מעבר מסטרימר ל-HTPC
-
bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
שלום לכולם,
אני מעוניין להחליף את ה-A-300 ב-HTPC חדש, קראתי את השרשור של המפרטים המומלצים ל-2014.
הדרישה העיקרית שלי היא תמיכה בבלורי מלא + 3D (כל השאר אני מניח שזאת לא בעיה,הזרמה מהרשת פורמטי סאונד חדשים, MKV וכו').
חשבתי ללכת על המפרט בתקציב שבין 2100-2500 ש"ח אבל חשבתי לוותר כרגע על הכרטיס מסך מאחר וזה לא מיועד כרגע למשחקים(להוסיף בתקופה מאוחרת יותר).
השאלה שלי היא האם תיהיה פגיעה ב-בבלורי מלא + 3D ובאיכות התמונה??
והשאלה השניה זה לגבי הקירור...האם זהו משהו חובה במידה ואני מעוניין ב"שקט" או שמה שאני מקבל עם המחשב הוא מספיק.....
תודה
יניב
אני מעוניין להחליף את ה-A-300 ב-HTPC חדש, קראתי את השרשור של המפרטים המומלצים ל-2014.
הדרישה העיקרית שלי היא תמיכה בבלורי מלא + 3D (כל השאר אני מניח שזאת לא בעיה,הזרמה מהרשת פורמטי סאונד חדשים, MKV וכו').
חשבתי ללכת על המפרט בתקציב שבין 2100-2500 ש"ח אבל חשבתי לוותר כרגע על הכרטיס מסך מאחר וזה לא מיועד כרגע למשחקים(להוסיף בתקופה מאוחרת יותר).
השאלה שלי היא האם תיהיה פגיעה ב-בבלורי מלא + 3D ובאיכות התמונה??
והשאלה השניה זה לגבי הקירור...האם זהו משהו חובה במידה ואני מעוניין ב"שקט" או שמה שאני מקבל עם המחשב הוא מספיק.....
תודה
יניב
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
בתקציב הזה אתה יכול לבנות אחלה מחשב שיענה לדרישות שלך.
אתה מתכוון בעתיד להכניס כרטיס מסך יותר רציני בשביל משחקים? אם כן מארז שיכול להכניס בתוכו דבר כזה ולא מיני מחשב.
אתה מתכוון בעתיד להכניס כרטיס מסך יותר רציני בשביל משחקים? אם כן מארז שיכול להכניס בתוכו דבר כזה ולא מיני מחשב.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אין פגיעה באיכות התמונה אם משתמשים בכרטיס המסך מובנה המעבד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
bangoo
- חבר פעיל במיוחד

בוא נגיד שהסיכוי שיהיה לי זמן גם לשחק בזה הוא לא גבוההmrunderhill כתב:בתקציב הזה אתה יכול לבנות אחלה מחשב שיענה לדרישות שלך.
אתה מתכוון בעתיד להכניס כרטיס מסך יותר רציני בשביל משחקים? אם כן מארז שיכול להכניס בתוכו דבר כזה ולא מיני מחשב....
אז האם המפרט הזה יכול לסגור לי הנושא של התמיכה בתלת מימד ובבלורי ריי מלא:
Core i3 4130
Asus H87M-PRO
Dual Channel 2GB DDR3 *2
Antec NSK2480 + 380W
ועוד שאלה אחת בנוגע לקירור של המעבד + מארז
תודה על העזרה
- mrunderhill
- חבר ותיק

המפרט אחלה, לא צריכה להיות איתו בעיה.
לגבי הקרור - מה יש למארז? לדעתי המאורר של המעבד ושל המארז אמורים להספיק, בעיקר אם אתה לא דוחף שם דיסק קשיח רגיל (לא SSD) שמוסיף חום
לגבי הקרור - מה יש למארז? לדעתי המאורר של המעבד ושל המארז אמורים להספיק, בעיקר אם אתה לא דוחף שם דיסק קשיח רגיל (לא SSD) שמוסיף חום
-
bangoo
- חבר פעיל במיוחד

להיות קצת בעיה עם נושא החום?
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one
- mrunderhill
- חבר ותיק

אני לא ממש בטוח לגבי זה. אצלי יש מחשב מדיה (ZOTAC) שיש בו רק SSD בשביל להחזיק את המ. הפעלה, ובו יש רק מאורר אחד. הכוננים שלים יושבים בתוך NAS ושם יש אוורור נוסף לכוננים. תראה במקרה הכי גרוע תוסיף עוד מאורר שקט, וכשאתה רואה סרטים/שומע מוזיקה גם ככה הוא לא יפריע.