טירוף

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
SHMUELM פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

אין על וינטג אין.ישנו העיניין של החברים שרואים בזה טמטום מוחלט אבל אין מה לעשות ככה זה שום דבר אינו מושלם.טוב שלשום קניתי רמקולים וינטג חמודים ויזואלי לא משהוא אבל שומעים טוב לנסר 44 של גי בי אל.לא מבין גם עלמה המהומה הכלכלית,הרי בפי 8 כסף הייתי קונה כבר בלוחות זוג בן........ אבל לא ,קניתי 16 זוגות של רמקולים וינטג,לפחות. :D בל נשכח גם שנידפקתי גם כשקניתי מגברים למשל ,שטויות :evil: כול עקבה לטובה.אני גם לא שומע מוזיקה כול כך הרבה כן?אבל כול אחד בתחומו יש למוצרים הללו קסם נניח חיברתי אותם לרסיבר 2*90 נאד והוא(חיברתי רק אחד)ניגן נפלא הרמקול השני באותו רגע היה של אקאיי יפייפה עם 5 דרייברים אנא עארף?.בקיצור כיף.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #2 

SHMUELM כתב:אין על וינטג אין.ישנו העיניין של החברים שרואים בזה טמטום מוחלט אבל אין מה לעשות ככה זה שום דבר אינו מושלם.
...
(Y) אהלן שמואל. אני רואה ששבת אלינו. לאן נעלמת? צודק! וינטאז' זה מחלה שיש לה גוונים מרובים. יש איזשהו קסם בקופסאות הישנות והכבדות אבל באמת אין לזה סוף וקשה להגדיר מהי פיסת וינטאז' 'שווה' ומהי באמת גרוטאה.

אגב טמטום... נתקלתי אתמול בפוסט של איזה מאושפז באתר השכן, איפה שכל ה-'אודיופילים' מקבלים עצות מהיבואנים הישראלים שמקבלים שם יד חופשית לבצע דמגוגיה המונית על קהל של נובו-רישים מדומים. הוא 'שומע' כבלים. הוא התגאה בכך שייצר כבלים ממתכת נוזלית בבית. כנראה כספית. אני לא אכנס כרגע לכל האלמנטים הקרציוגנים והטוקסיקנים של כספית ואדי כספית - רק אציין שנסיונות כאלו לייצר כבלים נוזליים מגאליום, אינדיום ובדיל - כבר כשלו מסחרית בעבר ולא מדובר בשום דבר חדש למעט האומץ שיש לכל מיני רפי שכל להנדס חומרים מסרטנים ורעלנים בסלון שלהם. מה שמעניין זה שעכשיו הסאונד נשמע לו 'לא מתכתי' וכמובן שזה הסאונד הכי 'שוס' שהוא שמע אי-פעם... :lol:

שיצחקו כמה שהם רוצים. כשאני שומע כמה תקליטים נכנסים במחיר של כבל אחד של VDH בא לי לבכות.

rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

:lol: :lol:

הפורום המשוקץ ההוא הוא ההוכחה ש"אלוהים נותן אגוזים"...רק המחשבה על הסט-אפ וינטאג' שאפשר לבנות במחירים שהם קונים שם כוננית אודיופילית או כבל...

הזכרת לי את המונח הבלתי נלאה (פרי המקלדת שלך) Van Den Null.

SHMUELM פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #4 

אהלן ערב טוב.וואלה טומי ענית.עשית אותי שמח,גם לך רוסטר ולכלל החברים שאוהבים ציוד וינטג.אני התכוונתי לחברים לחברים שלי שכנים בני משפחה ששלשום ראו שקניתי זוג נוסף של רמקולים טובים כן?ואמרו לי שאני דביל :lol: לך תסביר להם שאי אפשר לקנות כזה חדש כי הפסיקו לייצר אותו לפני שנולדתי ואם כך למה זוג אחד או שניים של רמקולים לא מספיקים?טירוף.טומי היית צריך לציין בפוסטים שלך על שיפוץ תיבות שהלזור והלכה מסריחים בטירוף אני חי בחדר 3*4 אין אויר :?: פתחתי חלון נהייתי חולה :D

doc-oren
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #5 

טומי, ידוע שציוד DIY או ציוד ששפצת במו ידיך נשמע הכי טוב, אם זה תקף לרמקולים ולמגברים אז למה לא לכבלים?

זה במיוחד תקף לכספית שאדיה מסוגלים לשבש דעתו של אדם (ע"ע הכובען המטורף).

בנוסף, בגלל שסט הכבלים של אודיופיל "אמיתי" עולה הון תועפות ויש להגן עליו מפני גניבה, הכספית יכולה לשמש גם במתגי תזוזה המוטמעים בכבל ומחוברים למטעני קלימגור המוטמנים במידריינג' של הרמקולים מתוך מטרה להשמיד את הגנב הפוטנציאלי.

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

שליחה #6 

שמואל,אל תקשיב לאף אחד מהמקטרים אלא לרחשי ליבך ולאוזניך כמובן, תהנה (Y)
טומי, אני הולך לחבר את הרמקולים לרסיבר עם...מד חום,נראה אם הסאונד ישתפר :lol:

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #7 

SHMUELM כתב:טומי היית צריך לציין בפוסטים שלך על שיפוץ תיבות שהלזור והלכה מסריחים בטירוף אני חי בחדר 3*4 אין אויר :?: פתחתי חלון נהייתי חולה :D
...
:lol: זה כתוב על הפחיות של הלכה וגם של הלזור... אני דווקא אוהב ניחוח של פוליטורה. זה מזכיר לי את סבא שלי - שהיה נגר. אבל בחדר של 3X4 זה נשמע כמו הדברה. לפחות חרקים לא יהיו לך בחדר...

rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #8 

:lol:

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”