דחוף-בעיה בVOD של יס
אז ככה בחדר של אחי יש ממיר שהוא אצלו כמה חודשים אבל הוא מהממירים החדשים - מדבקה כתומה
הממיר טס בהקלטות והכל עובד חלק חוץ מהVOD שהותקן אצלנו לפני שבועיים שמשום מה הוא איטי בתפריטים ובאמצע פרק של סדרה או כל דבר אחר שהוא רואה ב VOD הפרק נעצר באמצע וטוען וזה קורה כמה פעמים.
לעומת זאת לי בחדר יש ממיר שהוא דור ראשון מדבקה ירוקה הממיר לא נתקע או משו אבל הוא לא מהיר בהקלטות כמו הממיר של אחי אבל לעומת זאת בVOD הוא טס עובר חלק בתפריט ולא נעצר בכלל באמצע פרק או סרט...
מחר צריכים להגיע אלינו טכנאי שיחליף לי את הממיר בחדר לחדש כמו לאחי אבל אני מפחד שהוא יתקע כמו הממיר מדבקה כתומה
כדאי לי לא להחליף?
*יש לנו 20 מגה בבית והחדר שלי נמצא יותר רחוק מהראוטר מהחדר של אחי(אם זה קשור)
הממיר טס בהקלטות והכל עובד חלק חוץ מהVOD שהותקן אצלנו לפני שבועיים שמשום מה הוא איטי בתפריטים ובאמצע פרק של סדרה או כל דבר אחר שהוא רואה ב VOD הפרק נעצר באמצע וטוען וזה קורה כמה פעמים.
לעומת זאת לי בחדר יש ממיר שהוא דור ראשון מדבקה ירוקה הממיר לא נתקע או משו אבל הוא לא מהיר בהקלטות כמו הממיר של אחי אבל לעומת זאת בVOD הוא טס עובר חלק בתפריט ולא נעצר בכלל באמצע פרק או סרט...
מחר צריכים להגיע אלינו טכנאי שיחליף לי את הממיר בחדר לחדש כמו לאחי אבל אני מפחד שהוא יתקע כמו הממיר מדבקה כתומה
כדאי לי לא להחליף?
*יש לנו 20 מגה בבית והחדר שלי נמצא יותר רחוק מהראוטר מהחדר של אחי(אם זה קשור)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
איך הוא מחובר לרשת?
חיבור אלחוטי או בעיות בחווט יכולים לגרום לבעיות כאלה.
על פניו זה נראה כמו בעיה באינטרנט שלך.
על פניו זה נראה כמו בעיה באינטרנט שלך.
הממיר בסלון מחובר עם חוט לראוטר וזה מגיע לחדרים עם הקופסא השחורה דרך הכבלים של יס.oferlaor כתב:איך הוא מחובר לרשת?
על פניו זה נראה כמו בעיה באינטרנט שלך....
אם זה בעיה של אינטרנט אז איך אצלי בחדר בסלון ובחדר של הוריי אין את הבעיה הזאת?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
לאו דווקא יש בעיה באינטרנט לבית אלא יתכן שיש בעיה בחוט הספציפי.
תברר את ה-IP של הממיר הספציפי ותעשה ping -t לכתובת הזו. אחרי כמה דקות תעצור את זה ובדוק כמה packet loss.
תברר את ה-IP של הממיר הספציפי ותעשה ping -t לכתובת הזו. אחרי כמה דקות תעצור את זה ובדוק כמה packet loss.
היה אצלנו טכנאי היום והוא סידר את זה,מה שקרה זה שהכבל שמחובר לנקודה של יס בקיר היה עקום בצורה של "ר" ולכן נישבר מה שהורגש רק בvod.oferlaor כתב:לאו דווקא יש בעיה באינטרנט לבית אלא יתכן שיש בעיה בחוט הספציפי.
תברר את ה-IP של הממיר הספציפי ותעשה ping -t לכתובת הזו. אחרי כמה דקות תעצור את זה ובדוק כמה packet loss....
עכשיו הvod רץ