האם כדאי לי לעבור מ CRT לLCD/LED ?
שלום,
מאז ומתמיד בסלון הייתה לי טלויזית CRT רגילה. לאחרונה ראיתי שיש אצל סמסונג טלויזיות LED שהן גם SMART TV במחיר נמוך מאוד יחסית. וכעת אני מתלבט אם הגיע הזמן להתקדם.
הבעיה : אני מחובר ל3 צלחות לווין ,ואני מניח שהשידורים בהם רגילים (SD נכון?), ואני יודע שרק מסכי CRT יודעים להציג תמונה טובה באיכויות נמוכות כאלה. אבל יכול להיות שאני לא מעודכן. האם מסכי LED החדשים מציגים שיפור בשידורים באיכות נמוכה לעומת מסכי LCD ?
אני בהחלט מעוניין לראות תכני HD בטלויזיה החדשה, ואף להתחבר למחשב (וגם לאינטרנט אם קיימת אפשרות כזו בטלויזיה) אבל אני לא הדייר היחידי בבית ויש אנשים שעדיין מעוניינים לראות את הערוצים הרגילים.
יש אולי דרך אולי להעביר את שידורי הלווינים לאיכות HD כדי שלא תיהיה סיבה שתעכב את המעבר למסך חדש? או שזה שטות ?
אגב, אני לא בטוח מה זה boxee box אבל הבנתי שהוא קולט שידורים ותכנים לא רק בארה"ב ,זה נכון? כלומר אפשר לחבר אותו לראות ערוץ 10 ו2 למשל?
תודה.
מאז ומתמיד בסלון הייתה לי טלויזית CRT רגילה. לאחרונה ראיתי שיש אצל סמסונג טלויזיות LED שהן גם SMART TV במחיר נמוך מאוד יחסית. וכעת אני מתלבט אם הגיע הזמן להתקדם.
הבעיה : אני מחובר ל3 צלחות לווין ,ואני מניח שהשידורים בהם רגילים (SD נכון?), ואני יודע שרק מסכי CRT יודעים להציג תמונה טובה באיכויות נמוכות כאלה. אבל יכול להיות שאני לא מעודכן. האם מסכי LED החדשים מציגים שיפור בשידורים באיכות נמוכה לעומת מסכי LCD ?
אני בהחלט מעוניין לראות תכני HD בטלויזיה החדשה, ואף להתחבר למחשב (וגם לאינטרנט אם קיימת אפשרות כזו בטלויזיה) אבל אני לא הדייר היחידי בבית ויש אנשים שעדיין מעוניינים לראות את הערוצים הרגילים.
יש אולי דרך אולי להעביר את שידורי הלווינים לאיכות HD כדי שלא תיהיה סיבה שתעכב את המעבר למסך חדש? או שזה שטות ?
אגב, אני לא בטוח מה זה boxee box אבל הבנתי שהוא קולט שידורים ותכנים לא רק בארה"ב ,זה נכון? כלומר אפשר לחבר אותו לראות ערוץ 10 ו2 למשל?
תודה.
נערך לאחרונה על ידי Somnium ב 24/01/2014 22:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אתה בפורום הלא מתאים.
תעבור לפורום וינטא'ג.
תעבור לפורום וינטא'ג.
- טלHD
- גורו

אה.... אתה אמיתי?
מה התקציב שלך ותנאי הצפייה?
מה התקציב שלך ותנאי הצפייה?
מרחק של 2 מטר בערך,קצת יותר. חדר שהוא יחסית חשוך. יש אפשרות למעבר לדירה אחרת ,אבל לפי מה שהבנתי התאורה בLED חזקה מספיק גם לתנאי תאורה בהירים..
לגבי התקציב 3000 בערך. לא צריך משהו ענק..
ראיתי את הטלויזיה הזאת:
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=850385
UA40F5500 ב 2700 ש"ח.
הוא גם כולל DVB-T מובנה וגם SMART TV . אני מניח אז שיש לו WIFI מובנה.
יש הרבה מאוד דגמים אבל שאני לא יודע מה ההבדל ביניהם כמו :
EH5300
F5300
F5500
ES5500
כולן לפי הבנתי SMART TV ולכולם יש DVB_T מובנה.
לגבי התקציב 3000 בערך. לא צריך משהו ענק..
ראיתי את הטלויזיה הזאת:
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=850385
UA40F5500 ב 2700 ש"ח.
הוא גם כולל DVB-T מובנה וגם SMART TV . אני מניח אז שיש לו WIFI מובנה.
יש הרבה מאוד דגמים אבל שאני לא יודע מה ההבדל ביניהם כמו :
EH5300
F5300
F5500
ES5500
כולן לפי הבנתי SMART TV ולכולם יש DVB_T מובנה.
- טלHD
- גורו

בתנאי הצפייה, בתכנים ובתקציב שלך...
זה מה שאתה צריך ויתן לך הכי הרבה איכות לשקל.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852603
זה מה שאתה צריך ויתן לך הכי הרבה איכות לשקל.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852603
- טלHD
- גורו

ברור שיציג hd ברזולוציה 720p.Somnium כתב:אבל הוא לא מציג תכני HD. ואין אפשרות לחיבור לאינטרנט.
הטלויזיות של סמסונג נופלות בהרבה באיכות מהפלזמה שהצעת?...
רוב התכנים שלך sd ויהיה הבדל משמעותי באיכות למסך led בסיסי כפי שחשבת לרכוש.
רכוש איזה מסך LCD בשקם אלקטריק full HD ב1500₪ תתחבר לyes או HOT תוסיף ממיר HD (חינם) ואני מבטיח לך שהתוצאה בתכנים SD תהיה פי10 עדיפה יותר גם ממסך CRT שעלה ₪20,000 כשהדינוזאורים התהלכו על הארץ...
מרגיש כמו פוסט הזוי/טרולי בכוונה תחילה...
מרגיש כמו פוסט הזוי/טרולי בכוונה תחילה...
פה הטעות שלך.Somnium כתב:אני שמח שאתם בקיאים בעניין הטלויזיות. עד כדי כך שאתם מרגישים בנוח לעשות צחוק ממי שלא מבין. לא מבין אז בשביל מה קיים הפורום הזה אם מניחים שכולם פה צריכים להיות מומחים.
גועל נפש....
ממש לא צריך להיות מומחה גדול או בקיא בתחום המסכים כדי לדעת שב2014 עדיף מסך דק על מסך CRT !!!
לא עובדה ולא בטיח! אתה קובע עובדות לא נכונות בעליל ומטעה את עצמך שלא לצורך.Somnium כתב:עובדה ששידורי SD מסך דק מציג בצורה זוועתית. לפחות ממה שאני ראיתי. ובגלל זה שאלתי....
שידורי SD יראו זוועה על כל מסך! ברור שברגע שאתה מזין מסך CRT בגודל 21 אינץ' בשידורים אלה
אז זה הרע במיעוטו.
תאמין או לא אבל ישנם מסכים מודרניים מהמאה הנוכחית שמסוגלים לתת תמונה טובה גם בSD.