לכל אוהבי הפטיפונים.. הצטרפו !
-
silverblue
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לכל אוהבי הפטיפונים ! הצטרפו...
https://facebook.com/TechnicsPetition
פתחתי עמוד הקורא לחברת פנסוניק להחזיר את היצור של
הפטיפונים האגדיים technics sl1200
אני מקווה להגיע לכמה שיותר אנשים ומי יודע אולי זה יעזור
כידוע היצור הופסק אי שם ב2010 אבל לאחרונה חלה התעוררות בקניית וינילס בעולם
ולאור זה הביקוש לפטיפונים יגדל.
בתור אחד שבאמת מעריך ומוקיר את הפריט הכה חשוב
בעולם המוזיקה אני חושב שהמשך היצור הוא דבר ראוי בהחלט
אשמח לשמוע תגובות ודעות , וכמובן להצטרפות לעמוד הפייסבוק
לדף העצומה
https://www.change.org/petitions/panaso ... turntables
https://facebook.com/TechnicsPetition
פתחתי עמוד הקורא לחברת פנסוניק להחזיר את היצור של
הפטיפונים האגדיים technics sl1200
אני מקווה להגיע לכמה שיותר אנשים ומי יודע אולי זה יעזור
כידוע היצור הופסק אי שם ב2010 אבל לאחרונה חלה התעוררות בקניית וינילס בעולם
ולאור זה הביקוש לפטיפונים יגדל.
בתור אחד שבאמת מעריך ומוקיר את הפריט הכה חשוב
בעולם המוזיקה אני חושב שהמשך היצור הוא דבר ראוי בהחלט
אשמח לשמוע תגובות ודעות , וכמובן להצטרפות לעמוד הפייסבוק
לדף העצומה
https://www.change.org/petitions/panaso ... turntables
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אני לא רוצה לרפות את ידיך, אבל לא נראה לי שלתאגיד ענק כמו פנסוניק ממש אכפת ממחאות אינטרנטיות..אני רכשתי ב2008 SL-1200MK5 והוא יופי של פטיפון,אבל פנסוניק קיבלה בזמנו החלטה אסטרטגית למחוק את כל התת מותגים שלה וזה כלל את גם את טכניקס(ובתוכו גם את מותג הסטריאו הבייתי שלה) ואת הפטיפון המפורסם.חוץ מזה,אם הם היו מחזירים אותו ליצור,הוא בטח היה מיוצר בסין,רחמנא לצלן.
אז אולי עדיף שלא יחזירו,ומיותר לציין שהיא בטח הייתה מתמחרת אותו במחיר עוד יותר מוגזם(שגם בשעתו היה גבוה מידי) ממה שהוא היה נמכר עד 2010.
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 25/01/2014 13:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
זה מזכיר לי את המקרה של נאקאמיצ'י
ב-1996 החברה הודיעה שהיא מפסיקה לייצר טייפים (שהיו ה-main business שלה, ועליהם נבנו המוניטין שלה), וכעבור כ- 3 שנים השיבה לפס הייצור 2 מדגמי הסידרה האחרונה לפרק זמן של כ-3 שנים נוספות. לפי מה שקראתי בזמנו, מה שהניע אותם לחדש את הייצור היה דרישה מצד הקהל, או משהו בסגנון הזה. אבל זה המקרה היחיד המוכר לי של מהלך כזה שהביא תוצאות.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
מאת
/u] מצושיטה חברת אלק' בע"מ
אל
/u] ציבור הנודניקים
הנידון
/u] המשך ייצור Stereo Player 12XX
במשך 35 שנים עמלנו וטרחנו וייצרנו עבורכם דגמים של אחד הפטפונים המעולים שאי פעם יצא מייצור סידרתי. שילמנו משכורות יפות למהנדסים יפנים, חוקרים, מנהלים, פועלים, ספקים, ואנשי שיווק ומכירות. השקענו מליונים במפעלים הישנים שלנו משנות ה-70' בתחזוקה שוטפת ובמודרניזציה של פס הייצור. יש לכם בכלל מושג כמה זה עולה להחזיק שטחים תעשייתיים כאלה ביפן? יצאנו מגדרינו כדי שתהיו מבסוטים ולא תבגדו בנו עם מוצרי אודיו דיגטליים. עזר לנו? קדחת!
לא רק שכולכם רצתם וקניתם נגני CD, אלא שבכלל זנחתם את התקליטים הישנים שלכם ושכחתם שיש פורמט נפלא כזה שקוראים לו 'ויניל'. לא רק זה, אלא שאפילו בפורמטים החדשים האלה לא ממש גיליתם איזו נטייה יוצאת דופן אל עבר האיכותי, וחטפתם מלוא החופן *** סיני כאילו אין מחר. ה'צדיקים' היחידים שעוד שמרו אמונים למוצר שלנו היה זן נדיר של קופים שנקרא DJ שהתעללו במוצר שלנו והוציאו לו שם רע. בכלל לא תכננו את הפטפון שלנו עבורם ורק בגלל שחלקם הגדול לא הצליח להבין לאיזה כיוון מסתובבת הפלטה ולרובם היו בעיות קואורדינציה מוטוריות בכל מה שקשור במחט, הסתבר שמדובר, בין השאר, בחתיכת מכונה עמידה באופן בלתי רגיל. עזר לנו? כינים!
בכל הזמן הזה המשכנו לשלם משכורות וירדנו במחיר עד התחתונים. $300 לחתיכה ב-2010. חשבנו שתתנפלו. חשבנו שתרכשו טכניקסים בהמוניהם. אבל לא! היה לכם 'יקר' מידי... חבורת קמצנים. *** מזרח אירופאי עם אלקטרוניקה סינית קניתם בכיף אבל איכות יפנית עם מוניטין של 35 שנים - זה לא. המשכתם ללכלך עלינו... אמרתם 'פטפונים ל-DJ'ים' (יודפויומאט), רציתם ברווזים, וצ'יפים מתוחכמים, וממירים מתקדמים לפורמטים לוסלס.... ידענו שזה מה שיהיה בסוף. עשר שנים אנחנו מתריעים שהמכירות ירדו לנו ל-5% ממה שהיה בעשור הקודם. התחננו, כתבנו, פרסמנו, הסברנו. עזר לנו? בובקעס!
בסוף נשברנו... לנו זה עלה יותר. הבוסים הגדולים בטוקיו החליטו לקפל את הבסטה האנלוגית ולעשות מה שכולם עושים. אז זהו. פיטרנו את המהנדסים, את המנהלים ומכרנו את השטח של המפעל לסופרמרקט עם חנייה. מי שרוצה לייצר SL'ים - שיידבר איתם. חלק מהמכונות נשאר ליד המקררים של הסושי. עכשיו אנחנו מייצרים בסין ומוכרים לכם ח*א דיגיטלי בזול - כמו שרציתם. מזל טוב!
נ.ב. מי שעדיין רוצה SL-12XX יכול למצוא ב-eBay בפי שלוש מחיר מהחלום הכי רטוב שלנו. וסתם שתדעו, אין לנו פייס. אנחנו לא תנובה, לא גרים ברוטשילד ולא הצבענו 'לפיד'. תשמרו את המחאות והעצומות הפתטיות שלכם למי ששם קצוץ. תפסיקו להציק. הטוויטים שלכם מפריעים לנו ללמוד סינית.
אל
הנידון
במשך 35 שנים עמלנו וטרחנו וייצרנו עבורכם דגמים של אחד הפטפונים המעולים שאי פעם יצא מייצור סידרתי. שילמנו משכורות יפות למהנדסים יפנים, חוקרים, מנהלים, פועלים, ספקים, ואנשי שיווק ומכירות. השקענו מליונים במפעלים הישנים שלנו משנות ה-70' בתחזוקה שוטפת ובמודרניזציה של פס הייצור. יש לכם בכלל מושג כמה זה עולה להחזיק שטחים תעשייתיים כאלה ביפן? יצאנו מגדרינו כדי שתהיו מבסוטים ולא תבגדו בנו עם מוצרי אודיו דיגטליים. עזר לנו? קדחת!
לא רק שכולכם רצתם וקניתם נגני CD, אלא שבכלל זנחתם את התקליטים הישנים שלכם ושכחתם שיש פורמט נפלא כזה שקוראים לו 'ויניל'. לא רק זה, אלא שאפילו בפורמטים החדשים האלה לא ממש גיליתם איזו נטייה יוצאת דופן אל עבר האיכותי, וחטפתם מלוא החופן *** סיני כאילו אין מחר. ה'צדיקים' היחידים שעוד שמרו אמונים למוצר שלנו היה זן נדיר של קופים שנקרא DJ שהתעללו במוצר שלנו והוציאו לו שם רע. בכלל לא תכננו את הפטפון שלנו עבורם ורק בגלל שחלקם הגדול לא הצליח להבין לאיזה כיוון מסתובבת הפלטה ולרובם היו בעיות קואורדינציה מוטוריות בכל מה שקשור במחט, הסתבר שמדובר, בין השאר, בחתיכת מכונה עמידה באופן בלתי רגיל. עזר לנו? כינים!
בכל הזמן הזה המשכנו לשלם משכורות וירדנו במחיר עד התחתונים. $300 לחתיכה ב-2010. חשבנו שתתנפלו. חשבנו שתרכשו טכניקסים בהמוניהם. אבל לא! היה לכם 'יקר' מידי... חבורת קמצנים. *** מזרח אירופאי עם אלקטרוניקה סינית קניתם בכיף אבל איכות יפנית עם מוניטין של 35 שנים - זה לא. המשכתם ללכלך עלינו... אמרתם 'פטפונים ל-DJ'ים' (יודפויומאט), רציתם ברווזים, וצ'יפים מתוחכמים, וממירים מתקדמים לפורמטים לוסלס.... ידענו שזה מה שיהיה בסוף. עשר שנים אנחנו מתריעים שהמכירות ירדו לנו ל-5% ממה שהיה בעשור הקודם. התחננו, כתבנו, פרסמנו, הסברנו. עזר לנו? בובקעס!
בסוף נשברנו... לנו זה עלה יותר. הבוסים הגדולים בטוקיו החליטו לקפל את הבסטה האנלוגית ולעשות מה שכולם עושים. אז זהו. פיטרנו את המהנדסים, את המנהלים ומכרנו את השטח של המפעל לסופרמרקט עם חנייה. מי שרוצה לייצר SL'ים - שיידבר איתם. חלק מהמכונות נשאר ליד המקררים של הסושי. עכשיו אנחנו מייצרים בסין ומוכרים לכם ח*א דיגיטלי בזול - כמו שרציתם. מזל טוב!
נ.ב. מי שעדיין רוצה SL-12XX יכול למצוא ב-eBay בפי שלוש מחיר מהחלום הכי רטוב שלנו. וסתם שתדעו, אין לנו פייס. אנחנו לא תנובה, לא גרים ברוטשילד ולא הצבענו 'לפיד'. תשמרו את המחאות והעצומות הפתטיות שלכם למי ששם קצוץ. תפסיקו להציק. הטוויטים שלכם מפריעים לנו ללמוד סינית.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
נהפוך הוא. עצומות מקוונות הן הכלי האהוב עלי הן במישור ההצהרתי והן במישור האפקטיביות. הן תמיד יזומות ע"י אלה שמוכנים להשקיע אפס מאמץ באפס עלות והן תמיד מכוונות כלפי אלה שיידרשו לפעולה מאומצת ולהשקעה של הון רב. במקרה הזה יש דמיון מסוים לדרישה מממשלת ארה"ב, מצד צוות הקודחים של ברוס וויליס בסרט 'ארמגאדון', להחזיר את טייפ 8 הערוצים לייצור סדרתי. בניגוד לעצומה האווילית הנידונה כאן - שם לפחות היו ה'קודחים' באיזושהי עמדת מיקוח.