מעוניין לקבל המלצה על סטרימיר איכותי לניגון 1080P...
-
Narion
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
כמובן חשוב שתהיה אופציה לניגון הסרט מUSB, התכנון הוא לחבר את הסטרימר לרסיבר ועם HDMI ישירות לטלוויזיה.
כמו כן חשוב שהנגן בסטרימר יזהה את הכתוביות הנלוות לסרט בשפה עברית, ולא יציג ג'יבריש או משהו כזה.
בעיקרון עד היום השתמשתי בלפטופ עם יציאת HDMI של HP, הוא ניגן סרטים באיכות של 720P בלי בעיה, אבל עם 1080P היה לו קשה להתמודד, בלי קשר המכשיר היה מתחמם, ואפילו עם משטח קירור של זלמן הוא הרעיש...
ההשקעה שלי היא עד 1,500 ש"ח, תודה לעוזרים.
כמו כן חשוב שהנגן בסטרימר יזהה את הכתוביות הנלוות לסרט בשפה עברית, ולא יציג ג'יבריש או משהו כזה.
בעיקרון עד היום השתמשתי בלפטופ עם יציאת HDMI של HP, הוא ניגן סרטים באיכות של 720P בלי בעיה, אבל עם 1080P היה לו קשה להתמודד, בלי קשר המכשיר היה מתחמם, ואפילו עם משטח קירור של זלמן הוא הרעיש...
ההשקעה שלי היא עד 1,500 ש"ח, תודה לעוזרים.
- arbel1
-
- טרול

- תגובות: 69
Dune 3d base.
תתחדש!
תתחדש!
-
Narion
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על ההמלצה,
העניין הוא שהוא נמכר באיזור ה2,000 ש"ח.
השאלה שלי היא:
אם אני כבר חורג מהתקציב שהצבתי לעצמי, אין מכשיר יותר איכותי סביב המחיר הזה (2000 ש"ח+)?
השאלה שלי היא:
אם אני כבר חורג מהתקציב שהצבתי לעצמי, אין מכשיר יותר איכותי סביב המחיר הזה (2000 ש"ח+)?
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
נכון להיום לא.Narion כתב:תודה על ההמלצה,
השאלה שלי היא:
אם אני כבר חורג מהתקציב שהצבתי לעצמי, אין מכשיר יותר איכותי סביב המחיר הזה (2000 ש"ח+)?...
אם לא תרצה לחרוג מהתקציב יש לו אח קטן.
dune 303
http://www.hometheater.co.il/article044 ... D7%AA.html
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
במסגרת תקציב של 2000 ₪ הייתי ממליץ לכיוון של Mede8er MED1000X3D
לפי בדיקות שערכתי .איכות תמונה וסאונד טובים יותר מאשר לדיון . מה עוד שניתן להכניס כונן קשיח של עד 4TB .
בלי כול בעיית התחממות שהיא .
לפי בדיקות שערכתי .איכות תמונה וסאונד טובים יותר מאשר לדיון . מה עוד שניתן להכניס כונן קשיח של עד 4TB .
בלי כול בעיית התחממות שהיא .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
בוא נראה מה היה לנו פה?9000es כתב:במסגרת תקציב של 2000 ₪ הייתי ממליץ לכיוון של Mede8er MED1000X3D
בלי כול בעיית התחממות שהיא ....
-מעבד פחות איכותי מבחינת יכולות הזרמה ברשת על זה אני מקווה שאין ויכוח.
-חברת המעבדים סגרה את מחלקת הפיתוח של המעבדים עבור סטרימרים מה שאומר עדכוני קושחה בעיתיים גם על זה אני מקווה שאין ויכוח.
-איכות תמונה טובה יותר? יתכן שאתה צודק ,לא בדקתי, אבל בכל מקרה מדובר בטעם אישי לחלוטין.
מה שהכי מענין אותי זה ענין איכות הסאונד.
אתה טוען שהמזרים הזה מוציא סאונד טוב יותר?
אני שואל הכיצד?
את הפיענוח של הסאונד עושים הממירים ברסיבר/פרוססור, אז הכיצד?
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

istarminiistarmini כתב:בוא נראה מה היה לנו פה?9000es כתב:במסגרת תקציב של 2000 ₪ הייתי ממליץ לכיוון של Mede8er MED1000X3D
-חברת המעבדים סגרה את מחלקת הפיתוח של המעבדים עבור סטרימרים מה שאומר עדכוני קושחה בעיתיים גם על זה אני מקווה שאין ויכוח.
-איכות תמונה טובה יותר? יתכן שאתה צודק ,לא בדקתי, אבל בכל מקרה מדובר בטעם אישי לחלוטין.
אני שואל הכיצד?
את הפיענוח של הסאונד עושים הממירים ברסיבר/פרוססור, אז הכיצד?...
יש ברשותי .סטרימר TVIX6600 ואופו 93 .במבחן שנערך מול הדיון הכי חדיש שיש גם הTVIX וגם האופו 93 נתנו איכות תמונה וסאונד טובים יותר . בנוסף הבאתי את Mede8er MED1000X3D והוא נותן ביצועים טובים יותר גם בסאונד וגם בתמונה .
יש לכמה חברים טובים בפורום חלק מהציוד שברשותי . ושרכשו את הדיון הבחינו במידי שאיכות התמונה והסאונד פחות טובה מאשר אצל המתחרים שנחשבים "ישנים" יותר .
עדיין .לא הבנתי איך הגעת לזה מבלי לבדוק שיכולת ההזרמה Mede8er MED1000X3D ברשת אינה טובה ?
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

איציק תקשיב שניה9000es כתב:istarminiistarmini כתב:בוא נראה מה היה לנו פה?9000es כתב:במסגרת תקציב של 2000 ₪ הייתי ממליץ לכיוון של Mede8er MED1000X3D
אני שואל הכיצד?
את הפיענוח של הסאונד עושים הממירים ברסיבר/פרוססור, אז הכיצד?...
יש ברשותי .סטרימר TVIX6600 ואופו 93 .במבחן שנערך מול הדיון הכי חדיש שיש גם הTVIX וגם האופו 93 נתנו איכות תמונה וסאונד טובים יותר . בנוסף הבאתי את Mede8er MED1000X3D והוא נותן ביצועים טובים יותר גם בסאונד וגם בתמונה .
יש לכמה חברים טובים בפורום חלק מהציוד שברשותי . ושרכשו את הדיון הבחינו במידי שאיכות התמונה והסאונד פחות טובה מאשר אצל המתחרים שנחשבים "ישנים" יותר .
עדיין .לא הבנתי איך הגעת לזה מבלי לבדוק שיכולת ההזרמה Mede8er MED1000X3D ברשת אינה טובה ?...
אתה כבר מכיר אותי אני אוהב תשובות שיש מאחוריהם הגיון
תמונה טובה יותר ? אמרתי שיתכן לא בדקתי.
סאונד טוב יותר? אין הגיון, כי הפיענוח מבוצע ברסיבר/פרוססור
לגבי ההזרמה נעשו פה באתר וגם באתרים אחרים בעולם בדיקות למעבדי ריילטק . המעבדים הללו מתקשים בהזרמה ברשת של תכנים כבדים זה לא רק המעבד בספציפי הזה זו בעיה של כל המעבדים שלהם לעומתם ,המעבדים שנמצאים בדיון ובפופקורן של סיגמה ,בעלי יכולות הזרמה טובות יותר.
אתה חושב שאני לא צודק? שאל את זיו קרא בפורומים בחו״ל.
אין לי כלום נגד החברה של הסטרימרים אבל למעבד שלה יש מגבלות לעומת מעבדים של סיגמה זו עובדה.
תוסיף לזה שהחברה כבר לא מתעסקת עם מעבדים לסטרימרים וסגרה את מחלקות הפיתוח אז מבחינתי ההחלטה האם לרכוש אותו או לא ברורה.
שמע
בזמנו אתה טענת שלאחר עדכון קושחה שסוני בצעו בנגן הבלוריי שלהם הרגשת שיפור בסאונד.
באתר של סוני ,בפרוט השינויים שבוצעו בקושחה, לא הוזכר דבר וחצי דבר בתחום הסאונד או העיבוד.
יתכן ואתה והחברים שלך שומעים דברים ,שאנחנו בני האנוש הרגילים, עדין לא מסוגלים.
תהנו
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 25/01/2014 12:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
Narion
-
- חבר פעיל מאוד

היי,9000es כתב:במסגרת תקציב של 2000 ₪ הייתי ממליץ לכיוון של Mede8er MED1000X3D
תודה על ההמלצה
אבל הוא כבר מגיע לאיזור ה2,500.
חשבתי שיש עוד סטרימירים באיזור ה2,000 שיכולים לתת פייט לDUNE.
בכל אופן, 2000 זה באמת הלימיט (אחרי הכל אני רק צריך לנגן סרטים, אין לי ממש צורך בהזרמה)., אז כנראה שאני אלך על הDUNE BASE - תודה רבה לכל מי שעזר
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
אם השתמש עד היום במחשב נייד בתור סטרימר אז למה שלא תקנה נייח? יעלה לך חצי מחיר מה DUNE.
- arbel1
-
- טרול

- תגובות: 69
אתה באמת מחפש פה הגיון...?? עזוב! לא תמצא!אתה כבר מכיר אותי אני אוהב תשובות שיש מאחוריהם הגיון...
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
שלום,
אם אין צורך בתמיכה מלאה בתלת מימד, פופקורן C-200 עשוי להיות פתרון מצויין.
מתמודד היטב עם מרבית הפורמטים הקיימים, כולל בלוריי מלא עם כתובית חיצונית.
נכנס בקלות לתקציב , ואפילו משאיר עודף!
נכנס בקלות לתקציב , ואפילו משאיר עודף!
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

זו עוד סיבה למה לא מומלץ לרכוש אותו אין שום הצדקה למחיר ההזוי הזה.אבל הוא כבר מגיע לאיזור ה2,500....
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

כנראה שאתה צודקarbel1 כתב:אתה באמת מחפש פה הגיון...?? עזוב! לא תמצא!אתה כבר מכיר אותי אני אוהב תשובות שיש מאחוריהם הגיון......
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

bariko כתב:שלום,
נכנס בקלות לתקציב , ואפילו משאיר עודף!...
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

istarminiistarmini כתב:זו עוד סיבה למה לא מומלץ לרכוש אותו אין שום הצדקה למחיר ההזוי הזה.אבל הוא כבר מגיע לאיזור ה2,500.......
המחיר שמוצג כ 2500 הוא בעבר שהמוצר יובא ע"י יבואן אחר .
כיום המחיר פחות מ 2000 ₪
-
Narion
-
- חבר פעיל מאוד

היי,bariko כתב:שלום,
אני מכיר את הפופקרן, הוא חמוד לאללה.
העניין הוא שאני רוצה לקנות מכשיר שאוליי בעתיד גם ישמש להזרמה (כרגע זה לא רלבנטי).
נ.ב
שמעתי שלפופקרן יש נטיה להתחמם, והוא לעיתים נכנס ללאגים בהפעלת תוכן כבד.
על הDUNE שמעתי רק דברים טובים (גם מחבר'ה שנחשבים ליותר חולי נפש ממני, ושכבר שפכו עשרות אלפי שקלים על הסלון שלהם).
-
Narion
-
- חבר פעיל מאוד

חשבתי על זה,toxin כתב:אם השתמש עד היום במחשב נייד בתור סטרימר אז למה שלא תקנה נייח? יעלה לך חצי מחיר מה DUNE....
העניין הוא שאין מקום בחדר, יש נישת גבס עם מדף ייעודי למשהו בגודל של נגן בלור-ריי \ סטרימר, מחשב נייח לקולנוע ביתי, זה משהו מאוד גדול, שפשוט אין לי מקום אליו.
אבל תודה על העצה.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
Narion כתב:היי,bariko כתב:שלום,
העניין הוא שאני רוצה לקנות מכשיר שאוליי בעתיד גם ישמש להזרמה (כרגע זה לא רלבנטי).
נ.ב
על הDUNE שמעתי רק דברים טובים (גם מחבר'ה שנחשבים ליותר חולי נפש ממני, ושכבר שפכו עשרות אלפי שקלים על הסלון שלהם)....
למיטב ידיעתי, C-200 מסוגל להזרים תכנים ברשת.
אני אישית משתמש רק בדיסקים חיצוניים המחוברים ב-USB
לגבי הנושא של התחממות, רכשתי כבר שלושה מכשירים כאלה, ומעולם לא הייתה בעיה כזו.
יש פאקים אחרים, אבל אני לא חושב שקיים סטרימר, או בכלל מכשיר חשמלי כלשהו, שלא חשוף לתקלות למיניהן.
לא התנסיתי מעולם עם DUNE , אבל אם אתה סגור עליו, כל מה שנותר זה לאחל לך- תתחדש
-
Narion
-
- חבר פעיל מאוד

עד לפני כמה דקות הייתי מאוד סגור עליו, וכבר התחלתי לחפש חנויות בשביל לבצע הזמנה.bariko כתב:Narion כתב:היי,bariko כתב:שלום,
נ.ב
על הDUNE שמעתי רק דברים טובים (גם מחבר'ה שנחשבים ליותר חולי נפש ממני, ושכבר שפכו עשרות אלפי שקלים על הסלון שלהם)....
למיטב ידיעתי, C-200 מסוגל להזרים תכנים ברשת.
אני אישית משתמש רק בדיסקים חיצוניים המחוברים ב-USB
לגבי הנושא של התחממות, רכשתי כבר שלושה מכשירים כאלה, ומעולם לא הייתה בעיה כזו.
יש פאקים אחרים, אבל אני לא חושב שקיים סטרימר, או בכלל מכשיר חשמלי כלשהו, שלא חשוף לתקלות למיניהן.
לא התנסיתי מעולם עם DUNE , אבל אם אתה סגור עליו, כל מה שנותר זה לאחל לך- תתחדש...
ואז צפיתי בסרטון הזה:
וכעת אני כבר דיי מבולבל.