בחלק השני של המבחן הגדול אנחנו מתמקדים ב 10 דגמים בקבוצת המחיר הכי חשובה.

ngold7 כתב:מעניין שדווקא הקליפש, שידועים כקרים ומתכתים נשמעו חמימים במוזיקה.. עוד מיתוס שנשבר..
תודה...

למה זה משנה? אם כבר ב-4300 (מחיר נקוב באינטרנט) אתה מקבל את הזוכה של הקטגוריה הגבוה יותר?האם לדעתך הרמקולים שהגיעו למקומות הראשונים במבחן חלק א' (עד 3,000 ש"ח) יכולים לתת פייט לרמקולים שהגיעו ל מקומות האחרונים במבחן חלק ב' (עד 6,000 ש"ח) ?...
Trendin כתב:אורן, אני קניתי את ה ls50 באייבי מחנות מאיטליה. הגיעה אלי הביתה עם שליח בקופסה ענקית, נתתי לו את הכסף למכס ושלחתי אותו לדרכו.. תענוג אמיתי, חסכון של אלפי שקלים ורמוקלים פשוט מדהימים ביופי ובסאונד. אני לא רואה שום סיבה לקנות בארץ היום שום דבר. גם ככה האחריות בארץ היא רק לשנה שזה בדיחה לעומת 5 שנותנים באנגליה למשל.....

אכן,גם אני התאכזבתי לגלות שדגמי הסילבר של מוניטור אודיו לא ברשימה...freedom_il כתב:קודם כל: כל הכבוד וישר כוח!זו השקעה ברמה בינלאומית.
לצערי, שלושה רמקולים בקטגוריה שמאוד מעניינים אותי בהשוואה לכמה מהנבחנים לא הגיעו למבחן:
KEF R100
Monitor Audio Silver 1
Monitor Audio Silver 2
חבל. אלה שלושה דגמי ביניים מאוד מעניינים ודי חדשים שההשוואה שלהם היתה יכולה להוסיף הרבה עניין. בייחוד כי שלושתם דגמים יפים מאוד שיכולים להשתלב בעיצוב של הרבה אנשים (וגם שלי...)...