אוזניות Philips Fidelio X1/28 במבצע באמזון - 150 דולר
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
המחיר הרגיל שלהן הוא 249, וגם באתרים אחרים נראה שהמחיר לא יורד מ-200...
למי שמחפש אוזניות Over-ear שנחשבות למצוינות, נראה לי שהמחיר חד פעמי למדי...
http://www.amazon.com/dp/B00B3QD94O/ref ... 1671394142
למי שמחפש אוזניות Over-ear שנחשבות למצוינות, נראה לי שהמחיר חד פעמי למדי...
http://www.amazon.com/dp/B00B3QD94O/ref ... 1671394142
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
מחיר באמת מפתיע. אולי יש דגם חדש בדרך? ה L1 מוחלפת ב L2, יש מצב שיש גם X2 איפשהו?
התכנית שלי הייתה לרכוש מגבר טוב לפני אזניות. אני לא בטוח שאלו יעבדו טוב ללא מגבר אבל אולי התכנית תשתנה.
התכנית שלי הייתה לרכוש מגבר טוב לפני אזניות. אני לא בטוח שאלו יעבדו טוב ללא מגבר אבל אולי התכנית תשתנה.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

הזמנתי! כבר הרבה זמן שמתי על אלה ועל L2 עין. במחיר הזה אי אפשר לפספס. לא נראה לי שגם במחיר של פי 2 (במקרה הזה פי 2 זה 1300 בערך) אפשר למצוא משהו ברמה הזו.
מה גם שבמקרה הגרוע, ויש איזה חוסר התאמה, ככל הנראה אפשר למכור פלוס מינוס במחיר הרכישה.
מה גם שבמקרה הגרוע, ויש איזה חוסר התאמה, ככל הנראה אפשר למכור פלוס מינוס במחיר הרכישה.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
תתחדש!freedom_il כתב:הזמנתי! כבר הרבה זמן שמתי על אלה ועל L2 עין. במחיר הזה אי אפשר לפספס. לא נראה לי שגם במחיר של פי 2 (במקרה הזה פי 2 זה 1300 בערך) אפשר למצוא משהו ברמה הזו.
מה גם שבמקרה הגרוע, ויש איזה חוסר התאמה, ככל הנראה אפשר למכור פלוס מינוס במחיר הרכישה....
הלוואי והיה לי כסף בשביל אלו (למרות שבכל מקרה אני חושב שהבאס היה גבוהה מדי בשבילי...)
תעדכן כשהם יגיעו
- freedom_il
-
- חבר ותיק

ברור שאעדכן. לפני מספר חודשים התחלתי חיפוש אזניות ועברתי כמה זוגות שהחזרתי או מכרתי.
החיפוש התחיל בפיליפסים L1 ו X1 אבל כשהבנתי שהן לא יתאימו לנסיעה עברתי לדגמים אחרים (סוני, V-Moda, M50) שהוחזרו או נמכרו. בסוף, קניתי IEM לנסיעות ואלו ישמשו אותי בבית וקצת בעבודה.
נראה לי שהסיבה היחידה שהן יכולות לא להתאים היא שדליפת קול מוגזמת תפריע לשכנים שלי בקיוביקים השכנים בעבודה. מעניין כמה זה דולף.
עכשיו הדבר האחרון: מגבר משולב DAC נייד שיתאים לי לכל השימושים. צריך לוודא שה UHA-6S.MKII יכול לדחוף אותן כמו שצריך (נראה לי שאין בעיה) ואז למצוא מי שיביא לי אותו מארה"ב (לא רוצה לשלם הרבה על משלוח ולהסתכן בתשלום מס - זה כבר מעבר לתקציב).
החיפוש התחיל בפיליפסים L1 ו X1 אבל כשהבנתי שהן לא יתאימו לנסיעה עברתי לדגמים אחרים (סוני, V-Moda, M50) שהוחזרו או נמכרו. בסוף, קניתי IEM לנסיעות ואלו ישמשו אותי בבית וקצת בעבודה.
נראה לי שהסיבה היחידה שהן יכולות לא להתאים היא שדליפת קול מוגזמת תפריע לשכנים שלי בקיוביקים השכנים בעבודה. מעניין כמה זה דולף.
עכשיו הדבר האחרון: מגבר משולב DAC נייד שיתאים לי לכל השימושים. צריך לוודא שה UHA-6S.MKII יכול לדחוף אותן כמו שצריך (נראה לי שאין בעיה) ואז למצוא מי שיביא לי אותו מארה"ב (לא רוצה לשלם הרבה על משלוח ולהסתכן בתשלום מס - זה כבר מעבר לתקציב).
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
מעולהfreedom_il כתב:ברור שאעדכן. לפני מספר חודשים התחלתי חיפוש אזניות ועברתי כמה זוגות שהחזרתי או מכרתי.
נראה לי שהסיבה היחידה שהן יכולות לא להתאים היא שדליפת קול מוגזמת תפריע לשכנים שלי בקיוביקים השכנים בעבודה. מעניין כמה זה דולף....
אם אתה שומע בווליום יחסית נמוך אז אין בעיה בכלל, נכון לעכשיו אני משתמש באוזניות Q701
בחדר עם אנשים ישנים בלי בעיה. (ואם הם שומעים משהו זה לחשוש קטן ולא מפריע)
- freedom_il
-
- חבר ותיק

המבצע באמזון נגמר. שלי בדרך...