מחפש המלצה לרסיבר קולנוע ביתי תקציב עד 5000
-
Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
היי כולם.. האונקיו שלי דגם TXNR 414, שבק חיים, פשוט לא נדלק, בינתיים במעבדה בתיקון אצל טופ אודיו.
עכשיו הבנתי שזו מחלה של הרבה אונקיו למיניהם.
אי לכך ובהתאם לזאת אני אמכור אותו ואני מחפש רסיבר קולנוע ביתי אך ורק ל 5.1 (אין מקום ל 7.1) הם יניעו 5 רמקולים של ווארפדייל
סדרת הדיאמונד 10.6 וגם אחוריים 10.2 סנטר וסאב pc 10 של ווארפדייל.
אני מחפש אפשרות להזרים מוזיקה גם דרך בלוטות' (אנדרואיד).
כן חייב לתמוך בתלת מימד, לפחות 6 כניסות HDMI ? ( ממיר הוט, פלייסטיישן 4, מחשב HTPC, פטיפון פרוג'קט ועוד ממיר של צלחת לווינית - כל אלה יחוברו)
כן אשמח אם הוא גם יתמוך ב 4K הממשמש ובא.
האונקיו 414 הגביר לפי המפרט שלו 80 וואט RMS , מעוניין במשהו קצת יותר חזק ואיכותי.
יש לכם המלצות?
דרך אגב האם יש דרך להגן על הרכיבים החשמליים האלה מפני מכות מתח? הטכנאי אמר שיכול להיות שהרסיבר קיבל מכת מתח מהממיר של הוט או משהו כזה, יש איך להגן על הציוד?
עכשיו הבנתי שזו מחלה של הרבה אונקיו למיניהם.
אי לכך ובהתאם לזאת אני אמכור אותו ואני מחפש רסיבר קולנוע ביתי אך ורק ל 5.1 (אין מקום ל 7.1) הם יניעו 5 רמקולים של ווארפדייל
סדרת הדיאמונד 10.6 וגם אחוריים 10.2 סנטר וסאב pc 10 של ווארפדייל.
אני מחפש אפשרות להזרים מוזיקה גם דרך בלוטות' (אנדרואיד).
כן חייב לתמוך בתלת מימד, לפחות 6 כניסות HDMI ? ( ממיר הוט, פלייסטיישן 4, מחשב HTPC, פטיפון פרוג'קט ועוד ממיר של צלחת לווינית - כל אלה יחוברו)
כן אשמח אם הוא גם יתמוך ב 4K הממשמש ובא.
האונקיו 414 הגביר לפי המפרט שלו 80 וואט RMS , מעוניין במשהו קצת יותר חזק ואיכותי.
יש לכם המלצות?
דרך אגב האם יש דרך להגן על הרכיבים החשמליים האלה מפני מכות מתח? הטכנאי אמר שיכול להיות שהרסיבר קיבל מכת מתח מהממיר של הוט או משהו כזה, יש איך להגן על הציוד?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אין לאונקיו בעיות אמינות יותר מלכל חברה אחרת בתחום. אני קניתי אונקיו 600 לפני יותר מעשר שנים והוא עדיין עובד פיקס (עכשיו אצל גיסתי...) - האם ניתן להסיק מכך שאונקיו חברה מדהימה ואיכותית שלרסיברים שלה אורך חיים נדיר, או שהאנקדוטה שלי והאנקדוטה שלך אומרות מעט מאוד על האיכות הכללית של מוצרי אונקיו (וזה מבלי להתייחס לכך שבמקרה שלך הטכנאי העלה השערה סבירה למדי שהרסיבר קיבל מכת מתח מהממיר של הוט...)?
אם אתה מחפש תירוץ לשדרג אז סבבה, אבל לעניות דעתי אתה סתם קופץ למסקנות. בכל אופן, גש לחנות מתמחה שמחזיקה את הוורפידייל 10.6 בתצוגה, ובחן כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב עם רסיברים שונים בטווח המחירים שתיארת (שבהחלט יהיה שדרוג ביחס ל-414), כגון:
אם אתה מחפש תירוץ לשדרג אז סבבה, אבל לעניות דעתי אתה סתם קופץ למסקנות. בכל אופן, גש לחנות מתמחה שמחזיקה את הוורפידייל 10.6 בתצוגה, ובחן כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב עם רסיברים שונים בטווח המחירים שתיארת (שבהחלט יהיה שדרוג ביחס ל-414), כגון:
- מרנץ 5007 או 5008 (אולי אפילו 6007 במכירת חיסול...)
- אונקיו 626 (שאפשר גם להשיג אותו ב-2,500 ש"ח בלבד ברכישה דרך אמזון גרמניה..!)
- ימאהה 675 או 773 או A730 (ואולי אפילו A820 במכירת חיסול)
- דנון X2000
- פיוניר 1123
- NAD T748 (מעולה בסטריאו אבל רק 4 כניסות HDMI)
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אני מצדיק את פותח השירשור בנושא התקלות הרבות ברסיברים של אונקיו.
לצערי יש לי רסיבר של אונקיו 809 שנרכש לפני כשנתיים וקצת דרך אמזון ,לצד מחמאות רבות על יכולותיו כיום לאחר קריאה ברשת ברור לי שכל נושא הhdmi ברסיברים של אונקיו כבר לא בעיה שולית.
הרשת מפוצצת בתקלות של רסיברים של אונקיו,ולצערי זה נוגע לכל הדגמים של השנים האחרונות.
מספיק לרשום hdmi onkyo ותראה מה עולה בגוגל,זה פשוט לא יאמן,גם הפורום של החברה מפוצץ בתקלות שונות .
שוכב אצלי בבית רסיבר כמעט חדש מאוד יקר שבלי תיקון של כ1500 לא שווה כלום וזה עצוב מאוד.
אם מישהו ממש רוצה רסיבר של אונקיו אני מוכר את שלי ב2000 שקל כך שלאחר תיקון במחיר של 3500 יש לכם את הרסיבר הטוב ביותר לתקציב.
לצערי יש לי רסיבר של אונקיו 809 שנרכש לפני כשנתיים וקצת דרך אמזון ,לצד מחמאות רבות על יכולותיו כיום לאחר קריאה ברשת ברור לי שכל נושא הhdmi ברסיברים של אונקיו כבר לא בעיה שולית.
הרשת מפוצצת בתקלות של רסיברים של אונקיו,ולצערי זה נוגע לכל הדגמים של השנים האחרונות.
מספיק לרשום hdmi onkyo ותראה מה עולה בגוגל,זה פשוט לא יאמן,גם הפורום של החברה מפוצץ בתקלות שונות .
שוכב אצלי בבית רסיבר כמעט חדש מאוד יקר שבלי תיקון של כ1500 לא שווה כלום וזה עצוב מאוד.
אם מישהו ממש רוצה רסיבר של אונקיו אני מוכר את שלי ב2000 שקל כך שלאחר תיקון במחיר של 3500 יש לכם את הרסיבר הטוב ביותר לתקציב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
מה נגמר עם הפניה שלך לאונקיו ארה"ב?claudia5 כתב:אני מצדיק את פותח השירשור בנושא התקלות הרבות ברסיברים של אונקיו.
אם מישהו ממש רוצה רסיבר של אונקיו אני מוכר את שלי ב2000 שקל כך שלאחר תיקון במחיר של 3500 יש לכם את הרסיבר הטוב ביותר לתקציב....
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הם מוכנים לתקן אותו חינם אם אני ישלח את הרסיבר אבל הם לא מוכנים לשלוח לי את הרכיב כדי שאני יתקן כאן.
המשלוח של 21 ק"ג לא זול בכללללל
המשלוח של 21 ק"ג לא זול בכללללל
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
אותו הדבר היה לי עם האינטגרה הם לא מוכנים לשלוח חלקים.claudia5 כתב:הם מוכנים לתקן אותו חינם אם אני ישלח את הרסיבר אבל הם לא מוכנים לשלוח לי את הרכיב כדי שאני יתקן כאן.
המשלוח של 21 ק"ג לא זול בכללללל...
לא נורא יחסית למה שחסכתי בזמנו אני עדין ברווח.