה?
אומנם זה נכון שהתטעיה נכונה אמורה לתת את הסאונד הנחוץ, אבל אני עם סנטר גבוהה עם הטעיה ואני שובר את הראש איך להוריד אותו..
יש הבדל בנוכחות של הסנטר, אפילו עם כיול. וכמה מטרים מאחורי נקודת הישיבה יש הרבה יותר"סנטר"
העם הדרישה לרמקולים שקועים היא חובה?
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
כן, את הסנטר אוכל למקם על המזנון אבל ההנהלה חושבת שזה פחות יפה.ngold7 כתב:אני מאוד לא ממליץ.
העם הדרישה לרמקולים שקועים היא חובה?...
אולי בסוף נצליח למקם אותו בגבס מתחת לטלוויזיה.
אני פתוח להצעות.
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
סתם שאלה, על איזה רמקולים חשבת? מה התקציב?
וזה רמקול יפיפה שיכול להרשים אפילו את הקשות שבהנהל
http://www.bestbuy.com/site/6-1-2-3-way ... &cp=2&lp=2
וזה רמקול יפיפה שיכול להרשים אפילו את הקשות שבהנהל
http://www.bestbuy.com/site/6-1-2-3-way ... &cp=2&lp=2
.He who knows the past controls the future
עדיין לא חשבתי את האמת אני עמוד בתכנון התשתית שלא נשאר זמן לעיקר.ngold7 כתב:סתם שאלה, על איזה רמקולים חשבת? מה התקציב?
וזה רמקול יפיפה שיכול להרשים אפילו את הקשות שבהנהל![]()
http://www.bestbuy.com/site/6-1-2-3-way ... &cp=2&lp=2...
מה הגובה של סנטר ממוצע?
יצאתי מנקודת הנחה שרוחב ממוצע של רמקול קדמי הוא 20 ס"מ.
ההנחה מבוססת?
המשוואה היא:
קיר צפייה 2.4
מזנון 2.1 רוחב גובה 65 ס"מ
טלויזיה 60 - רוחב ממוצא 1.4
קיר גבס צף - (עדיין לא החלטתי כמה מרווח להשאיר בצדדים)
המשתנים:
2 רמקולים קדמיים שקועים סנטר שקוע וטלוויזיה 60.
תנסה למקם את המשתנים במשוואה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
אתה יכול למקם את הטלוויזיה בגובה תחתון של 90-100 ס"מ ואז זה משאיר לך לפחות 25 ס"מ של מקום להכניס את הסנטר אם נוריד את הפרופילים של הגבס. תפוס לך קיר לבן בבית בערך בגודל של קדמת הסלון החדש ותמקם מדבקות עגולות קטנות כאלה בחלל וזה ייתן לך את האינדיקציה הכי טובה.
לדעתי האישית, חושב שעיצובית (וגם אקוסטית) עדיף למקם קרוב יותר לגובה האוזניים לעומת למקם מעל הטלוויזיה עם הטיה מטה שהיא גם אפשרית כמובן.
אבל לפני הכל אתה צריך כמובן להיסגר על איזה רמקולים שקועים אתה רוצה ומה יהיה הגודל שלהם ?
אולי בכל זאת תוכל ללכת על מדפיים שנראים טוב ואז האישה תשתכנע ומשם הדרך אל הסנטר היא קצרה יחסית.
בדר"כ הן עושות בעיות עם הסאב.
לדעתי האישית, חושב שעיצובית (וגם אקוסטית) עדיף למקם קרוב יותר לגובה האוזניים לעומת למקם מעל הטלוויזיה עם הטיה מטה שהיא גם אפשרית כמובן.
אבל לפני הכל אתה צריך כמובן להיסגר על איזה רמקולים שקועים אתה רוצה ומה יהיה הגודל שלהם ?
אולי בכל זאת תוכל ללכת על מדפיים שנראים טוב ואז האישה תשתכנע ומשם הדרך אל הסנטר היא קצרה יחסית.
בדר"כ הן עושות בעיות עם הסאב.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.