יעוץ ברכישת כרטיס טיסה - טיסות LowCost -
אני מעוניין לטוס לברלין בין התאריכים ה1.5 עד 4.5
וכבר קרוב לחודש שאני מחפש כרטיס טיסה במחיר הזול ביותר, טיסה ישירה בלבד.
ומצאתי שטיסות לואקוסט כנראה מתאימות לי ולצרכיי .. הטיסה היחידה שכרגע מצאתי במחיר סביר היא של easy jet
במחיר של 320 דולר, אבל השעות לא משהו בכלל והחזרה היא ב7 בבוקר ביום ראשון כלומר אני מפספס יום שלם מהטיול..
בקיצור השאלה שלי היא כזאת לכל בעליי הנסיון מבינכם, טיסות לואו קוסט מתרבות לקראת תאריך הדד ליין? והאם המחיר יורד או עולה? לחכות לסוף או לא ? התאריך מאוד חשוב ולא גמיש
האם יש לכם המלצה לעוד דרכים לחפש כרטיס בזול ?
אציין שכל התהיות האלה נובעות מהדילים של הדקה ה90 שיוצא לי לראות על ברלין לדוגמא כרגע יש דיל בגרופון לחודש פב' ב800 שקל לכרטיס טיסה שזה ממש ממש זול .. לכן זה גורם לי לתהות אם שווה לחכות לרגע האחרון או לא ?
תודה למגיבים.
וכבר קרוב לחודש שאני מחפש כרטיס טיסה במחיר הזול ביותר, טיסה ישירה בלבד.
ומצאתי שטיסות לואקוסט כנראה מתאימות לי ולצרכיי .. הטיסה היחידה שכרגע מצאתי במחיר סביר היא של easy jet
במחיר של 320 דולר, אבל השעות לא משהו בכלל והחזרה היא ב7 בבוקר ביום ראשון כלומר אני מפספס יום שלם מהטיול..
בקיצור השאלה שלי היא כזאת לכל בעליי הנסיון מבינכם, טיסות לואו קוסט מתרבות לקראת תאריך הדד ליין? והאם המחיר יורד או עולה? לחכות לסוף או לא ? התאריך מאוד חשוב ולא גמיש
האם יש לכם המלצה לעוד דרכים לחפש כרטיס בזול ?
אציין שכל התהיות האלה נובעות מהדילים של הדקה ה90 שיוצא לי לראות על ברלין לדוגמא כרגע יש דיל בגרופון לחודש פב' ב800 שקל לכרטיס טיסה שזה ממש ממש זול .. לכן זה גורם לי לתהות אם שווה לחכות לרגע האחרון או לא ?
תודה למגיבים.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
חודש פברואר הוא חודש די "מת" מבחינת תיירות, לכן יש מצב שתראה מחירים הרבה יותר זולים. טיסות לואו קוסט הן עדיין טיסות סדירות, ולכן לא סביר שיוספו טיסות בקו ת"א-ברלין בתקופה הקרובה, לא מדובר פה בעונת שיא. בנוסף, ברור שטיסת הבוקר שבה אתה מפסיד יום היא זולה יותר - חברות התעופה יודעות טוב מאוד לתמחר.
אם תרצה טיסה שיוצאת בבוקר וחוזרת בערב, היא כנראה תעלה לך יותר מאשר ההיפך.
אם תרצה טיסה שיוצאת בבוקר וחוזרת בערב, היא כנראה תעלה לך יותר מאשר ההיפך.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
טסתי בטיסה כזאת, של WIZZAIR ולמדתי כמה דברים תוך כדי. שים לב לכל הפרטים הקטנים באתר שלהם ותקרא טוב טוב כי אם לא, אתה תשלם כסף על כל פיפס קטן.
1) ככל שהתאריך מתקרב אתה תשלם יותר על כרטיס ולא פחות. מבחינת החברה הם רוצים למלא את המטוס כמה שיותר מוקדם.
2) תעשה צ'ק אין דרך האתר שלהם ותדפיס את הכרטיס טיסה שלך לבד בבית. אם תבוא לשדה תעופה ותעשה את זה שם - תשלם.
3) שים לב לגודל של התיק שאתה רוצה לעלות למטוס. קרא באתר שלהם בדיוק כמה הם מרשים. אם זה יותר גדול - תשלם.
4) רוב הפעמים הצ'ק אין שלהם הוא בטרמינל 1. צריך לקחת לשם אוטובוס מטרמינל 3. קח בחשבון את זה כשאתה מתכנן להגיע לנתב"ג.
5) קנה אוכל ושתייה למטוס בדיוטי-פרי. די יקר לקנות אותם בטיסה עצמה.
6) תהיה בטוח בתאריכים שאתה טס. אין ביטולי עסקה. הכסף לא יחזור. שינוי תאריכים גם יעלה לך לא מעט.
מקווה שעזרתי.
1) ככל שהתאריך מתקרב אתה תשלם יותר על כרטיס ולא פחות. מבחינת החברה הם רוצים למלא את המטוס כמה שיותר מוקדם.
2) תעשה צ'ק אין דרך האתר שלהם ותדפיס את הכרטיס טיסה שלך לבד בבית. אם תבוא לשדה תעופה ותעשה את זה שם - תשלם.
3) שים לב לגודל של התיק שאתה רוצה לעלות למטוס. קרא באתר שלהם בדיוק כמה הם מרשים. אם זה יותר גדול - תשלם.
4) רוב הפעמים הצ'ק אין שלהם הוא בטרמינל 1. צריך לקחת לשם אוטובוס מטרמינל 3. קח בחשבון את זה כשאתה מתכנן להגיע לנתב"ג.
5) קנה אוכל ושתייה למטוס בדיוטי-פרי. די יקר לקנות אותם בטיסה עצמה.
6) תהיה בטוח בתאריכים שאתה טס. אין ביטולי עסקה. הכסף לא יחזור. שינוי תאריכים גם יעלה לך לא מעט.
מקווה שעזרתי.
אין לי ניסיון דווקא בלו קוסט אבל הכלל שנכון לטיסות רגילות, נכון גם פה. אם התאריך קריטי, אז קנה מייד.
זה גם פשוט קומון סנס: אם הסבירות היא שיהיו מחירים יותר זולים בעתיד, אז היו מוזילים אותם כבר עכשיו. חברות התעופה מנסות לעשות אופטימיזציה על ההכנסות והן יודעות הרבה יותר ממך על איך הביקוש משתנה עם התאריכים.
לחכות לרגע האחרון בתקווה למחיר זול יותר זה צעד עם תוחלת שלילית. סביר לעשות כך רק אם אתה גמיש בתאריכים או שלא איכפת לך גם לא ליסוע בכלל או שאתה אוהב את "המשחק" אך גם לא נורא אם בסוף תיאלץ לשלם דווקא יותר.
זה גם פשוט קומון סנס: אם הסבירות היא שיהיו מחירים יותר זולים בעתיד, אז היו מוזילים אותם כבר עכשיו. חברות התעופה מנסות לעשות אופטימיזציה על ההכנסות והן יודעות הרבה יותר ממך על איך הביקוש משתנה עם התאריכים.
לחכות לרגע האחרון בתקווה למחיר זול יותר זה צעד עם תוחלת שלילית. סביר לעשות כך רק אם אתה גמיש בתאריכים או שלא איכפת לך גם לא ליסוע בכלל או שאתה אוהב את "המשחק" אך גם לא נורא אם בסוף תיאלץ לשלם דווקא יותר.
משה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
המצב היחיד שהולך כאן נגד ההגיון זה להשתמש באפליקציה כמו Hulyo, שמציעה כרטיסי טיסה ברגע האחרון (אבל ממש ברגע האחרון: לכל היותר 24 שעות לפני הטיסה) במחירי רצפה (כי עדיף כיסא שמשלם אפילו $100 מכיסא ריק...)
הבעיה היא שלמיטב ידיעתי הכרטיסים הם רק בכיוון אחד, ולכן אם תאריך החזרה שלך לא גמיש, כדאי כנראה בכל מקרה ללכת על טיסה זולה עכשיו.
הבעיה היא שלמיטב ידיעתי הכרטיסים הם רק בכיוון אחד, ולכן אם תאריך החזרה שלך לא גמיש, כדאי כנראה בכל מקרה ללכת על טיסה זולה עכשיו.
epony,
יש בעייה יותר בסיסית מזה שזה יהיה בכיוון אחד, וזה שאף אחד לא מבטיח של-Hulyo יהיה מה להציע אז. זה הימור שמתאים למי שמאוד גמיש.
כל הסיפור הזה לא שונה מללכת לשוק הירקות בדקות הסגירה בתקווה שיהיו עגבניות בזול. אולי יהיו ואולי לא, ואולי יהיו אך באיכות נמוכה. מי שחשוב לו עגבניות טובות, שלא יחכה.
יש בעייה יותר בסיסית מזה שזה יהיה בכיוון אחד, וזה שאף אחד לא מבטיח של-Hulyo יהיה מה להציע אז. זה הימור שמתאים למי שמאוד גמיש.
כל הסיפור הזה לא שונה מללכת לשוק הירקות בדקות הסגירה בתקווה שיהיו עגבניות בזול. אולי יהיו ואולי לא, ואולי יהיו אך באיכות נמוכה. מי שחשוב לו עגבניות טובות, שלא יחכה.
משה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
moco, לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי שאם תאריך החזרה לא גמיש אז זו לא אלטרנטיבה טובה...
ואני הוספתי שזה לא רק עיניין של תאריך החזרה אלא גם היציאה. אם חשוב לך לצאת בתאריך מסוים ולא איכפת לך מתי אתה חוזר, זה עדיין בעייתי.epony כתב:moco, לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי שאם תאריך החזרה לא גמיש אז זו לא אלטרנטיבה טובה......
נערך לאחרונה על ידי moco ב 27/01/2014 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
כן. אחרי שיש לך כרטיס וBOOKING REF אתה יכול לעשות צ'ק אין באתר. ואם אתה מתכנן לקחת מזוודה, תשלם עליה כבר מראש אחרת זה יעלה יותר בשדה. ושים לב להגבלות של כבודת יד - באיזיג'ט מאוד מקפידים על זה.atraf כתב:תודה למגיבים, בקיצור להזמין בהקדם
אם הייתי גמיש בתאריכים הייתי מרשה לעצמי לחכות לרגע האחרון
לא הבנתי את העניין של הצ'ק אין באתר, לדוגמה אני מזמין מeasyjet איפה עושים צ'ק אין ? אחרי הרכישה ?...