התלבטות בין אוזניות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Nivcohen1242 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אוקיי אז ככה אני מתכוון לקנות אוזניות ממש בקרוב אפילו היום אם תענו לי,אז ככה איזה מהאוזניות כדיי לי ללכת ולמה:

ultrasone 450 HFI
KOSS DJ100 PRO
Sony XB-800
Creative Aurvana Live!

שימו לב שערכתי אלה ארבעת האוזניות שאני מטלבת לקנות.אני שומע הרבה ELECTRO HOUSE וכל הסגנונות האלה עם המוזיקה שיש בה הרבה באסים DUBSTEP וכו...
אני חייב שלאוזניות יהיה באסים טובים אבל שלא יעקפו את איכות השמע. בסך הכל מה שהכי חשוב שהאיכות של המוסיקה תהיה נקיה חזקה וטובה ועם באסים טובים שישימו לב אליהם.(לא חייב שיהיו מוגזמים).

אם בכלל יש לכם משהו אחר להציע מוכן לקבל ולהסביר לי למה כדיי לי אותם (עד 500 שח).
תודה לעוזרים :D
נערך לאחרונה על ידי Nivcohen1242 ב 23/01/2014 12:32, נערך 4 פעמים בסך הכל.

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #2 

סוני 800 - בום בום בום, אין מידים, אין טרבל... הצליל עכור ומלא בבאס (כמו הביטס הזולות)
סוני 920 - כנל, אבל יש להן מיקרופון מובנה

אולטרסון- יש גם איכוות בנוסף לבאס

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #3 

בשביל מה נושא חדש?
בדיוק עניתי לך שם..

doc-oren
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

אתה מחפש רק בום-בום? חשובה לך איכות הבום-בום? מה עם התדרים האחרים (איפה שרוב המזיקה מתרחשת), הם גם חשובים לך לפעמים?

כי מהתקופה שהאזנתי יותר למוזיקה אלקטרונית עכשווית ("עכשווית" הכוונה לאי שם באמצע שנות ה-90, אבל עד היום אני חוטא מדי פעם בהאזנה לסוגה הזאת) בהחלט זכור לי הרבה מאוד אקשן בתחום המיד ואפילו מיד-טרבל.

בכל מקרה, שים עין על המבצע הלוהט הנוכחי שיש לפיליפס X1 באמזון (מהר, לפני שיגמר).

Nivcohen1242 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

ערכתי את השלושה אוזניות וכתבתי מה היעוד שלי עזרה בבקשה :) :) :)

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #6 

אמנם קניתי את ה X1 אתמול אבל שמתי לב שגם ה AKG Q701 נמכרת ב 200$ עם משלוח אמזון גלובל (910 ש"ח כולל הכל). לא יודע מה יותר טוב משתיהן. מצד שני, ה X1 עלו 230 ש"ח פחות...

Nivcohen1242 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

freedom_il כתב:אמנם קניתי את ה X1 אתמול אבל שמתי לב שגם ה AKG Q701 נמכרת ב 200$ עם משלוח אמזון גלובל (910 ש"ח כולל הכל). לא יודע מה יותר טוב משתיהן. מצד שני, ה X1 עלו 230 ש"ח פחות...
...
רגע ואיך אתה עוזר לי בדיוק פה ?חחח סתם צוחק אבל לא ענית לי על השאלה אחי. יש 3 אוזניות שאני מטלבת מה לקנות שים לב.

doc-oren
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #8 

מאוד עזרו לך - הפיליפס X1 הן אוזניות מעולות במחיר מצוין (כל זמן שהמבצע נמשך) יש להן בס סביר ביחס למחיר מחד ואידך הן עושות עבודה טובה גם בשאר התדרים. על פי הדיווחים אלו אוזניות בליגה אחרת לחלוטין מהאפשרויות שפרסת כאן.
שווה לבדוק.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”