PLEX על Popcorn A400
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אחרי מאבקים בלתי מוצלחים עם YAMJ, אני חייב להמליץ לכל מי שיש לו את ה A400 להתקין את אפליקצית פלקס.
ממשק נוח מהיר ויפהפה, שמאפשר סינון לפי UNWATCHED שחשוב לי מאד, וכן עוד אופציות רבות.
דרוש להפעיל Plex Server על אחד המחשבים בבית (או ה-NAS) ולהגדיר את התיקיות הרלוונטיות.
הפלקס עושה את כל השאר כולל סריקה חוזרת אוטומטית בקצב המוגדר ע"י המשתמש.
גם מאד נוח לעריכה במידה ומתבצע זיהוי לא נכון.
לא מצאתי (גם לא חיפשתי) מקורות אינפורמציה בעברית, אבל אם מישהו מצא - מוזמן לחלוק.
ממשק נוח מהיר ויפהפה, שמאפשר סינון לפי UNWATCHED שחשוב לי מאד, וכן עוד אופציות רבות.
דרוש להפעיל Plex Server על אחד המחשבים בבית (או ה-NAS) ולהגדיר את התיקיות הרלוונטיות.
לא מצאתי (גם לא חיפשתי) מקורות אינפורמציה בעברית, אבל אם מישהו מצא - מוזמן לחלוק.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
אחד היתרונות המשמעותיים ב-A400 הוא הג' וקבוקס שלו המייתר את הצורך בג' וקבוקס חיצוני. יפה; מפורט נותן גם מידע בעברית כשקיים במערכות איסוף המידע וניתן גם לערוך באמצעות התוכנה nmjed3. סרטים. סדרות. מוסיקה ואין בעיית כתוביות או כול בעייה אחרת.
-
liorreem
- חבר ותיק

צודק פרט לבעיה קטנה אך משמעותית אחת - אין סינון לפי סרטים שלא ניצפו.
לאנשים עם ספריות גדולות זה חשוב מאד, מאחר וזה מאד לא נוח לחפש ממאות סרטים בספריה את אלו שעדיין לא ראית.
ב-PLEX זה הסינון הבסיסי!
בכל אופן, הבנתי שיש פתרון לבעיית הכתוביות החיצוניות, אבל עוד לא הספקתי להתעמק. אביא את הממצאים בהמשך אם תרצו.
לאנשים עם ספריות גדולות זה חשוב מאד, מאחר וזה מאד לא נוח לחפש ממאות סרטים בספריה את אלו שעדיין לא ראית.
ב-PLEX זה הסינון הבסיסי!
בכל אופן, הבנתי שיש פתרון לבעיית הכתוביות החיצוניות, אבל עוד לא הספקתי להתעמק. אביא את הממצאים בהמשך אם תרצו.
רציתי לשאול בבקשה משהו אם כבר אתה מדבר על PLEXliorreem כתב:אחרי מאבקים בלתי מוצלחים עם YAMJ, אני חייב להמליץ לכל מי שיש לו את ה A400 להתקין את אפליקצית פלקס.
לא מצאתי (גם לא חיפשתי) מקורות אינפורמציה בעברית, אבל אם מישהו מצא - מוזמן לחלוק....
איך הצלחת להשתמש בו?
התקנתי את התוכנה על המחשב נרשמתי התחברתי הוספתי סרטים אבל בהתחברות לשרת במחשב הוא לא מצליח להתחבר לי הוא רושם לי שגיאת התחברות לשרת המחשב
איך אני יכולה להגדיר את התווכנה שתזהה את המחשב?
אני נואשת כבר מתסבוכת עם התוכנה\:
אשמח לתשובה בנושא, תודה רבה.
liorreem כתב:צודק פרט לבעיה קטנה אך משמעותית אחת - אין סינון לפי סרטים שלא ניצפו.
ב-PLEX זה הסינון הבסיסי!
בכל אופן, הבנתי שיש פתרון לבעיית הכתוביות החיצוניות, אבל עוד לא הספקתי להתעמק. אביא את הממצאים בהמשך אם תרצו....
האם מצאת פתרון לנושא הכתוביות ?
-
liorreem
- חבר ותיק

הי
באתר NMJ טוענים שיש פתרון לבעית הכתוביות של PLEX על פופקורן A400:
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=67854
הפתרון כרות בעריכה של קובץ XML.
אני ניסיתי ולא הצלחתי. ה-PLEX עדיין מתעלם מהכתוביות החיצוניות.
אתם מוזמנים לנסות ולדווח.
באתר NMJ טוענים שיש פתרון לבעית הכתוביות של PLEX על פופקורן A400:
הפתרון כרות בעריכה של קובץ XML.
אני ניסיתי ולא הצלחתי. ה-PLEX עדיין מתעלם מהכתוביות החיצוניות.
אתם מוזמנים לנסות ולדווח.
-
liorreem
- חבר ותיק

תקצירים באנגלית זה לא העיה מבחינתי.
חוסר תמיכה בכתוביות SRT - זאת הבעיה העיקרית.
תנסה ותגיד אם גם אצלך זה לא עובד.
אל תשכח להתקין PLEX במחשב קודם ולתת לו לסרוק את התיקיות.
אתה צריך להכניס בפופקורן את כתובת ה-IP של המחשב בו מותקן ה-PLEX SERVER
אתה צריך להכניס בפופקורן את כתובת ה-IP של המחשב בו מותקן ה-PLEX SERVER
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
-liorreem כתב:תקצירים באנגלית זה לא העיה מבחינתי.
אתה צריך להכניס בפופקורן את כתובת ה-IP של המחשב בו מותקן ה-PLEX SERVER...
זאת לא בעיה, לבצע, בתור מנהל רשתות
רק מה, לקח לו הממממון זמן לסרוק, ומלא פוסטרים הוא דוחף סתם תמונה שהוא לקח מהסרט עצמו....
עוד לא ניסיתי הקרנה עם כתוביות. (לא היה לי זמן)
-
liorreem
- חבר ותיק

חדשות טובות - הצלחתי (בעזרתם האדיבה של חברי פורום NMJ) לפצח את נושא הצגת הכתוביות החיצוניות באפליקצית PLEX על הפופקורן A400 שלי.
בעיקרון, נדרשתי ליצר קובץ config.xml שהורכב משורות הקוד הבאות:
כל אחד נדרש כמובן לעדכן את המיקום הנכון וכתובת ה-IP של ספרית הסרטים שלו בקובץ הנ"ל.
לשאלות בנושא אפשר לפנות אלי , אבל במקרים מסובכים אפשר לפנות למומחים האמיתיים בשרשור הבא:
עכשיו אני כבר יכול לחיות יותר בשלום עם הפופקורן מאחר והפלקס הרבה יותר נעים ונוח מה-NMJ , במיוחד הקטע של סינון קבצים שלא נצפו שהיה חסר לי מאד, אבל הוא גם מכיל פיצ'רים רבים נוספים.
חבל מאד שלא קיימת אפליקציית XBMC לפופקורן (שמעתי משהו על כך למכשירים ישנים יותר).
זה היה הופך אותו לאידאלי.
ולהפנות את האפליקציה לספריה שבה מצוי הקובץ הנ"ל.
<replace_policy>
<replace from="/volume1/video/" to="smb://192.168.1.132/video/" />
...
כל אחד נדרש כמובן לעדכן את המיקום הנכון וכתובת ה-IP של ספרית הסרטים שלו בקובץ הנ"ל.
לשאלות בנושא אפשר לפנות אלי , אבל במקרים מסובכים אפשר לפנות למומחים האמיתיים בשרשור הבא:
עכשיו אני כבר יכול לחיות יותר בשלום עם הפופקורן מאחר והפלקס הרבה יותר נעים ונוח מה-NMJ , במיוחד הקטע של סינון קבצים שלא נצפו שהיה חסר לי מאד, אבל הוא גם מכיל פיצ'רים רבים נוספים.
חבל מאד שלא קיימת אפליקציית XBMC לפופקורן (שמעתי משהו על כך למכשירים ישנים יותר).
זה היה הופך אותו לאידאלי.
-
liorreem
- חבר ותיק

עריכה: (לא כל השורות בציטוט מופיעות - מגבלה של הדף, אבל ניתן לראות את הקובץ המלא בקישור בעמוד 45)liorreem כתב:חדשות טובות - הצלחתי (בעזרתם האדיבה של חברי פורום NMJ) לפצח את נושא הצגת הכתוביות החיצוניות באפליקצית PLEX על הפופקורן A400 שלי.
ולהפנות את האפליקציה לספריה שבה מצוי הקובץ הנ"ל.......
זה היה הופך אותו לאידאלי....
·