מצרף קצת תמונות..
אז סוף סוף התחדשתי!!!
אני חובב סאונד ונהנה מאוד לקרוא בפורום אם כי אני לא פעיל במיוחד, הפעם החלטתי שגם לי מגיע להשוויץ קצת, עד היום היו לי זוג B&W 685 שנהנתי מהם מאוד, אך לפני כמה חודשים החלטתי שהגיע הזמן לעלות ברמה, לאחר סבב האזנה בחנויות וקריאה באינטרנט לקחו את תשומת ליבי ה LS-50 של KEF, כשהאזנתי להם פשוט התאהבתי מהרגע הראשון, אני יודע שאפשר לתאר סאונד בהרבה מילים וכל אחד מתאר קצת אחרת אז בתיאור שלי הסאונד היה חד נקי ומדויק, לאחר בדיקה של מחירים (גם בחו"ל) רכשתי את הרמקולים מחשמל נטו, בהזדמנות זו אני רוצה להודות לאמיר מחשמל נטו על מקצועיות ושירות מדהים ובהחלט אפשר לאמר ששיגעתי אותו לא מעט בהשוואה עם מגברים ורמקולים שונים, לבסוף שידכתי להם מגבר סטריאו של ROTEL מדגם RA12, אני מניח שהולך להיות לי סופ"ש מדהים מקווה שגם לכם!!
מצרף קצת תמונות..
מצרף קצת תמונות..
מהפנטים !!!
תתחדש ותהנה !
שמעתי רק ביקורות מדהימות עליהם מכל פינה בעולם.

נ.ב
הם הולכים לדעתי לשחק אותה במבחן המדפיים שכרגע מפורסם באתר. צריך לחכות לסדרה של התקציב שלהם.
ניחוש שלי - הם יהיו בשלישיה הראשונה בכל התקציבים. גם הייתי משווה אותם לרמקולים בתקציב כפול בלי בעיה.
תתחדש ותהנה !
שמעתי רק ביקורות מדהימות עליהם מכל פינה בעולם.
נ.ב
הם הולכים לדעתי לשחק אותה במבחן המדפיים שכרגע מפורסם באתר. צריך לחכות לסדרה של התקציב שלהם.
ניחוש שלי - הם יהיו בשלישיה הראשונה בכל התקציבים. גם הייתי משווה אותם לרמקולים בתקציב כפול בלי בעיה.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יפייפיים .תתחדש ותהנה!
כיף חיים.
כל הביקורות רק משבחות את הדגם הזה - מדובר בהחלט על הצלחה ו VFM מדהים
http://www.kef.com/html/en/showroom/fla ... /overview/
תתחדש
http://www.kef.com/html/en/showroom/fla ... /overview/
תתחדש
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תתחדש ותהנה!!

- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הי
אני עוקב אחרי הרמקולים האלה כבר מספר חודשים, אבל כאשר יש לך מערכת עם רמקולים מדפיים טובים, שאתה נהנה מהם במשך שנים, קצת קשה לשדרג, שכן מה יהיה אם לאחר חודש או חודשיים הרמקול לא יוכיח את עצמו
הרמקול KEF LS50 אכן יפה ומעוצב נאה, וקיבל כידוע ביקורות פנטסטיות אבל אשמח אם תתאר אתה את הרשמים המוסיקליים האישיים שלך וכיצד הוא מעביר כלי נגינה שונים, תזמורת מלאה ווקלי
בתודה
אני עוקב אחרי הרמקולים האלה כבר מספר חודשים, אבל כאשר יש לך מערכת עם רמקולים מדפיים טובים, שאתה נהנה מהם במשך שנים, קצת קשה לשדרג, שכן מה יהיה אם לאחר חודש או חודשיים הרמקול לא יוכיח את עצמו
הרמקול KEF LS50 אכן יפה ומעוצב נאה, וקיבל כידוע ביקורות פנטסטיות אבל אשמח אם תתאר אתה את הרשמים המוסיקליים האישיים שלך וכיצד הוא מעביר כלי נגינה שונים, תזמורת מלאה ווקלי
בתודה
asimo2 כתב:הי
אני עוקב אחרי הרמקולים האלה כבר מספר חודשים, אבל כאשר יש לך מערכת עם רמקולים מדפיים טובים, שאתה נהנה מהם במשך שנים, קצת קשה לשדרג, שכן מה יהיה אם לאחר חודש או חודשיים הרמקול לא יוכיח את עצמו![]()
בתודה...
הי..
אכן יפה ומעוצב אבל בהחלט בגלל הסאונד בחרתי את ה KEF, כשהגעתי לחנות כבר באתי מוכן עם כמה דיסקים, שמנו את CREED (הרכב רוק) הסאונד של הגיטרות והדיסטורשיין היה כ"כ אמיתי, היתה לי הרגשה שאני עומד מול מגבר גיטרה בכלי זמר, בנוסף תוף SNARE שיוצא באופן כזה "גדול" מרמקול ביתי- פשוט תענוג.
בנוסף האזנו ל- katie melua (ג'אז בלוז) וקיבלתי שליטה מלאה בתדרים הנמוכים, קונטרה באס עם רעידות של אויר ושמירה על אדיקות בupper bass.
כמובן שגם את המבחן הקל הם עברו: STEELY DAN/ PEARL JAM עם במה רחבה, סאונד שירה עם המון נוכחות, וללא "לחץ" בתדרי המיד הגבוה..
שווה לקפוץ לשמוע- סופ"ש נעים!!
שמחנו לעזור תתחדש ותהנה!!!gaybakery כתב:אני חובב סאונד ונהנה מאוד לקרוא בפורום אם כי אני לא פעיל במיוחד, הפעם החלטתי שגם לי מגיע להשוויץ קצת, עד היום היו לי זוג B&W 685 שנהנתי מהם מאוד, אך לפני כמה חודשים החלטתי שהגיע הזמן לעלות ברמה, לאחר סבב האזנה בחנויות וקריאה באינטרנט לקחו את תשומת ליבי ה LS-50 של KEF, כשהאזנתי להם פשוט התאהבתי מהרגע הראשון, אני יודע שאפשר לתאר סאונד בהרבה מילים וכל אחד מתאר קצת אחרת אז בתיאור שלי הסאונד היה חד נקי ומדויק, לאחר בדיקה של מחירים (גם בחו"ל) רכשתי את הרמקולים מחשמל נטו, בהזדמנות זו אני רוצה להודות לאמיר מחשמל נטו על מקצועיות ושירות מדהים ובהחלט אפשר לאמר ששיגעתי אותו לא מעט בהשוואה עם מגברים ורמקולים שונים, לבסוף שידכתי להם מגבר סטריאו של ROTEL מדגם RA12, אני מניח שהולך להיות לי סופ"ש מדהים מקווה שגם לכם!!![]()
מצרף קצת תמונות.....