שאלת חיבור?
-
cuba
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
שלום חברים.
האם זה אפשרי לחבר שני קדם מגבר למגבר יחיד? אתם בטח חושבים שהשתגעתי??:) טוב אני אסביר למה אני רוצה לעשות את זה.. הסיבה היא פשוטה,, לפרה שאני יותר אוהב, מבחינת צליל כמובן, אין כניסה לפטיפון וזה מאוד חשוב לי. לעומת זאת לפרה השני שאני פחות אוהב דווקא יש. לכן השאלה...
תודה!
האם זה אפשרי לחבר שני קדם מגבר למגבר יחיד? אתם בטח חושבים שהשתגעתי??:) טוב אני אסביר למה אני רוצה לעשות את זה.. הסיבה היא פשוטה,, לפרה שאני יותר אוהב, מבחינת צליל כמובן, אין כניסה לפטיפון וזה מאוד חשוב לי. לעומת זאת לפרה השני שאני פחות אוהב דווקא יש. לכן השאלה...
תודה!
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10124
אתה יכול להשתמש בממתג..
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
-
cuba
-
- חבר שרק התחיל

מרטין
אם לתרגם את מה שאמרת לחיבורים פיזיים, מה עלי לעשות בדיוק? מה מתחבר למה וכיצד?
אם לתרגם את מה שאמרת לחיבורים פיזיים, מה עלי לעשות בדיוק? מה מתחבר למה וכיצד?
-
cuba
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי הבנתי. אני אנסה את זה מחר על הבוקר:)
תודה מקרב לב!
תודה מקרב לב!
-
cuba
-
- חבר שרק התחיל

אז כך, תוצאות: 
החיבור צלח. אבל הפרה עם הפונו-סטייג' נשאר מעורב, הכוונה שניתן להוסיף באס וטרבל דרכו. אני מבין שאין דרך לעקוף את זה נכון?
עוד שאלה בבקשה,
למה ישנם שתי יציאות PRE-OUT בשני הקדם מגברים.? וגם במגבר עצמו, איפה שהפרה מתחבר, ישנם שם שני חיבורי RCA שמסומנים כ-INPUT/OUTPUT. מה שמעניין אותי הוא, שלא משנה איפה אני מחבר את הפרה, שניהם נותנים אותה תוצאה, גם ב-INPUT וגם ב-OUTPUT אותו הדבר.
אשמח לקבל הסבר גם לזה
תודה
החיבור צלח. אבל הפרה עם הפונו-סטייג' נשאר מעורב, הכוונה שניתן להוסיף באס וטרבל דרכו. אני מבין שאין דרך לעקוף את זה נכון?
עוד שאלה בבקשה,
למה ישנם שתי יציאות PRE-OUT בשני הקדם מגברים.? וגם במגבר עצמו, איפה שהפרה מתחבר, ישנם שם שני חיבורי RCA שמסומנים כ-INPUT/OUTPUT. מה שמעניין אותי הוא, שלא משנה איפה אני מחבר את הפרה, שניהם נותנים אותה תוצאה, גם ב-INPUT וגם ב-OUTPUT אותו הדבר.
אשמח לקבל הסבר גם לזה
תודה
-
cuba
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה על העזרה!!!